bu forumda Cevo bana Emre Beye ameliyat olmam konusunda en çok destek verenlerden birisiydi.Emre Beyle hiç tanışmadan sadece maille görüşerek ameliyata karar vermiştim korkuyordum ,ailemden görmediğim desteği burdaki arkadaşlardan gördüm.
burdan Emre Beyin 5-10 hastasına msj attım çoğu kişiden cevap bile gelmedi ancak bana Cevo ve Eso çok yardımcı olmuşlardı.
Cevo beni ameliyatımdan hemen sonra aramıştı sen de güzel burunlular arasına katıldın gözünaydın diye bunları unutamam.ve ben gibi Emre Beye ameliyat olmayı düşünen bir çok arkadaşımızın da sorularına cevap verdiğini de biliyorum.
demek istediğim sadece şu bana hiç bir çıkar gütmeden bu kadar destek olan bir insanın burda bir gün burnum süper ertesi gün çok kötü diyenler veya sonuçta hiçbir sorun olmadığı halde fuzuli tatminsizlikler yaşayanlar gibi sadece revizyon psikolojisi diye itham edilmesini adil bulmuyorum.
MErhabacevo geçmiş olsun ..burnun emre beyin ameliyatından önce nasıldı onun da fotosunu koyabilirmisin? Merak ettim neymiş bu kadar kötü olan ve düzüelen?
Uykum kaçtı, bir iki fotoğraf ekledim kızlar.
tas banada geldi hemen biseyler yaziim:)burnum berbat ertesi gun super diyenlerden biri olarak bi kac sey soylemek istiorum..evet burnum bana gore kotuydu ciktim dedim berbat die demez olaydim burda bi kac kisi bana demediini birakmadi psikolojime bile laf attilar resim ekle die baski yaptilar gormeye dayanamiorum bu halini eklemicem dediimde insanlari yanlis etkiliosun dediler belkide bu yuzden geri adim atmisimdir..kimse bilemez su an cok memnunum hic bi problemim yok..erken verilmis bi tepkiydi 7 ay oldu wuhuuu emre beyy en iyisi diebilirim artik bir yil sonra burnum curuse bile biliorum ki o kadar olumsuz yorumuma ragmen ne olursa olsun yanindayim dien doktorumun her daim benimle ilgileneceini..bunun icin susarim .. olumsuz yorum yapanlara cikip laf atmam once vezir edip sonra rezil etmem..kimse kimsenin yasadiklarini bilemez..o yuzden naapiorus biseyler soylerken 2 kere dusunuorus insanlari yanlis yonlendirmiorus herkeze gecmis olsunbu forumda Cevo bana Emre Beye ameliyat olmam konusunda en çok destek verenlerden birisiydi.Emre Beyle hiç tanışmadan sadece maille görüşerek ameliyata karar vermiştim korkuyordum ,ailemden görmediğim desteği burdaki arkadaşlardan gördüm.
burdan Emre Beyin 5-10 hastasına msj attım çoğu kişiden cevap bile gelmedi ancak bana Cevo ve Eso çok yardımcı olmuşlardı.
Cevo beni ameliyatımdan hemen sonra aramıştı sen de güzel burunlular arasına katıldın gözünaydın diye bunları unutamam.ve ben gibi Emre Beye ameliyat olmayı düşünen bir çok arkadaşımızın da sorularına cevap verdiğini de biliyorum.
demek istediğim sadece şu bana hiç bir çıkar gütmeden bu kadar destek olan bir insanın burda bir gün burnum süper ertesi gün çok kötü diyenler veya sonuçta hiçbir sorun olmadığı halde fuzuli tatminsizlikler yaşayanlar gibi sadece revizyon psikolojisi diye itham edilmesini adil bulmuyorum.
Bende ameliyat olmayı ciddi ciddi düşünüyorum ...aslında bazen vazgeçiyorum ama emre beyle görüştüm ve aklıma çok yattı..Ben görmedim daha önce cevonun burnunun eski halini..
kızlar ayrıca 3ayım doldu benim,hergün görenler çok farkı anlamıo ben kendim de çok anlayamıyorum fakat beni ameliyattan sonra uzun süredir görmeyen bir arkadaşım bugün şişliklerimi inmiş gördüğünü söyledi ve beni ameliyattan sonra hiç görmeyen bir arkadaşım da burnumun çok yakıştığını söyledi foto çekmeyi başarırsam ekleyeceğim :)
kizlar fotograf koydum albume ama henuz burnum cok cok sis 3 haftayi gecmis oldugu halde
ve burun delikleri onden cok farkli gozukuyor
bakalim bir ay sonrfa nekadar degismis olacak
yeni ameliyat olacaklar, olmak isteyenler paylaşımım sizlere... üstten olsun, tasarım olsun ve dahi burun delikleri olsun, Emre Bey'in çektiği diğer 3 fotoğrafı da ekledim...bilginize..:))
Cevoo ve supernose çok geçmiş olsun.. Umarım problemleriniz en kısa zamanda hallolur.. En azından doktorunuz her zaman yardıma hazır.. Tabii gönül ister ki hiç sorun yaşanmasın.. Ben de burun odaklı yaşamak nedir çok iyi biliyorum
Supernose beni de listene eklersen resimlerini görmek isterim..
Sağol lonelyy, ekledim.
Ya canım Emre Bey sana tasarımı nasıl verdi? Ben çok ısrar etmeme rağmen vermedi. Kimseye vermiyorum dedi. Kıskandım valla.
kurabiye çook sevindim şişler indi he..kaldı ki hala birazcık şiştir yani ama onlarda gidecek..:)) koyarsın fotoları hemen yorumlarımızı yaparız..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?