Buarada Emre Bey ablama Petek Dincozun burnu icin yapabilecegini soylemis
canim haberin olsun
aa oyle mı tam olarak ne soylemıs merak ettım?buarda ablanda mı amelıyat olcak?
Canim ablam zaten birlikte sectigimiz petek dincoz fotosu ile gitmisti
emre bey tamam bu burun sana yapilabilir demis
evet biz ablam ile birlikte ayni gun ameliyata girecegiz
kızlar ameliyat olurken üzerimizde pijama falan mı oluyor. 2 gündür aklıma takıldı.
canim ablamda bu forumda Tulinska ismini ararsan fotolari var zaten sitede burun resimlerini gorursun
Ablam benim de ayni burnu istedigimi soylemis (ben onceden gorusmeye gitmistim ama o zaman petek dincoz un resmini istedigimi soylememistim) ablamin soyledigi kadari ile olabilecegini soylemis
Ablamin burnu cok kucuk degil ama sekil olarak zaten cok guzel
herkes ameliyatli oldugunu saniyor ama o bir turlu farkina varamadi burnunun nekadar guzel oldugunun
gevens canım ya şimdı gordum senın resımlerını de ya senın burnun çok guzel zaten orajınal mı o yoksa bıkere oldun mu? yanı sen neden amelıyat olcan anlayamdım işin aslı super bı burnun var :89:
Canim cok cok cooooooookkkkk tesekkurler
Buyuk moral verdin bana
fotograflarda da gordugun gibi benim burun ucum yuvarmak ama ben kut istiyorum
birde burun deliklerimin birazcik daha kucultulmesini
ah canım neden hep bole daha ıyısı daha ıyısı ınsanoglu bole işte hele kadınlar ya bız ne gerıp ne pımpırıklı yaratıklarız yaaasenın burundan super bısı cıkar yanı sana da ablana da petegın burnunu yapar cunku çok musaıt burunlarınız tıp olarak zaten..
canim agzindan bal damliyooo
insallah insallah
Lutfen lutfennnn
eger sende sonunda ameliyata karar verirsen umarim senin de amiliyatin cok iyi gecer ve tum beklentilerini karsilar canim
Eger ameliyata girersen mutlaka fotolarini gormek isterim
Buarada sen hangi doktoru dusunuyorsun?
Onlugun icinde kendimize ait bir camasir olmuyor , ordan bir seferlik ic camasirlari oluyor onlardan giyiliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?