Merhaba arkadaslar ilk olarak ameliyat olucak tum arkadaslara ve olmus arkadaslara coook gecmis olsun diyorum umarim tum arkadaslar gpnlunce bir burna kavusur verilen emeklere deger ....
Bende ameliyat olucam ama biliyosunuz bir bebegim var yurtdisinda oldugum icin bir kac ay buyumesini bekliyorum babaya birakicam gelirken bebegimide kendimle tasiyip rahatsiz etmek istemiyorum ..
Benim aklima takilan en buyuk problem bir kac doktorda tasarim yaptirdim bunlarida formda yayinlayabilirim ama bunlar hep yandan onden ameliyat sonrasi burnunum naisl duracagiyla ilgili hic bir fikrim yok su an burnum kotu degil onden guzel yandan fotograflarda hos durmuyo sadece ama ben madem bicak altina yatiyorum kusursuz kalkik goren insanalrin ne hos bir burnun var diyecegi bir burun istiyorum cokseymi istiyorum bilemiyorum amatum tasarimlara baktigimda yaklasik ayni burun ama onden hic bir fikrim yok bu beni kuskuya dusuruyor birde yeni yilda emre beyin fiyatalrinda bir degisiklik varmi arkadaslar bilgisiniz varmi? bir kac arkadasinda dudak dolgusu yapicagi bilgisini okudu su an aklima birde o dustu bana ozelden emre beyin ne kadar fiyat verdigini yazabilirsiniz bununla ilgili dudak dolgusu ne kadar suruyor ne kadar kullaniliyoruz ? en koca bir dudak istemiyorum ama madem bisak altina yatmisz dolgunalstirici rujlarla ugrasicagima bunuda aradan cikartsammi acaba diye dusunmeye baslaidm hafiften :)
benimde 2 haftalik oldu inanamiyorum ya :) resim ekledim kizlar yorumlariniza acigim :18:
Moonshine canim burnun cok seker olmus
ozelliklede yandan bakinca sekli cok hos gozukuyor
Ben cok begendim
cok tesekkür ederim canim, morale ihtiyaci oluyormus insanin bu dönemlerde cok sagolun
hemen bosaltiyorum postakusutusunu canim ...
kızlarrr birkaç tane resim ekledim simdilik herkese acık bakabilersiniz:)) 6 aylık oldu bebiş:))
benim cilt yapimdan kaynaklaniyor o morluklar, cabuk morariyor v gec iyilesiyorum bana bakma sensagol canim begenmene cok sevindim demek istedigim burda kk da ayni seyleri paylasitigimizdanmi nedir bilmem normal cevremize göre daha bilincli yaklasiliyor sanirim.en azindan ileride oturacagini degisecegini bilerek bakiyoruz olaya, cevremdeki yorumlar pekte ic acici degil ay pek degismemis fark yok gibi, cok morarmissin korktum vs. ee yani cok degismesin ben istedimde galiba komple burnumuzu kestirip mi gelecegiz saniyorlardi ki ben sabrediyorum onlar edemiyor
benim cilt yapimdan kaynaklaniyor o morluklar, cabuk morariyor v gec iyilesiyorum bana bakma sensagol canim begenmene cok sevindim demek istedigim burda kk da ayni seyleri paylasitigimizdanmi nedir bilmem normal cevremize göre daha bilincli yaklasiliyor sanirim.en azindan ileride oturacagini degisecegini bilerek bakiyoruz olaya, cevremdeki yorumlar pekte ic acici degil ay pek degismemis fark yok gibi, cok morarmissin korktum vs. ee yani cok degismesin ben istedimde galiba komple burnumuzu kestirip mi gelecegiz saniyorlardi ki ben sabrediyorum onlar edemiyor
benimde 2 haftalik oldu inanamiyorum ya :) resim ekledim kizlar yorumlariniza acigim :18:
kızlarrr birkaç tane resim ekledim simdilik herkese acık bakabilersiniz:)) 6 aylık oldu bebiş:))
gevens canim ben senin burnunu merakla bekliyor olucam, senden daha heyecanliyim desem yalan söylemem,. Herhalde bizim istedimiz burun ayni gibi, yani sekil olarak falan. Senin burnunu görmek bana cok iyi gelicek. Heyecanla bekliyorum, ameliyatini ol, iki hafta gecmeden hemen resimleri ekle hehe
moonshine´cigim seninde cok güzel olmus, bak bosuna endiselenmissin.
ne güzeli yaaa, süperrr olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?