Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ben içiyorum içiyorum biişe yaramıyor tromalam yaaa yürürken cılkcılk diye ses gelmeside cabası
Hani 9 aylık görünümünde 4 aylık gürbüz çocuklar vardırya onlara benziyorum

arkadaslar dun birinci ayim doldu ameliyat olali. gulmek konusunda bazi sorunlarim war benim yuzumde donuk bi ifade war gibi oluo agzim acik guluorum burnuma bisey olmasin die ama ne kadar sure daha gulmemeye calisacagim bilmiorum ayrica cok gulunce burnum agriyo sizde de oluomuydu? bu arada gewens cok gecmis olsun umarim iyisindir simdi..

Selamlar bende 1. Ayimi doldurdum , asagi yukari ayni zamanda ameliyat olmusuz , o donuk ifade bendede oluyor canim ... Hatta agzim bazen yamuluyor ve ust dudak iyice icibe gidiyor ... Bu sisliklerden kaynaklaniyor ... Gulmek ilk baslarda kanama riskinden ve acidan dolayi zararli ama artik ben allah ne verdiyse guluyorum gerile gerile

Kizlar disko kralindaki sahane vardi hayvanlari savunan full estetikli gulemeyip gerilince onun gibi oldugumu dusunuyorum

Teşekkürler Selayhus resimlerine baktım ve burnunu çok beğendim.. Hem güzel hem de orantılı.. Emre beyin ellerine sağlık..Malesef 2 kez ameliyat oldum ama o orantıyı yakalayamadım.. Bu arada doğru tespit uzun zamandır takip ediyorum Emre beyi.. Revizyon olan arkadaşlarında bir çoğunu gördüm ve gördükçe de 3. ameliyat için daha çok cesaretleniyorum..

Lonelyy resimlerde belli degil ama benimde sislikler biraz farkli ..-ama ameliyat cok yeni oldugu icin ve bunu cok arjadastan duydugum icin kafaya takmiyorum ..

Umarim kendin icin en dogru karari verir ve basarili bir ameliyat gecirirsin ..

Son düzenleme:

teşekkür ederim esocum:))gerçekten ilk ameliyat sonucu baya bi şaşırtıcı bir okadar da yıpratıcı oldu.
bu arada senin değişiminde muhteşem canım, yüzünle çok uyumlu ve gerçekten çok doğal bir burnun olmuş:))

merhaba canım, ilk değil ama ikinci ameliyattan sonra oldu evet.:)
bantların ilk çıktığında burnunu görmüş biri olarak diyebilirim ki bu resimlere bakınca baya bi inmiş burnun üstelik kalın derlili olmana rağmen çok orantılı duruyor şimdiden:)

pardon canım ya, ikinci diyecektim, dalgınlığıma geldi:96: mutlu olmana çok sevindim, darısı herkesin başına.
benim fotolar akşam fotosu:) yani sabah çok daha heybetli oluyor şişlikler, yine de moral verdin pınarcım teşekkürler!

ben içiyorum içiyorum biişe yaramıyor tromalam yaaa yürürken cılkcılk diye ses gelmeside cabası
Hani 9 aylık görünümünde 4 aylık gürbüz çocuklar vardırya onlara benziyorum

ehe senin bu benzetmelerine hastayım
salatalık, maydonoz, ananas... bunlar da iyi geliyor ama hiçbiri zamandan daha faydalı olmuyor ben bunu anladım artık

ehe senin bu benzetmelerine hastayım
salatalık, maydonoz, ananas... bunlar da iyi geliyor ama hiçbiri zamandan daha faydalı olmuyor ben bunu anladım artık

kahveye hayir diyemiyorum , günde bir kupa kahvemi iciyorum .. yemekleri eskiden cok tuzlu yerdim simdi normal tuzlu yiyorum..

Cipssiz hayat gecmez derdim , yerdimde yerdim ama yiyemiyorum gözümde tütüyor tek kisdigim diyet yaptigim sey cips sanirim , ayda bir yiyorum veya haftada bir minicik bir kasenin icinde ...

sende durum nasil canim
tamamiyle tuzsuzmu yiyorsun..
bu saydiklarini ne ile tüketiyorsun??

Birde Marankinin kitabinda ödeme iyi gelen seyler arasinda sütün icine maydonoz karistirip isitarak bir cözüm vardi bilmiyorum ne kadar faydali denemedim ben ...baskada ne yapilabilir bilmiyorum..
2 litre su iciyorumdur günlük

selayhus ben de aynen günde 1 bardak kahvemi içiyorum, yılların alışkanlığı. o kadar da olsun artık çay zaten içmezdim ama günde 1-2 bardak ısırgan çayı içmeye başladım 3-4 hafta önce. masama da su koyuyorum ki aklıma geldikçe içebileyim.

bunun dışında bol bol meyve tüketiyorum, ne olursa. ananas yemezdim şimdi 2-3 günde bir yemeye başladım.çok tuzlu olabilecek fastfood gibi şeyleri yememeye çalışıyorum ama yemekler normal tuzunda, ekstradan katma olayını kestim sadece. yani tuzsuz yemek de çekilir şey değil zaten

revizyon ameliyatı olacak arkadaşlarıma tek tavsiyem emre beyle gidip tanışmalarıdır bn de oldum kesinlikle çok memnunum herşeyden önce çok anlayışlı çok başarılı ve çok tecrübeli bir insan emre beyi kim tercih ederse bence hiç ama hiç pişman olmayacaktır sadece inanın güvenin gerçekten emre bey zaten hastasına o cesareti çok güzel aşılıyo Allah herkesin yardımcısı olsun.......

Pinar_86 bende revizyon olacağımdan senin burnunu merak ediyorum.. Albüm herkese açık demişsin ama açamadım.. Bu arada sonuçtan memnun olman çok güzel..

huffffff kıslar ben çok heyecanlıyımmm, salı günü ameliyat tarihimmm :18:

amaaa bardağa bir de dolu kısmından bakıyorum haftaya bügün de ameliyat bitmiş vaziyette odamda inşallah gevşek gevşek yatıyor olucam

ameliyatları yeni olanlar burunlarınız ne kadar güzelleşmiş yav ...:))
Selayhus giderek daha da güzelleşiyorsunuz burnun ve sen :))
Bu arada pınarcım seninkide gerçekten çok başarılı..çoook güzel olmuş üstelik revizyon ve üstelik ilk ameliyatın gerçekten çok başarısızmış,..yani ben anlamıyorum nsl öyle bir burun yapılabilir???
Ama şimdiki burnun nefis..hem daha da çok yeni...2, 3 ay sonra daha da süper olur...Hepinize ve Emre Beye bir nazar boncuğu yolluyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…