Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canim cogu es zaten boyle konusuyor bildigim kadari ile
bende daha once cok zayiftim v e tansiyonum cabukl duser o nedenle anesteso sonrasi sadece migde bulantisi ve bas donmesi digerlerine gore daha uzun suroyor
adi baskasinda 1-2 gun surerse sende 1 hafta sursun hepsi okadar
Sen once bikr dusun eger yeni burnunla daha mutlu olacaksan kapat gozlerini kendini iy bir doktorun ellerine birak
Emre Ilhan mesela

Canım ben çok merak ediyorum burnunun yeni halini..Gerçi çok güzel olacağına adım gibi eminim o ayrı:)) Kimin elinden çıktı ama...Tekrar geçmiş olsun ve İnşallah hızla iyileşirsin..Fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum tatlım..Öpüldün...

Kızlar bu arada dikiş izlerine hiç takılmayın..Çok hızlı iyileşiyor..Ben iki kere 7 ay arayla açık ameliyat oldum ve iz falan kalmadı..

Ayseall hayatım ah bi şu korkunu yenebilsen...Olup bitiveriyor herşey göz açıp kapayıncaya kadar inan..Başkası sorun yok güzel işte burnun dese bile sen kafaya taktıkdan sonra yapacak bişey yok..Dua et cesaret toplayıp ameliyat olabilmek için..Herşey çok güzel olacak sonrasında..Kurtulmuş olacaksın..İnşallah en kısa zamanda korkunu yenersin canım..İlk ameliyatı Emre beye olmak gerçekten büyük bir şans..

Dün bandajlarim cikti sekil itibari ile cok hosuma gitti arkadaslar ama sisim hayli sisim güzel sismisim :2:
dikislerde alindi
dikis izlerini dert eden arkadaslar bende bile cok az belli daha 2 hafta oldu o yüzden korkmayin dikis izinden
ayseall bende zayifim asiri zayifim diyebiliriz canim tansiyon sorunu bendee oluyordu ama cok güzel sekilde atlattim hem anestesiyi hemde ameliyati.. Eger gercekten istiyorsan cesaretini toplaman gerekiyor..

cevo canım ciddimısın ya ızler konusunda hemde ıkı kere oldun sen ust uste kesıldı sonuçta ve şuan iz yok dıosun supermıs valla hemde sasrdım dogrusu ne kadar oldu senın ıkıncı amelıyat olalı?

selyhuscum burnunun seklını begenmene çok sevındım..ne guzel aynı dertten muzdarıp olan bı arkadasımızı daha mtlu gormek guzel darısı bızım basımıza..

selayhuscum saç boyatmak kadar basit bişey demedim sadece daha güzel olmak için yaptırdığımız için onun gibi ama onun bi kaç seviye üstü bi güzelleşme aktivitesi insanlar bizi çıldırmış sanmasın demek istedim

cevo canım ciddimısın ya ızler konusunda hemde ıkı kere oldun sen ust uste kesıldı sonuçta ve şuan iz yok dıosun supermıs valla hemde sasrdım dogrusu ne kadar oldu senın ıkıncı amelıyat olalı?

Canım ikinci ameliyatımla üçüncü arasına 7 ay vardı...3 ameliyatımı olalı 10 ay olmak üzere...Evet iz kalmıyor..Hiç sorun etmeyin...Selayhusun da dediği gibi ikinci haftada belirginliklerini yitirmeye başlıyorlar..

Son düzenleme:

cevo canım sağol, çok cesaretli bir insanım aslında ama şu ameliyat konusu zayıf tarafım çok hasta hastane falan gördüm zor geliyor ama olmam lazım birisi beni bayıltsa çaktırmadan ameliyata sokup çıkarsalar harika olurdu

Aslında odadayken bir iğne yapıyolar, uçarak büyük bir mutlulukla gidiyorsun ameliyathaneye...İstersen böyle bir çözüm de var yani Ayseallcum....

Okudukça cesaret alıp bitsin bu iş diyorum. Selayhus, sayfada yer kaplamamak için sana da mesajla teşekkür edecektim hem de fotolarına bakmak istediğimi söyleyecektim ama mesaj kutun doluymuş, burdan teşekkürler tekrar.
Kızlar bir sorum var ben uzun yılardır yurtdışındayım, Türkiyedeki hastaneleri hiç bilmiyorum, Emre beyin ameliyat yaptığı hastane hakkında neler söylersiniz, gözümü kapatıp gidebilir miyim, biraz internette araştırdım çok güzel görünüyor.

Son düzenleme:

rica ederim uyarin icinde tesekkürler bosalttim postakutumu, resmimede bakabilirsin kabul ettim canim
ayrica bende yurt disindayim hastane cok güzeldi birde cok yemek secerim ben mesela burda yattigim zamanlarda hastane yemeklerini kesinlikle yemezdim kokularindan midem bulanirdi, ama orda iki gün üst üste tavuk bftek yedim cokta iyiydi :).. hastabakicilar hemsireler ilgili, kaldigin oda temiz ferah ve genis, refakatcinda senin yaninda kaliyor onun yatagida cok iyi,
ameliyathaneyi göremedim ama kesin orasida dört dörtlüktür ...

Canım ben hastaneyi çok beğendim ve çok konforlu, temiz...Emre bey bunun gibi pek çok özelliğinden dolayı Acıbademi tercih ediyor..Ameliyathanede ayrıca konforlu ve ameliyattan çıktıktan sonra uygulananlar falan harika yani kısaca..Acıbadem zaten pek çok şubesi olan Türkiyede isim yapmış bir hastane...Gözün kapalı gidebilirsin canım..

İnş benimde haftaya olur kızlar .Emre beyden haber bekliyorum .Telefonla konuştuğumuzda ayın 18 gelirsen ayın 21 ya da 22 ameliyat edebiliriz dedi ama o annemler o şekilde kabul etmiyorlar .Yani uzun süreli İstanbulda kalmama onay yok

Aslında burunumdan fazla şikayetim yok yandan fln görüntüsü güzel sadece kanatlarının daraltılmasını istiyorum .Offff ne yapsam bilemedim :44: Eğer benim ameliyat haftaya olmazsa 1 sene beklemek zorunda kalacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…