Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim sagol kapida birini bekletirim :) ama suan sanki o kas arasinda sislik yok bende actigindami belli oluyor yoksa acincami sismeye basliyor ? yaratik gibi olmaya mor ve sisken alistim biraz![]()
Kizlar buarada bu ameliyat onlugu nasil birsey
arkasi tamamen kapali mi?
Benim ablamda cilt sorunlari var ve cok utaniyor
Kizlar buarada bir de siz odemeyi nasil yaptiniz
Karttan bir cekimde odeme yapmamiz mumkun mu yoksa nakit para mi vermemis gerekiyor
Birde siz odemeyi ameliyattan once mi yoksa sonra mi yaptiniz?
Hos gerci ameliyattan sonra odeme ile uhrasmakta pek akillica degil o haldeyken ama...
bugün benim icin büyük gün desenize, bantsiz kendimi ciplak ve korumasiz hissedicem gibi ama :26: ic camasiri konusunda kizlar ben kendim sordum giyebilirmiyim diye hemsirelerde biz burdan verebilirz dediler bir kullanimlik olanlarindan. yani israrla hemsirenizden isteyiniz![]()
Esocum Acibademin hangi subesinde oluyor ameliyat?
kizlar sayili gunler kaldiiii
25 aralikta Belcikadan Antalya ya gidiyorum ve 26 aralikta istanbul acibadem hastanesine yatirilacagim insallah vvvveeeeeeeeeeeeee 27.12 ameliyatttt
Az kaldi Azzzzzzz hemde coookkk azzz
Insallah butun puruzler ve sorunlar hallolacak
Kizlar ven 27.12de ameliyata girip 08.01.2011 de geri donecegim yani 10.01 tarihinde is basi mecburen
Bizce yuzum cok sismis olacak midir?
Birde benim ust dudaklarima az bir yag takviyesinde bulunacak
canım sımdıden hayırlı olsun resımlerıne baktımda yanlıs anlam ama meraktan soruyorum.oncelıkle daha once amelıyat gecırmısmıydın yanı burnun cok guzel hem kucuk hem kalkık hem egrılık yok yanı ne operasyonu yaptıracaksın anlamadım. bence sana cok yakısıo burnun ama kendını daha ıyı hıssedeceksen yaptır umarım hayalındekı burna kavusursun ama kucultmeyeceksın demı zaten kucuk
bu arada hala ucu eşitlenmedi![]()
bu arada hala ucu eşitlenmedi![]()