• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

birde isirgan cayi icmeye baslicam vücuttan su atiyormus ya sislige faydasi olur insallah. Dün aksam ictim sabah burnum daha yumusakti yoksa sabahlari uyumus gibi oluyor.

moonshine76 bende bandajin bitti yerlerde izler vardi ilk acildiginda ayni gözlük izi gibi duruyorlardi cökük cökük ama simdi geciyorlar bir , birde burnumun kenarlari alerji olup kizarmisti deri sonra kabuk baglamis gibi oldu oda 3-4 gün sonra gecti ve birde deri soyuyorum burnumun üstünde yilan gibi deri döküyorum resmen bu sizdede oldu degilmi ??
kübracigim utanmana gerek yok bana kendileri verdiler ..
evet ameliyattan önce dus cok iyi geliyor rahatlatiyor insani hemde, bende gece cok yorgun oldugum icin sabah birakmistim
aa bu cayin faydasi varsa bende iceyim yaa zehir olsa icerim yeterki yumusasin resmen :1: kazik:1: gibi sert burnum öyle böyle degil

Son düzenleme:
Uyyyyy yuyuyuy yani bir nevi ciplak girmis oluyoruz
Ben daha once baska ameliyatlata gormek zorunda kalmistim ama hep ic camasirimin ustune giydirmislersi onlugu

canim sagol kapida birini bekletirim :) ama suan sanki o kas arasinda sislik yok bende actigindami belli oluyor yoksa acincami sismeye basliyor ? yaratik gibi olmaya mor ve sisken alistim biraz :9:

canım acılr acılmaz aynaya bı bakıyosun kı o kasının arası cok sısmıs ve aynen yaratık gıbı olmussun
bandajlıyken burun daha duzgun duruyo acıldıktan sonra hemen o malum sıslık ve tabı bı SOK :18: ama ertesı sabaha o kasının ortası normal ınsan moduna ınıyo:1:

bugün benim icin büyük gün desenize, bantsiz kendimi ciplak ve korumasiz hissedicem gibi ama :26: ic camasiri konusunda kizlar ben kendim sordum giyebilirmiyim diye hemsirelerde biz burdan verebilirz dediler bir kullanimlik olanlarindan. yani israrla hemsirenizden isteyiniz :1:

Kizlar buarada bu ameliyat onlugu nasil birsey
arkasi tamamen kapali mi?
Benim ablamda cilt sorunlari var ve cok utaniyor
Kizlar buarada bir de siz odemeyi nasil yaptiniz
Karttan bir cekimde odeme yapmamiz mumkun mu yoksa nakit para mi vermemis gerekiyor
Birde siz odemeyi ameliyattan once mi yoksa sonra mi yaptiniz?
Hos gerci ameliyattan sonra odeme ile uhrasmakta pek akillica degil o haldeyken ama...

Kizlar buarada bu ameliyat onlugu nasil birsey
arkasi tamamen kapali mi?
Benim ablamda cilt sorunlari var ve cok utaniyor
Kizlar buarada bir de siz odemeyi nasil yaptiniz
Karttan bir cekimde odeme yapmamiz mumkun mu yoksa nakit para mi vermemis gerekiyor
Birde siz odemeyi ameliyattan once mi yoksa sonra mi yaptiniz?
Hos gerci ameliyattan sonra odeme ile uhrasmakta pek akillica degil o haldeyken ama...

gevenscim merak etmesin ablan utanılacak bi durum yok çünkü gayet uzun ve her tarafı kapatıyo o önlük..hani şu dolayarak giyilen etekler oluyo ya öyle düşün.. kollarını geçirip arkadan dolayıp önden veya yandan bağlıyosun işte:)
ödeme konusunu nsl yaptığımı çekindim walla buraya yazmaya, özelden yazayım sana;)

bugün benim icin büyük gün desenize, bantsiz kendimi ciplak ve korumasiz hissedicem gibi ama :26: ic camasiri konusunda kizlar ben kendim sordum giyebilirmiyim diye hemsirelerde biz burdan verebilirz dediler bir kullanimlik olanlarindan. yani israrla hemsirenizden isteyiniz :1:

Canım tam ıstedıgın gıbı bı burunla karsılasman dılegıyle :)

kızlarrr birkaç tane resim ekledim simdilik herkese acık bakabilersiniz:)) 6 aylık oldu bebiş:))

kizlar sayili gunler kaldiiii
25 aralikta Belcikadan Antalya ya gidiyorum ve 26 aralikta istanbul acibadem hastanesine yatirilacagim insallah vvvveeeeeeeeeeeeee 27.12 ameliyatttt
Az kaldi Azzzzzzz hemde coookkk azzz
Insallah butun puruzler ve sorunlar hallolacak

Kizlar ven 27.12de ameliyata girip 08.01.2011 de geri donecegim yani 10.01 tarihinde is basi mecburen
Bizce yuzum cok sismis olacak midir?
Birde benim ust dudaklarima az bir yag takviyesinde bulunacak

canım sımdıden hayırlı olsun resımlerıne baktımda yanlıs anlam ama meraktan soruyorum.oncelıkle daha once amelıyat gecırmısmıydın yanı burnun cok guzel hem kucuk hem kalkık hem egrılık yok yanı ne operasyonu yaptıracaksın anlamadım. bence sana cok yakısıo burnun ama kendını daha ıyı hıssedeceksen yaptır umarım hayalındekı burna kavusursun ama kucultmeyeceksın demı zaten kucuk

canım sımdıden hayırlı olsun resımlerıne baktımda yanlıs anlam ama meraktan soruyorum.oncelıkle daha once amelıyat gecırmısmıydın yanı burnun cok guzel hem kucuk hem kalkık hem egrılık yok yanı ne operasyonu yaptıracaksın anlamadım. bence sana cok yakısıo burnun ama kendını daha ıyı hıssedeceksen yaptır umarım hayalındekı burna kavusursun ama kucultmeyeceksın demı zaten kucuk

canim cok tesekkurler
boyle mesajlar almak nekadar guzel
yok ben daha once ameliyat olmadim ilki ve sonuncusu olacak insallah
benim aslinda iki burun deliginde oldukca farklilik var
ve sag burun ucumda cikiklik
ve ben yuvarlak gorunen burun uculun oldukca sivrilestirilmesini istiyorum :)

Merhaba arkadaslar ilk olarak ameliyat olucak tum arkadaslara ve olmus arkadaslara coook gecmis olsun diyorum umarim tum arkadaslar gpnlunce bir burna kavusur verilen emeklere deger ....
Bende ameliyat olucam ama biliyosunuz bir bebegim var yurtdisinda oldugum icin bir kac ay buyumesini bekliyorum babaya birakicam gelirken bebegimide kendimle tasiyip rahatsiz etmek istemiyorum ..
Benim aklima takilan en buyuk problem bir kac doktorda tasarim yaptirdim bunlarida formda yayinlayabilirim ama bunlar hep yandan onden ameliyat sonrasi burnunum naisl duracagiyla ilgili hic bir fikrim yok su an burnum kotu degil onden guzel yandan fotograflarda hos durmuyo sadece ama ben madem bicak altina yatiyorum kusursuz kalkik goren insanalrin ne hos bir burnun var diyecegi bir burun istiyorum cokseymi istiyorum bilemiyorum ama :( tum tasarimlara baktigimda yaklasik ayni burun ama onden hic bir fikrim yok bu beni kuskuya dusuruyor birde yeni yilda emre beyin fiyatalrinda bir degisiklik varmi arkadaslar bilgisiniz varmi? bir kac arkadasinda dudak dolgusu yapicagi bilgisini okudu su an aklima birde o dustu bana ozelden emre beyin ne kadar fiyat verdigini yazabilirsiniz bununla ilgili dudak dolgusu ne kadar suruyor ne kadar kullaniliyoruz ? en koca bir dudak istemiyorum ama madem bisak altina yatmisz dolgunalstirici rujlarla ugrasicagima bunuda aradan cikartsammi acaba diye dusunmeye baslaidm hafiften :)

Back