..bana ne yazikki ne ic camasiri nede variz corabi verdiler
slm arkadaşlar emre beye ameliyatımı oldum ve iyileşme sürecindeyim iyi geçti ameliyatım sıkıntım hiç olmadı yani bu kadar kolay olacağını bilseydim yıllar önce olurdum bu ameliyatı neyseki oldum ve bitti şimdi yeni burnuma alışmaya çalışıyorum 20 günü geçti nerdeyse ameliyat olalı şişliklerim indi gibi fakat sabahları kalktığımda yine yüzüm şiş oluyo ama gün içinde yine iniyor şişlikler onun haricinde ağrım sızım yok sadece bazen kaşınıyor soğukta sızlıyor zonluyor oda çok normal heralde herkeste olan şeyler fakat benim takıldığım bir konu var benim burnumda yamukluk var sanki yani bir tarafı diğerine benzemiyor bir tarafı çukur gibi iniyor aşağıya diğeri yükseltili iniyor yani iki tarafıda aynı değil gerçi çok yeni ama 6 ay sonrada burnumun bu şekilde olmasından korkuyorum yani burnum oturduğunda yamuk olma ihtimali var mı yoksa bu olağan birşeymi herkeste böle mi oluyor açıkçası buna takmış durumdayım burnum çok güzel ama neden böle görünüyor onu anlamadım böyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olabilirler mi gerçi perşemde günü emre beye gidicem ona anlatıcım takıldığım konuyu ama yine sizlere sormak istedim
Arkadaşlar ben ilaç mümessiliyim. Özellikle Plastik cerrahları çok iyi bilirim. Her plastik cerrahın ayrı bir kabiliyeti vardır. Kimi burun konusunda çok iyidir, kimi göğüs küçültme-büyütme. Kimi abdominoplasti kimi yüz germede iyidir. Bazıları ise her konuda iyidir. Emre beyde iyi bir plastik cerrahtır.
Kizlar benim aciya karsi cok hassas davraniyor sanirim...
yanaklarimda icten hala aci hissediyorum ,uyusuklugun bir degisik versiyonu denebilir.. Uykudan falan uyanincada hani düsersin sonra eziklik acisi olurya suratimda öyle aci oluyor..
benim ka$ altindaki kemikler yandanda törpilendi ve müdahele edildi sanirim onun etkisi var ..
bu sekil.. yüzümde cene bölgemin az üstünde hala sislikler var 19 günümdeyim .. ve burnumdada agri oluyor hala oda yapilan müdaheleden olsa gerek benim gibi böyle agri cekenler oldumu merak ettim
şimdiden geçmiş olsun canım. baya gün var ameliyatınla işbaşı arasında, çok sorun olacağını zannetmiyorum. ben 7. günümde başladım ve yüzüm biraz şişti, ama 3. gün olduğu gibi absürd bir şişlik değil, daha çok bayramda bol baklava yiyip dönmüşüm gibi bir şişlik.
kızlar,benim de sanırım soğuktan bir gün sağ tarafımda ağrı oluyor bir gün sol tarafımda. ama böyle devamlı değil de ara ara gidip gelen bir sızı.
gevens cım amelıyat tarıhının bellı olmasına sevındım umarım çok basarılı gecer kı ben oyle olcagından emınım cunku senın burnus zaten kendısı çok guzel zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?