kızlar 6. haftam bitti. fikir olsun diye 3. 5. ve 6. haftadan 4 tane foto koydum. bir kalın derili olarak (bunu derken hep kızılderili diyesim geliyor:) henüz gayet şişim, sağ tarafım daha şiş, yan profil fotolarındaki sağ ve sol farkını belli olsun diye ikisinden de özellikle koydum.
bilgisayarımla ilgili sorun yaşadığım için msn'den veya mail ile foto gönderemediğim arkadaşlar kusura bakmayınzor günler geçiriyorum teknolojik olarak, ancak fırsat bulabildim.
bu arada pınar, seni muayenehanede kontrolde görmüştüm, ilk ameliyatından sonra çok yakışan bir burnun olmuş, adına çok sevindim canım:) selayhus, bol su içip şişlerimizi indirelim hadi:)
Selamlar bende 1. Ayimi doldurdum , asagi yukari ayni zamanda ameliyat olmusuz , o donuk ifade bendede oluyor canim ... Hatta agzim bazen yamuluyorarkadaslar dun birinci ayim doldu ameliyat olali. gulmek konusunda bazi sorunlarim war benim yuzumde donuk bi ifade war gibi oluo agzim acik guluorum burnuma bisey olmasin die ama ne kadar sure daha gulmemeye calisacagim bilmiorumayrica cok gulunce burnum agriyo sizde de oluomuydu? bu arada gewens cok gecmis olsun umarim iyisindir simdi..
ekledim bakabilirsin ....
sende uzun zamandan beri topigi takip ediyorsun sanirsam daha öncede rast gelmistim kullanici ismine..
emre beye 3. ameliyat olmus arkadaslarda var ve cok güzel buruna kavusan .. fikir edinme acisindan onlara da bak istersen
Pınarr:)) şimdi inceleyebildim fotolarını.. süper değişim ne diyeyim, ağzım açık kaldı walla:) çok güzel bi şekilde düzelmiş.. 1. ameliyat sonucu çok şaşırtıcı ama yaw :26: üzücü yani.. Neyse sen şimdi o 1 yılın acısını çıkargüzel yüzün güzel bir buruna kavuşmuş.. çok sevindim adına
kızlar 6. haftam bitti. fikir olsun diye 3. 5. ve 6. haftadan 4 tane foto koydum. bir kalın derili olarak (bunu derken hep kızılderili diyesim geliyor:) henüz gayet şişim, sağ tarafım daha şiş, yan profil fotolarındaki sağ ve sol farkını belli olsun diye ikisinden de özellikle koydum.
bilgisayarımla ilgili sorun yaşadığım için msn'den veya mail ile foto gönderemediğim arkadaşlar kusura bakmayınzor günler geçiriyorum teknolojik olarak, ancak fırsat bulabildim.
bu arada pınar, seni muayenehanede kontrolde görmüştüm, ilk ameliyatından sonra çok yakışan bir burnun olmuş, adına çok sevindim canım:) selayhus, bol su içip şişlerimizi indirelim hadi:)
ben içiyorum içiyorum biişe yaramıyor tromalam yaaa yürürken cılkcılk diye ses gelmeside cabası
Hani 9 aylık görünümünde 4 aylık gürbüz çocuklar vardırya onlara benziyorum
ehe senin bu benzetmelerine hastayım
salatalık, maydonoz, ananas... bunlar da iyi geliyor ama hiçbiri zamandan daha faydalı olmuyor ben bunu anladım artık
Lonelyy resimlerde belli degil ama benimde sislikler biraz farkli ..-ama ameliyat cok yeni oldugu icin ve bunu cok arjadastan duydugum icin kafaya takmiyorum ..
Umarim kendin icin en dogru karari verir ve basarili bir ameliyat gecirirsin ..
teşekkür ederim esocum:))gerçekten ilk ameliyat sonucu baya bi şaşırtıcı bir okadar da yıpratıcı oldu.
bu arada senin değişiminde muhteşem canım, yüzünle çok uyumlu ve gerçekten çok doğal bir burnun olmuş:))
Pinar_86 bende revizyon olacağımdan senin burnunu merak ediyorum.. Albüm herkese açık demişsin ama açamadım.. Bu arada sonuçtan memnun olman çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?