Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

..bana ne yazikki ne ic camasiri nede variz corabi verdiler

boşver maltesercim o saatten sonra bir eksik bir fazla farketmiyo zati
bende de sadece varis çorapları vardı hatta hala atmadım evde duruyorlar çekmecede ne yapacaksam duygusal bağ kurdum sanırım, arada açıp bakıyorum:)

havalar keskin soğuk bu aralar aman iyi saralım burnuşlarımızı:))

Son düzenleme:
...evet canim, aynen dogru söylüyorsun

en önemlisi burnuslarimizin güzel olmasi. evelki gün cok güzeldi bugün patlican gibi kalktim yine

benim 11. gün bant var üzerinde ve bir iki gündür böyle burnum sanki katilasiyor gibi uyusuyor gibi oluyor acaba bu sistigi anlaminami geliyor ?

selam kızlar.en başta şunu söyliym eğer bu ameliyatı olacaksanız doktorunuzdan çok emin olmalısınız araştırmalı karşılaştırmlar yapmalı sonuçları görmelisiniz.içinizin rahat etmesi ameliyat öncesi süreçte çok önemli.ameliyat sonrası dönem de rahat olmak için doktorunuzu araştırmalısınız.ben çok araştırdım ve bu konuda Emre bey in tecrübesine yeteneğine güvendim.bugün 20.günüm morluklarım tamamen geçti ama yüzüm halen hafif şiş kilolu gibi duruyorum ama bu da geçecek inşallah ama şunu da söyleyeyim amliyatın 2. ve 3. günü morluklar maksimum seviyeye çıkıyo ama korkmayın 4 ve 5. günden sonra hızla iyileşmeye başlıyorsunuz.tamam zor oluyo biraz ama buna değiyo tabii emre bey yaptıysa ameliyatı ben çok memnunum şu an zor dönem geçti şimdi sadece beklemek kaldı burnum şiş 4. ayda şekil %70 oturacak ama bu hali bile çok güzel yani .ama asıl önemli olan rahatça nefes alabilmekti benim için.bantlarım çıkınca nefes aldığımda şimdiye kadar hiç böyle rahat nefes alamadığımı farkettim.tabi şimdi şişler arttığı için zorlanıyorum biraz ama 2 3 ay içinde tamamen düzelecek inşallah.ben emre beyden başkasına güvenemezdim çünkü onun hakkında hiçbir olumsuz söz duymadım aksine hastaların hepsi çok memnun bende memnunum sonsuz şükürler olsun ki.

slm arkadaşlar emre beye ameliyatımı oldum ve iyileşme sürecindeyim iyi geçti ameliyatım sıkıntım hiç olmadı yani bu kadar kolay olacağını bilseydim yıllar önce olurdum bu ameliyatı neyseki oldum ve bitti şimdi yeni burnuma alışmaya çalışıyorum 20 günü geçti nerdeyse ameliyat olalı şişliklerim indi gibi fakat sabahları kalktığımda yine yüzüm şiş oluyo ama gün içinde yine iniyor şişlikler onun haricinde ağrım sızım yok sadece bazen kaşınıyor soğukta sızlıyor zonluyor oda çok normal heralde herkeste olan şeyler fakat benim takıldığım bir konu var benim burnumda yamukluk var sanki yani bir tarafı diğerine benzemiyor bir tarafı çukur gibi iniyor aşağıya diğeri yükseltili iniyor yani iki tarafıda aynı değil gerçi çok yeni ama 6 ay sonrada burnumun bu şekilde olmasından korkuyorum yani burnum oturduğunda yamuk olma ihtimali var mı yoksa bu olağan birşeymi herkeste böle mi oluyor açıkçası buna takmış durumdayım burnum çok güzel ama neden böle görünüyor onu anlamadım böyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olabilirler mi gerçi perşemde günü emre beye gidicem ona anlatıcım takıldığım konuyu ama yine sizlere sormak istedim

angil öncelıkle çok gecmıs olsun umarım hersey ıstedıgın gıbı olur yanlız ben senın sorunu tam olarak anlayamdım hem çok guzel dıosun hem asımetrık dısoun bı an gozumde canlandıramdım fotoraf koyarsan buaraya bızlerde sorunun ne oldugunu gorebılmıs oluruz ve belkı aynı seyı yasamıs arkadaslar varsa da onlar sana fıkır verebılır ayrıca benım gıbı karar asmasında olan arkadaslara da yardımcı olmus olursun canım.. yanı senın ıcın sakıncası yoksa foto eklersen sevınrıızz

hımm seni bi yerden tanıyorum sanırım:)
canım dediğim gibi -facebookta görüştüğüm arkadaşsan eğer- bunun olması çoooooookkkk normal içini ferah tut.. hepimiz yaşadık bunları.. hepsi iyileşme sürecinin parçası.. bi ara güzel gelir bi ara şişer, bi tarafı başka diğer tarafı başka gelir..inişler çıkışlar olur.. hem fiziki hem ruhsal:) ama zamanla o farklar kapanır.. zamanla dediğim de öyle 6 ay filan değil, çok daha kısa sürede kapandı bendeki fark.. ve 1. ay, 2. ay, 3. ay hepsi birbirinden çok farklı.. oyüzden sen istesen de öyle kalmaz merak etme

Bir de son olarak, ısrarla foto eklenmesini isteyen arkadaşlara da nacizane bi önerim var..
Ameliyat sonrası psikoloji hakkında bi araştırmanız oldu mu bilemiyorum yoksa tek derdiniz bir adet petek burnu mu ama ameliyatın asıl olayı sonrasında başlıyo arkadaşlar.. zaten takıntılı olan biz insan cinsi, mutlu olma, değişme, kendine güvenme, sevinme, alışma, yadırgama, sorun çıkar mı korkusu duyma, küçük bir şişlikte bile üzüntü duyma duygusu da var tabii, tüm bu duyguları bi anda çok yoğun yaşıyoruz ve o burun ne kadar güzel olursa olsun fotoğraf ekleyemediğimiz hatta eklemeyi bırakın çekemediğimiz zamanlar olabiliyor.. bu da geçici dönemlerden biri, herkeste olur mu onu da bilmiyorum ama burda olduğunu gördüğüm arkadaşlar var.. oyüzden hem onlar merak etmesin, yine çekecek ve ekleyeceksiniz gönül rahatlığıyla.. hem de foto rica edenler bu konuda ısrar etmezse bence o kişilerin hissiyatı için çok daha iyi olur.. isteyen istediği zaman zaten ekliyor.

merhaba kizlar ben 22sinde muayene oluyorum ve ertesi gün ameliyat :S bnmle ayni tarihte olan var mi acaba? bi kac gün kaldi ve heycan meycan yok su an vallah artik igneleri gördümmü heycan basacak sanirim :)) bisey sorcam kizlar gecen ben isdeylen emre bey eve telefon acmis yniden bilgilendirmek icin ve babamla konusmus. muayene ile ameliyat gününe gecen gece hastanede kalicakmisim?? muayeneden sonra eve gidip ertesi gün ameliyat olup hastanede kalinmiyomu genellikle? tuhafima gitti hastaligim yok bisey yokken neden kalayimki orda ve ya babam yanlis anlamis olmasin.. bide o ameliyat icin önlükler benimde hosuma gitmio ciplak hissederim kendimi utanirim neyse yinede öyle ayrintilara takilmayalm insallah sonucta ne olursa olsun hepimiz memnun kaliriz halimizden :)

Arkadaşlar ben ilaç mümessiliyim. Özellikle Plastik cerrahları çok iyi bilirim. Her plastik cerrahın ayrı bir kabiliyeti vardır. Kimi burun konusunda çok iyidir, kimi göğüs küçültme-büyütme. Kimi abdominoplasti kimi yüz germede iyidir. Bazıları ise her konuda iyidir. Emre beyde iyi bir plastik cerrahtır.

Arkadaşlar lütfen topiği tartışma alanına çevirmeyelim. Yapılan bir işi biri beğenir diğeri beğenmez. Bunu seviyeli ve ustruplu bir dil ile açıkladığınız sürece ne siz kırılırsınız ne de karşı tarafı kırarsınız.

Güzel paylaşımlar dilerim.

Emre bey iyi bir KBB cidir. İnsanları yanıltacak bilgi vermeyelim. Ayrıca iyi bir plastik cerrah her türlü estetik ameliyatı yapar.

Kizlar benim aciya karsi cok hassas davraniyor sanirim...
yanaklarimda icten hala aci hissediyorum ,uyusuklugun bir degisik versiyonu denebilir.. Uykudan falan uyanincada hani düsersin sonra eziklik acisi olurya suratimda öyle aci oluyor..
benim ka$ altindaki kemikler yandanda törpilendi ve müdahele edildi sanirim onun etkisi var ..
bu sekil.. yüzümde cene bölgemin az üstünde hala sislikler var 19 günümdeyim .. ve burnumdada agri oluyor hala oda yapilan müdaheleden olsa gerek benim gibi böyle agri cekenler oldumu merak ettim

tatlım bende 35. gunumdeyım benımde kas altında sol tarafım torpulendıgı ıcın agrı hıssedıyordum bı de yanaklarımın alt kısımlarında sankı agzımın ıcınde ıkı tarafında da yesıl erık varmıs gıbıydı sabırlı olmak lazım gecıyo ama yuzdekı genel sıs durumuna devam

kizlar sayili gunler kaldiiii
25 aralikta Belcikadan Antalya ya gidiyorum ve 26 aralikta istanbul acibadem hastanesine yatirilacagim insallah vvvveeeeeeeeeeeeee 27.12 ameliyatttt
Az kaldi Azzzzzzz hemde coookkk azzz
Insallah butun puruzler ve sorunlar hallolacak

Kizlar ven 27.12de ameliyata girip 08.01.2011 de geri donecegim yani 10.01 tarihinde is basi mecburen
Bizce yuzum cok sismis olacak midir?
Birde benim ust dudaklarima az bir yag takviyesinde bulunacak

şimdiden geçmiş olsun canım. baya gün var ameliyatınla işbaşı arasında, çok sorun olacağını zannetmiyorum. ben 7. günümde başladım ve yüzüm biraz şişti, ama 3. gün olduğu gibi absürd bir şişlik değil, daha çok bayramda bol baklava yiyip dönmüşüm gibi bir şişlik.

kızlar,benim de sanırım soğuktan bir gün sağ tarafımda ağrı oluyor bir gün sol tarafımda. ama böyle devamlı değil de ara ara gidip gelen bir sızı.

tramola canim cevabin birazda olsa rahatlattti icimi
Hos ben zaten son zamanlarda fazla kilo alip sistim bub ustune birde ameliyatin sisleri eklenince godzilla gibi olacagim herhalde ...

Ama neyse boyle bir ameliyata karar verince herseyi goze aliyorsun sonucta :)

gevens cım amelıyat tarıhının bellı olmasına sevındım umarım çok basarılı gecer kı ben oyle olcagından emınım cunku senın burnus zaten kendısı çok guzel zaten

gevens cım amelıyat tarıhının bellı olmasına sevındım umarım çok basarılı gecer kı ben oyle olcagından emınım cunku senın burnus zaten kendısı çok guzel zaten

cok tesekkurler canim
insallah dedigin gibi olur
onemli olan burnun ameliyat onceso gorunusu dehil ama ameliyat sonrasi gorunusu nede olsa
bir bilinmeze gidiyoruz ama ben Emre beye guveniyorum
zaman yaklastikca tabi biraz korku oluyor
haftaya bugun bu saatlerde ameliyattan coktan cikmis hastane odasinda dinleniyor olacagim
:)))) eger hastanede internegt varsa hemen yuklerim fotolar
dur hatta simdiden birkactane daha ameliyat oncesi fotograflar ekliyeyim facebooktan calip :)

Arkadaslar emre bey tuzlu yeme cay kahvede asiriya kacma demisti ne gibi bir diyet uyguluyorsunuz ??? Ben sadece cok tuzlu yememeye gayret ediyorum .. Sizler baska neler yapiyorsunuz merak ettim

Gevens sanada simdiden gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…