• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Merhaba kızlar, uzun bir aradan sonra size son gelişmeleri aktarmak istiyorum..Burnum şu anda 11nci ayına girdi... Genel olarak durumdan memnunum... Ancak ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum..Çünkü biliyorsunuz benim burnuma kaburga eklenmişti..ve derim olabildiğince ince..6ncı aydan beri yavaş yavaş altını göstermeye başladı..Bunun için doktorum çözümlerimiz var endişelenmeyin diyerek beni rahatlattı... ameliyatın yedinci ayında falan dolgu yapılacaktı..Ancak dolguyu Türkiyeye getiren firma değişmiş falan derken biraz bekledik..Ben de işlerimi ayarladım ve ocak ayının onunda gittim İstanbula dolgu yaptırmak için..O an için burnumda var olan sorunlar, yani dolgunun çözmesini umut ettiğim; Burun sırtım altını gösteriyordu..Burnumun sağ tarafında ilk baştan beri doldurulması gereken bir alan vardı o... Sonra da burun ucumda sağ tarafta bi boşluk oluştu orası da doldurulacaktı.. Neyse oldukça acı çekerek bir dolgu deneyimi yaşadım.. Emla kremle bölgesel uyuşturuldu ama faydası yoktu..Çünkü içinden sırtından ucundan her yerinden iğneyle dolgu sıkıldı..Ancak yapılan dolgu sanırım benim derimin çok ince olması sebebiyle engebeli pürüzlü duruyor.. Doktor bana buralara masaj yapmamı önerdi ama çok da faydası olduğunu söyleyemeyeceğim.. Dolgu yapılalı 20 gün oluyor ve şu haliyle bile yine dolgu istiyor ama dolgu çok da istediğim sonuç değil.. Şimdi gözümün kenarından bile altı gözükmeye başladı...Canım çok sıkılıyor.. Bunları artık burada paylaşmam gerektiğine inanıyorum.. Doktorumla bu sorunları paylaşıyorum ama onun tavrı daha çok ne haldeydi nerelere geldi, eskisinden çok iyi oldu önemli olan bu şeklinde oluyor... Elbette bende bunu kabul ediyorum ama bu iyiye getirilen durumu koruyabilmek şu anda benim derdim...Var olan düzelmeyi koruyamadıktan sonra...Daha 11nci aydayım.Ben bu burunla bir ömür yaşıycam ve ne olacak artık bilmiyorum...Kurtulamadım ben bu sıkıntıdan...Yağ enjeksiyonu daha düzgün bir görünüm sağlar diye düşünüyorum ama doktorumdan henüz bu konuyla ilgili de cevap alamıyorum..Araştırıyorum..

Çok geçmiş olsun Cevocum üzme tatlı canını muhakkak bir çözümü vardır yanlış hatırlamıyorsam seninki revizyondu ama kaçıncıydı onu hatırlamıyorum:( Kesin çözüm neymiş peki Emre bey bu konuda net bir cevap verebiliyormu tekrar bır revızyonmu gerekli?

CCanım cevocum senın adına cok uzuldum balım. Ne kadarda mutluydun burnundan. keske boyle olmasaymıs sanırım şişlik ler indikce burun ortaya çıktı. Inşallah halledilir . Üzülme.

CCanım cevocum senın adına cok uzuldum balım. Ne kadarda mutluydun burnundan. keske boyle olmasaymıs sanırım şişlik ler indikce burun ortaya çıktı. Inşallah halledilir . Üzülme.

Merhaba kızlar, uzun bir aradan sonra size son gelişmeleri aktarmak istiyorum..Burnum şu anda 11nci ayına girdi... Genel olarak durumdan memnunum... Ancak ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum..Çünkü biliyorsunuz benim burnuma kaburga eklenmişti..ve derim olabildiğince ince..6ncı aydan beri yavaş yavaş altını göstermeye başladı..Bunun için doktorum çözümlerimiz var endişelenmeyin diyerek beni rahatlattı... ameliyatın yedinci ayında falan dolgu yapılacaktı..Ancak dolguyu Türkiyeye getiren firma değişmiş falan derken biraz bekledik..Ben de işlerimi ayarladım ve ocak ayının onunda gittim İstanbula dolgu yaptırmak için..O an için burnumda var olan sorunlar, yani dolgunun çözmesini umut ettiğim; Burun sırtım altını gösteriyordu..Burnumun sağ tarafında ilk baştan beri doldurulması gereken bir alan vardı o... Sonra da burun ucumda sağ tarafta bi boşluk oluştu orası da doldurulacaktı.. Neyse oldukça acı çekerek bir dolgu deneyimi yaşadım.. Emla kremle bölgesel uyuşturuldu ama faydası yoktu..Çünkü içinden sırtından ucundan her yerinden iğneyle dolgu sıkıldı..Ancak yapılan dolgu sanırım benim derimin çok ince olması sebebiyle engebeli pürüzlü duruyor.. Doktor bana buralara masaj yapmamı önerdi ama çok da faydası olduğunu söyleyemeyeceğim.. Dolgu yapılalı 20 gün oluyor ve şu haliyle bile yine dolgu istiyor ama dolgu çok da istediğim sonuç değil.. Şimdi gözümün kenarından bile altı gözükmeye başladı...Canım çok sıkılıyor.. Bunları artık burada paylaşmam gerektiğine inanıyorum.. Doktorumla bu sorunları paylaşıyorum ama onun tavrı daha çok ne haldeydi nerelere geldi, eskisinden çok iyi oldu önemli olan bu şeklinde oluyor... Elbette bende bunu kabul ediyorum ama bu iyiye getirilen durumu koruyabilmek şu anda benim derdim...Var olan düzelmeyi koruyamadıktan sonra...Daha 11nci aydayım.Ben bu burunla bir ömür yaşıycam ve ne olacak artık bilmiyorum...Kurtulamadım ben bu sıkıntıdan...Yağ enjeksiyonu daha düzgün bir görünüm sağlar diye düşünüyorum ama doktorumdan henüz bu konuyla ilgili de cevap alamıyorum..Araştırıyorum..

Cevo, çok üzücü bir durum hakikaten... yani düzelmişken şimdi tekrar sorunların ortaya çıkması...Bir çözümü olmalı ama... Neler neler düzeliyor. Emre Bey'in hastasını yarı yolda bırakacağını sanmıyorum. Siz bence muhakkak bu yağ enjenksiyonu durumunu da ona danışın...elbet cevap verecektir... Umarım bu sefer acısız bir şekilde bu durumdan kurtulursunuz...Çok geçmiş olsun...

Cevocum eski burnunu çok iyi hatırlayan biri olarak bence şu anki burnun çook güzel..yani 2 ameliyat sonrası burnunun geldiği nokta gerçekten çok kötüydü..zaten sende bunu yazmışsın memnunum diye..Bu konuda emre beyin seni önceden bilgilendirdiğini düşünüyorum çünkü bana da senden bahsetmiş ve ‘hayatımda gördüğüm en ince derili hastaydı ve onda neredeyse imkansızı başardık’ demişti..bende benim derim de ince mi diye endişelenmiştim..ameliyatımın ilk günlerinde ben kötüyken sen bana hep sonuçta biz revizyonuz tabii ki ufak tefek problemler olacak diyordun ..emre bey de bana her zaman revizyon burun ameliyatlarında mükemmel sonuç yoktur dedi...ve bana bu süreçte çok yardımcı oldu..
Revizyon ameliyatında amaç her zaman daha iyisine ulaşmak olmalı ...ben ne zaman moralimi bir şey bozsa eski burnumu hatırlıyorum ve şu anki burnuma şükrediyorum..Bu arada emre bey konusunda şunu söyleyebilirim ameliyat olduğum günden beri ne zaman arasam ne zaman bir şey sorsam sabırla ve ilgiyle her zaman yanımda oldu..bu konuda kendisini tek geçerim..
Seni de ihmal etmemiş baksana hala takip ediyor diğer doktorlar gibi ameliyatını oldun ne halin varsa gör demiyor...ve kontrolümde sorduğumda senin için ‘çok iyi oldu ama biz daha iyisini istiyoruz takip ediyorum ve onun derisinin inceliği gelecekte problem olmasın diye amerikadan dolgu getirtiyorum’ demişti..Sonuçta seni düşünmese bu kadar uğraşmazdı bence..Ben hala her şeyi ona danışıyorum..
Burada benim anladığım ,problem senin derinin çok ince olması..ve bu konuda bence emre beye güven ..ve bu konuda mutlaka onunla iletişime geç...Son olarak revizyon olmak isteyen hastalara 3 ameliyat olmuş biri olarak şunu söylemek isterim..ilk ameliyatlarda bile mükemmel bir sonuç olmayabiliyor..burada önemli olan eski burnumuzdan daha iyi olması ..bu yüzden beklentileriniz gerçekçi olsun...

Kizlar yarın ameliyatım vardı cme Günü'de hastanede kan alicaklardi ama ben 1aydir strestenkurtulamadim bu endişe psikolojimi bozdu resmen buradaki yorumlardan bazen cesaret aldım bazende çok korktum neyse cme gunü geldi biz önce esimle hastaneye gittik oradan muayanneye gececektim ama o gunün sabahı bende inanılmaz bir gerginlik mideme kramplar faln girdi hastaneye gittik esimle anestezi drunu beklerken anestezi için bir form verildi herkese verilenden o anda vazgeçtim ameliyat olmamdan acayip bir his sardı beni ne bileyim esime hadi gidelim burdan dedim o da şaşırdı ne oldu şimdi dedi kaç aydır araştırıyosun hastaneden dondüm drun sekreterine de ameliyattan vazgeçtiğimi söyledim kısacası ameliyattan ve sonrasında kısa donli de olsa muhtemelen yasayacağım psikolojik sikintiyla basedemeyecegimi düşündüm şimdi bu burnumu sevmekten başka çarem yok umarım benim için hayırlısı budur yalnız gercekten ameliyat gunünü beklemek bile çok stresli birsey yaşadıklarımı paylaşmak istediim iyi geceler:50:

Cevoo çok üzüldüm. Benim de sol burun deliğim nefes aldıkça kapanıyor. Doktor bey 6. ayın sonunda bakacağını gerekiyorsa dolgu koyacağını söyledi.

Benim hala burun tıkanıklığım var. Bazı geceler normal nefes alamayıp, derin nefes almaya çalışınca (çok da derin değil, çiçek koklar gibi derin nefes alınca) sol burun deliğim iyice kapanıyor. Bir süre serçe parmağımla burun deliğimi açık tutup öyle uykuya dalıyorum. Bu yüzden o deliğin alt kısmının yüzle birleştiği yer istediğim gibi kaynamadı. Diğer deliğin birleştiği yerle kıyaslayınca kesik varmış gibi duruyor.

Aslında ben bunu ilk ayda da farketmiştim. O zaman dikiş izi gibi duruyordu. Sanki oraya makas atılmış, sonra orası iki taraf üstüste getirilip dikilmiş ve orada kat oluşmuş gibi duruyordu. Doktor bey bunun dikiş izi olmadığını, kıkırdak eksikliği olduğunu söylemişti. Zaten şişler indikçe orada bir boşluk hissetmeye başladım. Sonraki kontrolümde doktor beye kıkırdak eksikliği konusunda neler yapılabileceğini sorduğumda aslında sol deliğimde kıkırdak eksikliği olmadığını, sağ tarafımda kıkırdak fazlalığı olduğunu, zamanla eşitlenebileceğini söyledi. Eşitlenmezse dolgu konulabileceğinden bahsetti. Ondan sonraki kontrolde yine bu konu açıldı haliyle. Doktor bey böyle şeyler olabildiğini vücudun kıkırdağı eritebildiğini söyledi. Ama daha ilk hafta bile orası kesilmiş de iyileşmek üzere kabuk bağlamış gibiydi, bir değişiklik vardı. Bir de eskiden burnumda böyle kapanma sorunu falan hiç yoktu. Tüm kıkırdaklarım tamdı. O görüşmede çok da üsteleyemedim çünkü doktor bey bu yılki en pimpirikli hastası olduğumu söylemişti (ama artık değilmişim :)

En son gidişimdeyse bu konuyu açmadım sanırım. Keyfim çok yerindeydi. Burnum istediğim gibi inmeye başladı. Doktor bey hep ineceğini söylerdi ama ben yine de stres yapıyordum. İnmeye başladığını görünce doktor beyin her konuda her dediği beni daha çok rahatlatmaya başladı. O yüzden bu dolgu konusunu da kafama takmıyordum ama cevoo şimdi senin 20 günde yeniden dolgu ister hale geldiğini ve istediğin sonucu vermediğini duyunca yeniden biraz endişelendim. Ama benimki ufak bir bölge belki farklı bir sonuç olabilir.

Şimdi 6. ayın dolmasını ve dolgu yapılmasını bekliyorum. Doktor bey bunun büyük birşey olmadığını asla bir revizyon vs. olmadığını söyledi. Ama keşke revizyon olsa, o zaman kalıcı olur. Bu dolgu kalıcı değilmiş, 2 yıllıkmış. Gerçi zamanla süresi daha çok uzuyormuş sanırım ama gönül isterdi ki bir daha burnumu hiç düşünmek zorunda kalmayayım. Dediğim gibi doktor bey sık sık belki hiç dolgu yapmayacağını, iki tarafın eşitlenebileceğini söylüyor ama o zaman da iki deliğe de dolgu yapılmasını tercih ederim. Bu şekilde nefes aldıkça burun deliğinin kapanması çok zor.

Aslında 5. ay kontrolüm 24'üneydi. Öncesinde birkaç gün önceden arayıp randevu alabilirsiniz demişlerdi. Ama 21'inde aradığımda taa 5 Şubat'a randevu alabildim. Artık sistem değişmiş, az sayıda kontrol randevusu olacakmış. Bir de belki de yurtdışı gezisi falan vardı. O yüzden şansa bırakmamak için kontrole gitmek istediğiniz tarihten 2 hafta önce falan arayın kızlar. İyi tarafı, artık bekleme salonundaki bekleme süreleri kısalacak.

Eminim randevuya gittiğimde kendimi daha hissederek çıkacağım. Yani inşallah öyle olur. Aslında yazmayacaktım kızlar. Şu süreç bitsin, dolgu olacak mı olmayacak mı belli olsun, dolgu olacaksa bir yapılsın, ondan sonra yazarım diyordum. Ama dolgu konusu geçince dayanamadım. Bir de cevoo'ya destek olmak istedim. Yalnız değilsin cevoo'cum. Ne hissettiğini en iyi anlayanlardan biriyimdi sanırım. Merak etme. Doktorumuz biz mutlu olana kadar uğraşacaktır. Hem yetenekli hem de iyi niyetli olduğundan hastası mutlu olana kadar uğraşıyor. Mutsuz hastası olmaması o yüzden. Bizim ilk mutsuz hastaları olacağımızı hiç sanmıyorum. Süreç içinde mutsuzluklar olabiliyor, önemli olan sürecin sonunda ne olduğu. Umudunu yitirme o yüzden.

Şu an çok geç oldu, fotoğraf ekleyemiyorum kızlar. Merak edenler için yarın gece eklemeye çalışacağım.

Kizlar yarın ameliyatım vardı cme Günü'de hastanede kan alicaklardi ama ben 1aydir strestenkurtulamadim bu endişe psikolojimi bozdu resmen buradaki yorumlardan bazen cesaret aldım bazende çok korktum neyse cme gunü geldi biz önce esimle hastaneye gittik oradan muayanneye gececektim ama o gunün sabahı bende inanılmaz bir gerginlik mideme kramplar faln girdi hastaneye gittik esimle anestezi drunu beklerken anestezi için bir form verildi herkese verilenden o anda vazgeçtim ameliyat olmamdan acayip bir his sardı beni ne bileyim esime hadi gidelim burdan dedim o da şaşırdı ne oldu şimdi dedi kaç aydır araştırıyosun hastaneden dondüm drun sekreterine de ameliyattan vazgeçtiğimi söyledim kısacası ameliyattan ve sonrasında kısa donli de olsa muhtemelen yasayacağım psikolojik sikintiyla basedemeyecegimi düşündüm şimdi bu burnumu sevmekten başka çarem yok umarım benim için hayırlısı budur yalnız gercekten ameliyat gunünü beklemek bile çok stresli birsey yaşadıklarımı paylaşmak istediim iyi geceler:50:

gsd hazır hissettiğinde yaptırırsın canım, üzülme.

canım gercekten cok üzüldüm anlatamam cevooo inş.düzelir cnmm istediğin gibi olur herşey inş.....
kendine ii bak ,üzme canını,bende arastıracağım bu konuyu ,hep yanındayızzz ve buarada sen herkonuda son derece haklısınnnn :70:

cevo yazdıklarını okuyunca çok uzuldum ya gercekten burda mutlu olmayı en çok hakeden kısılerden bırısın oysa ama tabıkı suanda da hersey bıtmıs falan degıl... eskıye gore burnun çok guzel ayrıca emre bey elınden gelenın en ıyısı yapmaya calısacak senı mutlu edene kadar ılgılenmeyı bırakmayacaktır.. allah yardımcın olsun umarım çok mutlu yazılarını okuruzzz bızı habersız bırakma..

gsd herseyde bır hayır vardr bılıomusun bende aynı senın yasadıgın seyı yasıycam dıe korkuyrm suanda bıle ıkdebır olmasam mı acaba dıe tereddutlere gırmeye basldım gercekten ınsanın tarıhı falan bellı olunca daha çok stres oluomus sanıldıgından da zor bır karar ve hele de olumsuzluk yasayan arkadasları gorunce ınsan ınanılmaz bı endıseye kapılıo hepımızın hakkında hayırlısı olsun sende sıkma canını...

evet evet kesinlikle katılıyorum pirinç özlü olanı değil mi bu peeling? ben de onu kullanıyorum öncesinde de bir yağ var onu kullanıyorum yumuşacık yapıyor ve diğer peelingler gibi sert değil:24:

evet canim pirinc özlü olan, genel olarak cildi cok güzel yapiyor zaten. O yag nedir onu bilmiyorum ben ?

Cevo ve Supernose cok gecmis olsun, dilerim sorunlar en kisa zamanda hallolur ve mutlu olursunuz :71:

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum..Ben gerçekten rahatsız olduğum bir durum olmasaydı ve gelip geçici bir durum olsaydı buraya yazmazdım..Çok sabırla bekledim aylarca..Yeni resimler koydum, biraz gözüküyor resimlerde..Bunu memnuniyetsizlik olarak algılamayın..Var olan durumu aktarıyorum sadece...Korkuyorum da tabi..Başka şeylere kanalize olup hayatımı sürdürmek istiyorum..İnanın bende sıkıldım artık..Her ne kadar çabuk paniğe kapılmayan sakin bir yapım olsa da, bu her zaman mümkün olmuyor..Ne kadar komplike bir ameliyat geçirdiğimi ve nerelerden Emre beyin sayesinde döndüğümü biliyorum..Sapa sağlam bir iskelet yapılmış burnuma, çökme v.s. olması mümkün değil..Bununda farkındayım..Görüyorum yani..Ancak ah şu ince deri..Herşeyin sebebi..Doktorun gördüğü en ince deriymiş..Anlayın ne kadar şanslıyım:( Yağ enjeksiyonu olabilir diyo doktor..İyi sonuçta alınabilirmiş..Bakalım artık nolcak..Ancak yalnız değilim oğlum eşim benim bu mutsuzluğumdan ne yazık ki payını alıyor..En çok da onları üzdüğüme üzülüyorum..Benim yerimde kim olsa paniğe kapılırdı..Herkesin yapısı itibariyle farklı tepki veriyor ameliyata....Kimisi kalın deri geç iniyor şişler..İnerken asimetriler oluşuyor..Kimisi de benim gibi ince derili işte..Benim eski burnumu unutmam söz konusu bile değil..Ancak onu hatırlamak yeni ve çok güzel olmuş burnuma birşey olcak diye korkmamı engellemiyor...Bu dolgunun çoğu eriyecek ve belki o zaman yağ enjeksiyonu yapılcak..İnşallah daha iyi olur ve uzun bir süre artık ohh be deyip burnum için endişelenmekten vazgeçerim...Bunu ancak yaşayan bilir ve biliyorum beni çok iyi anlıyorsunuz..Resimlerime bakabilirsiniz yeni ekledim...

MErhabacevo geçmiş olsun ..burnun emre beyin ameliyatından önce nasıldı onun da fotosunu koyabilirmisin? Merak ettim neymiş bu kadar kötü olan ve düzüelen?

Canım ya onu görmeyen kalmadı ve hiç hoşlanmadığım bir foto ne yazıkki...Sen yeni üye oldun herhalde aylardır orada..Görmemen imkansız..Ama artık koymak istemiyorum...Büyük değişimi herkes gördü..Eskisi değil artık, bir sene evveli değil şimdi önemli..

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum..Ben gerçekten rahatsız olduğum bir durum olmasaydı ve gelip geçici bir durum olsaydı buraya yazmazdım..Çok sabırla bekledim aylarca..Yeni resimler koydum, biraz gözüküyor resimlerde..Bunu memnuniyetsizlik olarak algılamayın..Var olan durumu aktarıyorum sadece...Korkuyorum da tabi..Başka şeylere kanalize olup hayatımı sürdürmek istiyorum..İnanın bende sıkıldım artık..Her ne kadar çabuk paniğe kapılmayan sakin bir yapım olsa da, bu her zaman mümkün olmuyor..Ne kadar komplike bir ameliyat geçirdiğimi ve nerelerden Emre beyin sayesinde döndüğümü biliyorum..Sapa sağlam bir iskelet yapılmış burnuma, çökme v.s. olması mümkün değil..Bununda farkındayım..Görüyorum yani..Ancak ah şu ince deri..Herşeyin sebebi..Doktorun gördüğü en ince deriymiş..Anlayın ne kadar şanslıyım:( Yağ enjeksiyonu olabilir diyo doktor..İyi sonuçta alınabilirmiş..Bakalım artık nolcak..Ancak yalnız değilim oğlum eşim benim bu mutsuzluğumdan ne yazık ki payını alıyor..En çok da onları üzdüğüme üzülüyorum..Benim yerimde kim olsa paniğe kapılırdı..Herkesin yapısı itibariyle farklı tepki veriyor ameliyata....Kimisi kalın deri geç iniyor şişler..İnerken asimetriler oluşuyor..Kimisi de benim gibi ince derili işte..Benim eski burnumu unutmam söz konusu bile değil..Ancak onu hatırlamak yeni ve çok güzel olmuş burnuma birşey olcak diye korkmamı engellemiyor...Bu dolgunun çoğu eriyecek ve belki o zaman yağ enjeksiyonu yapılcak..İnşallah daha iyi olur ve uzun bir süre artık ohh be deyip burnum için endişelenmekten vazgeçerim...Bunu ancak yaşayan bilir ve biliyorum beni çok iyi anlıyorsunuz..Resimlerime bakabilirsiniz yeni ekledim...

Cevocum cok gecmis olsun cnm, hatirladigim kadariylan seninle hemen hemen ayni zamanlarda ameliyat olmustuk cok uzuldum okurken (resimlerinede baktim) gercekten keske boyle olmasaydi dusuncende sonuna kadar haklisin cnm. Insan ameliyat olunca herseyi duzelsin ve sonuc kalici saglikli iyi olsun ister kesinlikle de oyle olmasi lazim aslinda, senin sansizligin bir yerde iste ince derili olman bende tam tersine kalin deriliyim ama buda cok zor cunku sislikler cok yavas iniyor doktorum 2 sene surer dedi tam narinlesmesi icin sabirla beklemedeyim anlican. Sana doktorun ameliyat olmadan once soylemis miydi dolgu ihtiyaci olabilir diye? Ilk defa duyuyorum su dolgu olayini ameliyatli burunlara yapilmasi gerekmicegini dusunmustum hep ama o kadarda onemli degil aslinda sonucta duzelsinde insan onuda alir goz onune. Ameliyat psikolojisi cok zordur cnm bilirim, ama sen yinede moralini bozma ve ailene de yansitmamaya calis onlarada yazik... Hersey duzelir insallah allahin izniylen sen icini ferrah tut doktoruna guven cnm kendisi zaten sana gerekeni yapar. Cok doktor var parayi aldiktan sonra umursamayan allahtan emre bey oyle bir doktor degil anladigim kadariylan:16:

bu forumda Cevo bana Emre Beye ameliyat olmam konusunda en çok destek verenlerden birisiydi.Emre Beyle hiç tanışmadan sadece maille görüşerek ameliyata karar vermiştim korkuyordum ,ailemden görmediğim desteği burdaki arkadaşlardan gördüm.
burdan Emre Beyin 5-10 hastasına msj attım çoğu kişiden cevap bile gelmedi ancak bana Cevo ve Eso çok yardımcı olmuşlardı.
Cevo beni ameliyatımdan hemen sonra aramıştı sen de güzel burunlular arasına katıldın gözünaydın diye bunları unutamam.ve ben gibi Emre Beye ameliyat olmayı düşünen bir çok arkadaşımızın da sorularına cevap verdiğini de biliyorum.
demek istediğim sadece şu bana hiç bir çıkar gütmeden bu kadar destek olan bir insanın burda bir gün burnum süper ertesi gün çok kötü diyenler veya sonuçta hiçbir sorun olmadığı halde fuzuli tatminsizlikler yaşayanlar gibi sadece revizyon psikolojisi diye itham edilmesini adil bulmuyorum.

Back