Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaslar emre bey tuzlu yeme cay kahvede asiriya kacma demisti ne gibi bir diyet uyguluyorsunuz ??? Ben sadece cok tuzlu yememeye gayret ediyorum .. Sizler baska neler yapiyorsunuz merak ettim

Gevens sanada simdiden gecmis olsun

Cok tesekkurler selayhus

sanada iyilesme surecinde sabir diliyorum :))
sanirim isin bu kismi uyutulup ameliyat edilmekten cok daha zor
keske burun iyilesene sekil oturana kadar uyutsalar beni :))))

Gevens neden önce antalya ya ucuyorsun?? Bende dudak etrafimi yaptirmak istiyorum fiatlar nekadar?? Yagi nerden aliyor emre bey??
Ama amelyatdan sonra zaten dudaklar sis oluyor bi kac gün nezaman yagi eklicek dr bey??

Gevens neden önce antalya ya ucuyorsun?? Bende dudak etrafimi yaptirmak istiyorum fiatlar nekadar?? Yagi nerden aliyor emre bey??
Ama amelyatdan sonra zaten dudaklar sis oluyor bi kac gün nezaman yagi eklicek dr bey??

Canim cunku ailem Antalya da yasiyor benim
Bosandigim icin kizimi birakacak baska kimse de yok
o nedenle kizim: ile antalya ya gidecegim ve onu ailemin yaninda birakacagim
Yag aliminin ereden yapildigini bilmiyorum canim ama benim burun ameliyati ile dudaga yag ekleme isi ayni anda olacak

gevens canim simdiden gecmis olsun insallah diledigin gibi olur hersey, resminebaktim simdide güzel bence sorunsuz gececegini tahmin ediyorum insallah.

arkadaslar bilen biri söylebilirmi ben günleri sasirdim, pazartesi aksami alci alinmisti kac gün bekledikten sonra bant cikarilacakti kafam karisti ???

Dudaklarin fiati nekadar? Kusura bakma tek meraktan sordum neden 2 kere ucdugunu
Bizde amelyatan sonra bi hafta antalyaya gidiyoruz izin yapmaya larada..
Acibademde kac günü kalicaksin?

Dudaklarin fiati nekadar? Kusura bakma tek meraktan sordum neden 2 kere ucdugunu
Bizde amelyatan sonra bi hafta antalyaya gidiyoruz izin yapmaya larada..
Acibademde kac günü kalicaksin?

canim sen nezaman ameliyat olacaksin.? ve ameliyattan kacgun sonra Antalya ya gideceksin
sadece dudak mi yoksa burun da mi olacak

ben tum operasyonlar icin birden anlastim o nedenle nekadar tuttugunu hatirlamiyorum
ama emre bey internetten email atarsan cevaplar hemen fiyati

arkadaslar bilen biri söylebilirmi ben günleri sasirdim, pazartesi aksami alci alinmisti kac gün bekledikten sonra bant cikarilacakti kafam karisti ???

benimde pazartesi günü alcim alinmisti canim bir hafta sonrasinda sali günüde bandajlarim cikartildi ve geriye kalan dikisler alindi

Ben 25.12. amelyat olacagim.. 1.1.10 Antalyaya ucuyorum..
Burun amelyati olacagim ve dudaklarimida istiyorum ama daha konusmadim bunu dr beyle..
Bana bi hafta yeterli oluc dediler dikisler 2 hagta sonrami aliniyor?? Neyapcam ben ozaman kime gideyim almanyada:18:

emre bey dikislerin birazini almisti ve bana sordu orda geri kalanini alabilecek birisi varmi diye , benim ev doktorum aliyor , almanyadaysan herzaman gittigin aile doktorunuz vardir sende ona gidersin veya gitmeden sor istersen

selayhus sagol canim bende dikis kalmadi, sali aksamida kalan dikisler alindi. Ozaman yarin burnumu görebilecekmiyim :)) sismeye baslamadan hemen resimler cekeyimde banti cikarir cikarmaz hatira olsun uzun süre sis gezecegime göre.
Selayhus canim senin islik ne alemde öyle sokaga cikinca anormal karsilanmiyor degilmi yada eski burundan dahami iri duruyor yoksa ufakmi ??

Canim ben baya bi sisim iste yaa .. Insanlar oyle tuhaf bakmiyorlar ama . Eski burnumdan kesinlikle fark var tabikide albumde resim vardi baktiysan
Sisliginden cok kremli olup parladigi icin dikkat cekiyor..
Yakin cevrenden gelecek tepkilere hazir olmalisin ama , bazilari estetik olunca burnun tamamininmi gidecegini saniyor neyapiyorsa aa hani bisey yapmamislar falan diyen oluyor .. Saglam durup takmaman gerekiyor bunlarida

canim ozaman sen 26 altisinda da hastanede olacaksin bulursam seni gelirim ziyaretine
canim ben 2è sinde ameliyat olunca 2 ocakta dikislerin alina bilecegini soylemisti

Onlugun icinde kendimize ait bir camasir olmuyor , ordan bir seferlik ic camasirlari oluyor onlardan giyiliyor .

hahah kizlar ben önlügün altindan hic iccamisiri filan gymedim yani giymemi söylemediler ölee ferah ferah girdim ameliyata ahaha yoksa yanlis mi anladim ayy gercekten cok utandim simdii

canım amelıyat olduktan 14 ya da 15 gun sonra bandajlar cıkarılır:)
yalnız benden sız tavsıye bandajlar tamamen cıkacagı zaman tek basına olmayın yaratık gıbı bı goruntu karsılıyo ınsanı o da ıkı kasın arasının asırı sıskın olmasından ama bı gunde gecıyo :)

hahah kizlar ben önlügün altindan hic iccamisiri filan gymedim yani giymemi söylemediler ölee ferah ferah girdim ameliyata ahaha yoksa yanlis mi anladim ayy gercekten cok utandim simdii

:) utanma minikkuş bana da kesinlikle giyinmememi söylemişlerdi, iç çamaşırı, toka, küpe müpe vs. hepsinin çıkması gerektiğini tekrar tekrar söylediler.. oje de tabii.
bi de lafı açılmışken, ameliyatın hemen öncesinde duş almak iyidir demişti hemşire o önlüğü verirken..(yakın zamanda olacak arkadaşlar için yazayım dedim) ben de hani ojeyi çıkarttırıyorlar diye acaba duştan sonra roll-on deodorant filan da sakıncalı olabilir mi diye sormuştum.. saçma bi soru olmuş ama:) ne bileyim vücuda sürülen yabancı bi madde sonuçta o da.. alakası yok kullanabilirsin demişti

canim sagol kapida birini bekletirim :) ama suan sanki o kas arasinda sislik yok bende actigindami belli oluyor yoksa acincami sismeye basliyor ? yaratik gibi olmaya mor ve sisken alistim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…