Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merak ettiğim bir şey var,ameliyat olunan gün genel olarak durum nasıl oluyo?başdönmesi gözde kararma falan...
Canim ne 2 haftasi
Ameliyattan cikar cikmaz baslarim ben fotograf cekmeye
Soz sana her 3 gunde bir ayrintili fotolar gonderirim :)
canım 3 gorusme yapılıyo ilkinde hayır almıyo ama ıkıncısı tasarım oluyo onun ıcın 200lira oduyosun o da ameliyat parasından dusuluyo sonradanmerhaba Emre Bey ilk görüşme için yani muayene ücreti alıyor mu?
arkadaşlar biliyorum biraz komik olacak ama ben sir ağda yaptırıyordum bıyık bolgeme ameliyat yuzunden farklı yollar denıyorum eskısı gıbı sır agda yaptırabılmek ıcın ne kadar gecmesı lazım ameliyat uzerınden bı bılgısı olan var mı:18:
arkadaşlar kimse bıyık bölgesine ameliyat oldujtan sonra ağda yaptırmıyo mu herkes kendisi mi alıyo![]()
Selam arkadaslar,
Ablam adina birsey sormak istiyorum. Kendisi 23 kasim 2010 tarihinde emre beye ameliyat oldu. Merak ettigi bir konu var. Burun ustundeki siyah noktalari SIKMASINDA bir sakinca varmi, buruna zarar verirmi?
Zarari varmi bilmiyorumda burcucum ablanla hastanede karsilastik benden 1 hafta önce ameliyat olmustu... benim burnum hala tas gibi asiri sekilde sis... nasil ablan rahat rahat sIKabilecek canim ???... ben üzerindeki soyulan derileri tirnagimla hafif hafi cikartirken bile tereddütte kaliyorum..
Gecmis olsun dileklerimi iletirsin ablana ayrica.![]()