Arkadaslar emre bey tuzlu yeme cay kahvede asiriya kacma demisti ne gibi bir diyet uyguluyorsunuz ??? Ben sadece cok tuzlu yememeye gayret ediyorum .. Sizler baska neler yapiyorsunuz merak ettim
Gevens sanada simdiden gecmis olsun
Gevens neden önce antalya ya ucuyorsun?? Bende dudak etrafimi yaptirmak istiyorum fiatlar nekadar?? Yagi nerden aliyor emre bey??
Ama amelyatdan sonra zaten dudaklar sis oluyor bi kac gün nezaman yagi eklicek dr bey??
Ve acibademde kac gün kalicaksin??
Dudaklarin fiati nekadar? Kusura bakma tek meraktan sordum neden 2 kere ucdugunu
Bizde amelyatan sonra bi hafta antalyaya gidiyoruz izin yapmaya larada..
Acibademde kac günü kalicaksin?
arkadaslar bilen biri söylebilirmi ben günleri sasirdim, pazartesi aksami alci alinmisti kac gün bekledikten sonra bant cikarilacakti kafam karisti ???
gevens canim simdiden gecmis olsun insallah diledigin gibi olur hersey, resminebaktim simdide güzel bence sorunsuz gececegini tahmin ediyorum insallah.
Ben 25.12. amelyat olacagim.. 1.1.10 Antalyaya ucuyorum..
Burun amelyati olacagim ve dudaklarimida istiyorum ama daha konusmadim bunu dr beyle..
Bana bi hafta yeterli oluc dediler dikisler 2 hagta sonrami aliniyor?? Neyapcam ben ozaman kime gideyim almanyada:18:
Ben 25.12. amelyat olacagim.. 1.1.10 Antalyaya ucuyorum..
Burun amelyati olacagim ve dudaklarimida istiyorum ama daha konusmadim bunu dr beyle..
Bana bi hafta yeterli oluc dediler dikisler 2 hagta sonrami aliniyor?? Neyapcam ben ozaman kime gideyim almanyada:18:
Onlugun icinde kendimize ait bir camasir olmuyor , ordan bir seferlik ic camasirlari oluyor onlardan giyiliyor .
arkadaslar bilen biri söylebilirmi ben günleri sasirdim, pazartesi aksami alci alinmisti kac gün bekledikten sonra bant cikarilacakti kafam karisti ???
hahah kizlar ben önlügün altindan hic iccamisiri filan gymedim yani giymemi söylemediler ölee ferah ferah girdim ameliyata ahaha yoksa yanlis mi anladim ayy gercekten cok utandim simdii
canım amelıyat olduktan 14 ya da 15 gun sonra bandajlar cıkarılır:)
yalnız benden sız tavsıye bandajlar tamamen cıkacagı zaman tek basına olmayın yaratık gıbı bı goruntu karsılıyo ınsanı o da ıkı kasın arasının asırı sıskın olmasından ama bı gunde gecıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?