Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canim emre bey dudaklara yag dolgusu uyguluyor, burun ameliyati ile ayni anda yapilabiliniyor ve yaklasik 1 yil kaliyor 1 yilin sonunda sadece 30% kaliyor dudaklarinda ama tabi buda kisiden kisiye degisiyor
yaklasik 3 defa yapildiginda bu islem sonuc tamamen kalicilasabiliyor ama duydugum kadari ile bazi kisilerde 1 yada 2 ameliyat bile yeterli olabiliyormus

cok tesekkür ederim canim, morale ihtiyaci oluyormus insanin bu dönemlerde cok sagolun

hemen bosaltiyorum postakusutusunu canim ...

Canim eger begenmemis olsam hic moral vermek icin bisey yazip cizmeye calismazdim emin ol
zaten resimlere yorumda pek bulunmadim da simdiye kadar
Gercekten guzel olmus burnun
sisler inince onden nasil olacak merak ettim
Benim korkum eger bende de 2. hafta hala morluklar olursa
Is yerine donus yapmis olacagim cunku ben

benim cilt yapimdan kaynaklaniyor o morluklar, cabuk morariyor v gec iyilesiyorum bana bakma sen sagol canim begenmene cok sevindim demek istedigim burda kk da ayni seyleri paylasitigimizdanmi nedir bilmem normal cevremize göre daha bilincli yaklasiliyor sanirim.en azindan ileride oturacagini degisecegini bilerek bakiyoruz olaya, cevremdeki yorumlar pekte ic acici degil ay pek degismemis fark yok gibi, cok morarmissin korktum vs. ee yani cok degismesin ben istedimde galiba komple burnumuzu kestirip mi gelecegiz saniyorlardi ki ben sabrediyorum onlar edemiyor

moonshine ben burnunu cok begendim, 14 günlük olmasina ragmen sekli hemen belli, eminim cook daha güzel olcak:)

kızlarrr birkaç tane resim ekledim simdilik herkese acık bakabilersiniz:)) 6 aylık oldu bebiş:))

bebişini yerler senin:)) çok sevgili Evangeline Lilly'nin Türk versiyonup

aynen..insanların algısı garip walla, kocaman bir burun gidip yerine küçük bişi gelse bile aa hiç farketmedim diyebiliyolar:) ayrıca eğer burdakilerin yorumlarına ya da bana güveniyosan eğer bu burun yeterince değişmiş ve çok başarılı olmuş.. zaten uçtaki sarkıklığın düzelmesi çok değiştiriyo en başta..fotoların altına da yazdım canım bişiler.. hepsi çok güzel

mervecim esocum tesekkür ederim canlarim albümdeki yorumlarinizida okudum cok sagolun. ilk etapta pisman olmaktan begenmemekten korkuyordum sükürler olsun ki suan bile pek sikayetim yok sislik disinda insallah ilerisi daha iyi olacak. Doktorumuzun ellerine saglik Allah onun yetenekli ellerini nazarlardan korusun

bende cevremde bu kadar bilincsiz insan oldugunu bilmiyordum desem yeridir ... sanirim burunun tamami gidecek diye hayal ediyorlardi seninde dedigin gibi bana öyle diyenlere ben bu sekilde söylüyorum zaten kendi ailem bile böyle düsünüyor nerdeyse..

burnun cok güzel olmus bencede ,hem senin sislikler falan benimkinden cok cok daha az ne güzel.. benim sisliklerim cok daha fazla sabirla bekliyorum artik

benimde 2 haftalik oldu inanamiyorum ya :) resim ekledim kizlar yorumlariniza acigim :18:

canım oncelıkle gecmıs olsun ama sunu belırteyım bu donem zor begenen de olcak begenmeyende ama kımseyı kırmadan yapmak lazım bunu. bende genelde begendım baktıklarımı ama begenmedıklerımde oldu onlara yorum yapmadım.ama begendıklerımı acıkca soylerım.senın burnun cok dogal ve yuzune cok yakısmıs kesınlıkle kım ne derse desın ve daha cok yenı dahada guzel olacak emın ol. tek kotu tarafı cok morarmıs buda cokta onemlı deıl cunku gecıcı bır durum hayırlı olsun cok guzel tatlım

kızlarrr birkaç tane resim ekledim simdilik herkese acık bakabilersiniz:)) 6 aylık oldu bebiş:))

öncelikle gecmıs olsun burnun tam oturmus bence bundan sonra bır degısım olmaz.sisler inmis gibi gercı burnunun öncekı halını gormedım ama kıvrımı kalkıklıgı cok hos bende bu tarz ıstıyorum hafıf kıvrımlı ve dogal sanada cok yakısmıs emın ol.

gevens canim ben senin burnunu merakla bekliyor olucam, senden daha heyecanliyim desem yalan söylemem, . Herhalde bizim istedimiz burun ayni gibi, yani sekil olarak falan. Senin burnunu görmek bana cok iyi gelicek. Heyecanla bekliyorum, ameliyatini ol, iki hafta gecmeden hemen resimleri ekle hehe

Son düzenleme:
gevens canim ben senin burnunu merakla bekliyor olucam, senden daha heyecanliyim desem yalan söylemem, . Herhalde bizim istedimiz burun ayni gibi, yani sekil olarak falan. Senin burnunu görmek bana cok iyi gelicek. Heyecanla bekliyorum, ameliyatini ol, iki hafta gecmeden hemen resimleri ekle hehe

Canim ne 2 haftasi
Ameliyattan cikar cikmaz baslarim ben fotograf cekmeye
Soz sana her 3 gunde bir ayrintili fotolar gonderirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…