- 24 Aralık 2010
- 100
- 90
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim 10 gün oluyor tam ,fakat burnum çok afedersiniz accayip derece de sümükleniyor(akışkan yapış yapış akıyor). silemiyorum da korkuyorum. Sümüklü sümüklü geziyorum. Sizin de öyle oluyor muydu ? Ne zaman geçer bu durum?![]()
meslina'cım benımde 9.günüm senden bi gün sonra oldum hatırlamıssındır hastanede tanısmıstık :)
benımde hala o sümüğümsü şey dewam edıyor ara ara duruyo tekrar başlıo:/ nnezaman geçer bennde bilmiorum, sözü tecrubelı arkadaslara bırakıyorum
buarada secgın burnun alçılıykenn bile güzeldiii,şimdi bu hali pek şaşırtmadı benii... :) iyi günlerde kullan minnak burnunu....
benim günüm 9 şubatt canımm. seninki ne zamannn :18:
bir kac hafta var ameliyatina, keske benimde öyle olsaydi. Ben ameliyatimi yaz tatiline denk getirmek istiyorum okuldan dolayi. temmuz falan olabilir
Meslina ..
Nasil icimi rahatlattin bir bilsen allah razi olsun senden..
dun geceden bu yana ruyamda cene ameliyatini goruyorum.Buruna kendimi zor hazirlarken psikolojik cene naisl yaptiririm bilemiyorum..Korkuyorum acikcasi birde 4 aylik kizim var ameliyat tarihini ileri tarih 8 aylik gibi dusnuyorum..cene ameliyati olsam bebegimin bana ihtiyaci var 2 ameliyat iyilesme sureci ister istemez uzicakti ..Moral verdin cok sagol simdi icim rahatladi nasil mutlu oldum :)..Birinci tasarim benimde en cok hosuma giden tasarim oldu bunun uzerinden yola cikicagim tercihlerim zevklerimiz ayni ..Umarim hepimiz istedigimiz burunalra kavusurz verilen emeklerden sonra..[/QUOT
Rica ederim canım. Yalnız ben 1. tasarım derken şimdi gene baktım fotoya altında 2. tasarım yazıyor ama soldan ilk tasarımı kastetmiştim gerçi sen anladın onu da yanlış anlaşılmasın. soldan İlk foto daki tasarım diyelim :)))
Geride duran çeneye yağ enjekte ediyorlar ama önde olanlara ne yapıyorlar bilemiyorum açıkçası bana o biraz daha zor bir işlem gibi geliyor. Hiç gerek yok.
Canim cok sagol cene kucuk oldugunda enjekte ile oluyor ama benim sorunum onde olmasi o galiba torpuleniyor veya kesiliyor diye biliyorum zor..![]()
kızlaar merhaba,
öncelikle ameliyat olmuş - olacak tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum, umarım herkes istediği burnuşuna kavuşur
az önce emre Bey alçı ve tamponlarımı aldı :81: sizler için albümüme fotoğraf ekledim ancak webcamde çektim hala evime gidemedim çünkü o yüzden görüntüler kalitesiz kusura bakmayın. öpüyorum herkesi![]()
nasılsın canım kendini nasıl hissediyosun.. arkadan ısık oldugu için karanlık cıkmıs fotolar.. ama kalıp olarak cok hoş duruyo burnun :)![]()
kızlaar merhaba,
öncelikle ameliyat olmuş - olacak tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum, umarım herkes istediği burnuşuna kavuşur
az önce emre Bey alçı ve tamponlarımı aldı :81: sizler için albümüme fotoğraf ekledim ancak webcamde çektim hala evime gidemedim çünkü o yüzden görüntüler kalitesiz kusura bakmayın. öpüyorum herkesi![]()
kızlaarrr dua edin bana.... korkuyorum...
çirkinnnn :90::90: , maşallahhh sana tatlmm çok güzell şimdidenn![]()
kızlaarrr dua edin bana.... korkuyorum...
Hazalcım hastanede misin sen? benim yanımda annem var.