Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kizlar,

Emre Bey kikirdak alimini nereden yapiyor?
Kulaktan olabilir mi?
Anladigim kadari ile bizim ameliyatlarimizda burna kikirdak takviyesi gerekecekmis

Canim ablam zaten birlikte sectigimiz petek dincoz fotosu ile gitmisti
emre bey tamam bu burun sana yapilabilir demis
evet biz ablam ile birlikte ayni gun ameliyata girecegiz

ablanın orjınal burnu nasıl kendısı de küçük mu zaten ve yuz tıpı nasıl ?sen pekı petegın burnundan ıstıodun sana da yapcaktı sana bısey soyledı mı olur yada olmaz dıe?

canim ablamda bu forumda Tulinska ismini ararsan fotolari var zaten sitede burun resimlerini gorursun
Ablam benim de ayni burnu istedigimi soylemis (ben onceden gorusmeye gitmistim ama o zaman petek dincoz un resmini istedigimi soylememistim) ablamin soyledigi kadari ile olabilecegini soylemis

Ablamin burnu cok kucuk degil ama sekil olarak zaten cok guzel
herkes ameliyatli oldugunu saniyor ama o bir turlu farkina varamadi burnunun nekadar guzel oldugunun

o önlüğün içine canım pijama giyebiliyor muyuz. yoksa önlüğün içinde iç çamaşırıyla mı kalıyoruz.
düğmeli bir pijama mı alsam.

Onlugun icinde kendimize ait bir camasir olmuyor , ordan bir seferlik ic camasirlari oluyor onlardan giyiliyor .

hmm ablanın burnunudaha once gormustum hatrladım canım evet tıp olarak çok guzel estetıklı gıbı bıraz buyukce genıs duruo yanı yoksa supre ve o burnu oetegeın burnuna benzetmek koay çünku zaten petegın burnun bıraz daha buyuk ebatlısı gıbı.. senınkı nasıl var mı resmın canım

gevens canım ya şimdı gordum senın resımlerını de ya senın burnun çok guzel zaten orajınal mı o yoksa bıkere oldun mu? yanı sen neden amelıyat olcan anlayamdım işin aslı super bı burnun var :89:

gevens canım ya şimdı gordum senın resımlerını de ya senın burnun çok guzel zaten orajınal mı o yoksa bıkere oldun mu? yanı sen neden amelıyat olcan anlayamdım işin aslı super bı burnun var :89:

Canim cok cok cooooooookkkkk tesekkurler
Buyuk moral verdin bana
fotograflarda da gordugun gibi benim burun ucum yuvarmak ama ben kut istiyorum
birde burun deliklerimin birazcik daha kucultulmesini

Canim cok cok cooooooookkkkk tesekkurler
Buyuk moral verdin bana
fotograflarda da gordugun gibi benim burun ucum yuvarmak ama ben kut istiyorum
birde burun deliklerimin birazcik daha kucultulmesini

ah canım neden hep bole daha ıyısı daha ıyısı ınsanoglu bole işte hele kadınlar ya bız ne gerıp ne pımpırıklı yaratıklarız yaaa senın burundan super bısı cıkar yanı sana da ablana da petegın burnunu yapar cunku çok musaıt burunlarınız tıp olarak zaten..

canim agzindan bal damliyooo
insallah insallah
Lutfen lutfennnn
eger sende sonunda ameliyata karar verirsen umarim senin de amiliyatin cok iyi gecer ve tum beklentilerini karsilar canim
Eger ameliyata girersen mutlaka fotolarini gormek isterim

Buarada sen hangi doktoru dusunuyorsun?

canım ben amelıyata karr vermısım zaten subatta olcaktım hazırana ertelendı doktor konusunda karar vermıs gıbıydım bıaralar ama yıne kararsızlıga dustum emre beyle barıs bey arasıda gıdıp gelıyrm bu karrsızlık öldurdu benı zaten

canim anladigim kadari ile her ikiside gercekten iyi doktorlar
hangisibi secersen sec netice guzel olacaktir

Fiyatlardan haberin var mi?
Iki doktorun arasinda cok fark var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…