Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım petek dinçözün burnu gerçekten çok güzel benimde hayalimdeki burun hem önden hem yandan her açıdan muhteşem ötesi ve hatta beni amelıyat olmak konusunda yüreklendıren burun peteğin burnudur açıp açıp nette onun klıplerını ızlerdım

ama emre bey yapar mı konusuna gelınce ben emre beyle gorusmeye gıtıgımde petek de petek isterım dıe tutturdum ama emre bey bu fıkre sıcak bakmadı petegın unıversteden arkadasıymıs emre bey yakından tanıo kendısını ve amelıyattan sonra da petegı gordugunu ancak guzel olmadıgını yuzune gore çok küçk kaldıgını artı o burnun ıkı amelıyat artı üçrötuş operasyonla o hele geldıgını ve petegın burnuna uygulanan 'turkish delight' teknıgınden dolayı zaman ıcerısınde sureklı burna bıseyler enjekte edılmesı gerektıgınden falan soz etmıstı..sonrada çok istıosan gıt Onur Erol'a yaptır demişti bılmem anlatabıldım mı... emre bey nedense petegın burnuna ve onun burnunu ısrarla ısteyenlere antıpatık yaklasıo ama şansnı bı dene derım ama muhtemelen olur yaparım yada yapabılırım gıbı bı cvb vermeycektır..hatta ben emre bey emre beye gıderken daha gorusmeden once neredeyse kesın karrlıydım kesın emre beye olcam dıe dusunuodum ama bu mevzu yuzunden ben muallakta kaldım ve hala da karar veremedım ..gercı bır dıger doktor da yıne grustgumde petegın burnunu ıstyrm dedıgımde sıcak bakmamıstı ,hatta çok komık bı benzetme yapmıstım ya petegın burnu kuçk olabılır ok ona bende katılıyrm farzedın kı petegın burnu 36 beden ben 38 beden olanını ıstyrm yanı bıraz daha buyuk olsun ama seklı semali açısı kalkıklıgı kavısı oyle ulsun yanı kalıpla oynamadan bedenı buyutebılırısınz heralde gıbı ifadelerle kendımı anlatmaya calısmıtım ama dedıgım gıbı umdugumu bulmadım neden bole hala da anlayabılmıs degılım ama hala da vazgecmedım kıme olursam olıyım yınede petegın burnu en onemlı referans benım ıcın doktorun elıne tutsturacam resımlerını amelıat oncesı

Son düzenleme:

hahahaha
canim guzel ornek secmissin
hosuma gitti
Ama charlize'nin burnuna olur demisti halbuki onun burnuda ooole minnacik((
ben yinede deneyecegim- hos ben doktorumun Emre bey olmasinda da kararliyim
Hem emre hem petek istiyorum Nolcak simdi ((((
ooffff cokta heveslenmistim
ameliyata da cok az zaman kaldi ben yeni bir ornek burnu nasil bulurum
Hemde simdiye kadar istedigim burun petekten baska hic komseninin burnuna benzemiyorrrr
Panik oldum ben simdiiiiiii

kizlar tabikide herkesin kendi zevki ama
ben olaya onun burnunun veya $unun burnunun aynisi olsun diye bakmiyorum
sonucta herkesin kemik yüz yapisi farkli burun derisi farkli birebir sonuc alinmasi birincisi imkansiz gibi ikinciside yakisirmi sorusu geliyor..
sonucta her insan yapi itibariyle farkli kiminin alni disarda kimi düz kemili kimin elmaciklari var cok belirgin kimininki belirsin vs. vs. vs.

en mantiklisi sen emre beye ne istedigini anlatirsin oda senin yüzüne neler uyar onu anlatir diye düsündüm
eger bu sekilde düsünürsen az bir benzersizlik bile seni mutsuz eder

tabiki bu benim nacizane fikrim .. Insallah istediginin en iyisi olur simdiden basarili bir ameliyat diliyorum sana

Bende petegin burnunu önden bakinca cok begeniyorum, ama sanki yandan cok fazla kavisli, tabi bana göre. Ben minimum kavis isticem ve biraz köseli bir burun, yani nasil anlaticami bilemiyorum aslinda. minimum kavis ve birazcik köseli, yani yuvarlak durmasin bakinca. Nedense hosuma gitmiyor cok kavisli bir burun. Emre bey neden karsi cikti acaba petegin burnuna örnek olarak, belkide cok yapmacik buluyor, ama ben emre beyin yaptigi bir burunu cok begeniyorum ve o petegin burnuna benziyor sanki ama kavissiz hali ve oda cok kücük, Puff'un burnu cok kücük ve muhtesem olmus. Ben öyle birsey istiyorum.

Canim senin bugün bandajlar cikicakti, nasil gecti. Umarim istedigin gibi olmustur. Cok merak ediyorum, resimlerini en kisa zamanda bekliyorum

evet puff un burnu küçük ama canım puff un kendı burnu zaten mınnacıkmıs kı eskı fotuosuna bakarsan gorursun..yanı bızım aramızda orjınal burnu o kadar kuçuk olan kişi oldugunu pek sanmıorum.. tıp olarak da bence benzemıo çünkü puff un burnunda hiç kavis ve kalkıklık petegın kı ona gore çok daha kalkık ve kavıslı

Ayyyyyyyyyyy çok heyecanladım tatlım fotoğraflarını merakla bekliyorum .

Son düzenleme:
canim bende kesinlikle koseli bir burun istiyorum
zaten ben ameliyata giris nedenlerimen ilki burun ucunun toplu gozukmesi

Bende doktora al bu burnu yana yapistir demeyecegim ve buyuk ihtimalle bende biraz daha fazla duracaktir
Sonucta beni bastan yarat petege benzeyeyim demiyorum (hani genel olarak pek te begenmem gorunusunu)
ama burnu benim aklimdaki buruna cok benziyor ve emre bey bana zaten kavisli bir burun yapacagini soylemisti o nedenle neden yapamayacagini anlamadim
Benim burnumda zaten buyuk bir burun degil tek sorun burun ucu dedigim gibi ve birazcicik daha daraltilsin istiyorul burun deliklerinin
Elinde begendigin bir model olmadan ne istedigini doktora anlatmak daha zor hem

gevens canım yanlış anlama emre bey sana yapamaz demıyrm ben sadec konuyla ılgılı yasadıgım bıseyi paylaştım ayırca burnun kuçkse tabıkı yapılması daha kolay olur heralde ..resım olayına bende çok katışıyrm burda da yazmıstım kelımlerle ne ıstedıgımızı anlatmak çok zor ornek bır kısı yada burun resmı gostermek çok mantıklı umarım hersey ıstedgın gıbı olur canım

Sevdalinka canim sen ameliyat oldun mu?
resimlerine bakmak isterim mumkunse

Son düzenleme:
e61 az kalmış ameliyatına canım .Ayın kaçında ameliyat olacaksın ?

Ameliyatimi bagzi kisi$el sebeblerden dolayi iptal ettirmek zorunda kaldim bugunacayi moralim bozuk Birdaha randevu almak icin Mart'a kadar beklemem lazim. Ocak,$ubat doluymus bile off ozamana kadar iyile$irdi bile burnum

E_61 canım herseyın hayırlısı olsun yıne soyluyrm gec olsun da guc olmasınn bende aynı derrten muzdarıp zaten ama napalım. beklıycez..

pozitif dusunun kizlar
istediginiz buruna karar vermek icin daha cok vaktiniz olacak
hem kis aylarinda nezle olma riski yuksek ve nezle olunca ameliyata alinmiyorsunuz
haziranda daha rahat olacaktir eminimki ameliyatin

Genellikle doktorlar sıcak bakmıyorlar fotoğraf götürmeye. Yüz şekli ne ise burun ona göre şekil alacağından. Ama istediğiniz tarzı anlatırsanız mutlaka o şekile benzer olacaktır. Petek Dinçöz örneğine gelince TV' de olduklarından sürekli makyajla gordüğümüzden dikkat çekmiyor ama günlük hayatta çok fazla göze batacak bir burun, ufak ama ameliyatlı olduğu çok belli. Tabii bu zevk meselesi bazen insanlar burnumun ameliyatlı olduğu belli olsun diyorlar.
Kendime gelince ben bir türlü şu narkoz korkusunu yenemedim o yüzden sürekli erteliyorum. Emre beyin ameliyatlarını çok beğeniyorum ama şu gereksiz korku olmasa bugün İstanbul'a giderdim

Son düzenleme:
E_61 canım herseyın hayırlısı olsun yıne soyluyrm gec olsun da guc olmasınn bende aynı derrten muzdarıp zaten ama napalım. beklıycez..

Evet cnm hayirlisi tabiki ama nebileyim hazirlami$tim kendimi iste haftaya..uzuldum boyle olunca.Her i$te bir hayir vardir. Sen ameliyat gunu aldinmi yoksa du$unme a$amasindamisin?

Son düzenleme:
Ayseal canim narkozdan hic korkma
zaten ameliyat oncesi gereken testler yapiliyor
Ben baska ameliyatlar nedeni ile bir kac kez norkoz ile uyutuldum (estetikle alakali olmayan nedenler)
inan cok rahat
sadece bazen anestezi sonrasi 1-2 gun migde bulanrtisi ve hafif bas donmesi olabilir

gevens canım çok sağol mesajın için. Herkes öyle söylüyor, doktorlar da anlamıyor niye bu kadar takıyorum aklıma diye. Ben biraz zayıfım bir de tansiyonum çabuk düşüyor, eşim de biraz korkutuyor deli misin ya birşey olursa diye, kalakaldım yani anlayacağın. Ve ciddi bir burun eğriliği sorunum var başkası olsa bu kadar yıl beklemezdi ama üff bir türlü aklıma koyup ben bu işi yapıcam diyemiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…