Merhaba arkadaslar ilk olarak ameliyat olucak tum arkadaslara ve olmus arkadaslara coook gecmis olsun diyorum umarim tum arkadaslar gpnlunce bir burna kavusur verilen emeklere deger ....
Bende ameliyat olucam ama biliyosunuz bir bebegim var yurtdisinda oldugum icin bir kac ay buyumesini bekliyorum babaya birakicam gelirken bebegimide kendimle tasiyip rahatsiz etmek istemiyorum ..
Benim aklima takilan en buyuk problem bir kac doktorda tasarim yaptirdim bunlarida formda yayinlayabilirim ama bunlar hep yandan onden ameliyat sonrasi burnunum naisl duracagiyla ilgili hic bir fikrim yok su an burnum kotu degil onden guzel yandan fotograflarda hos durmuyo sadece ama ben madem bicak altina yatiyorum kusursuz kalkik goren insanalrin ne hos bir burnun var diyecegi bir burun istiyorum cokseymi istiyorum bilemiyorum amatum tasarimlara baktigimda yaklasik ayni burun ama onden hic bir fikrim yok bu beni kuskuya dusuruyor birde yeni yilda emre beyin fiyatalrinda bir degisiklik varmi arkadaslar bilgisiniz varmi? bir kac arkadasinda dudak dolgusu yapicagi bilgisini okudu su an aklima birde o dustu bana ozelden emre beyin ne kadar fiyat verdigini yazabilirsiniz bununla ilgili dudak dolgusu ne kadar suruyor ne kadar kullaniliyoruz ? en koca bir dudak istemiyorum ama madem bisak altina yatmisz dolgunalstirici rujlarla ugrasicagima bunuda aradan cikartsammi acaba diye dusunmeye baslaidm hafiften :)
canim emre bey dudaklara yag dolgusu uyguluyor, burun ameliyati ile ayni anda yapilabiliniyor ve yaklasik 1 yil kaliyor 1 yilin sonunda sadece 30% kaliyor dudaklarinda ama tabi buda kisiden kisiye degisiyor
yaklasik 3 defa yapildiginda bu islem sonuc tamamen kalicilasabiliyor ama duydugum kadari ile bazi kisilerde 1 yada 2 ameliyat bile yeterli olabiliyormus