Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sunrise sen revizyonmu oldun sanırım geçmiş olsun
çok teşekkürler :) evet benimki revizyondu. ikinci ameliyatımı oldum. 3 sene bekledim ilk ameliyatımdan sonra.
ne gibi sorunlar vardı burnunda kıkırdak alındımı kulak yada kaburgadan bu kez içine sindi galiba
Değdi değdi panda halinden bile belliydigüzel olacağı senin adınaaa çokkk sevindim.Hadi geçmiş olsun![]()
ah benim hastane arkadaşım :) kaderdaşım :) çok saolasın!! valla moral oldun bana.. sürekli seninde bu kadar morardı mı Tuğba? seninde şişti mi Tuğba? Senin de topukların acıdı mı Tuğba die sorup sorup durdum. sen ayrılırken benim kulağım pansuman yapılıyodu o yüzden gelemedim yanına.
sen nasılsın? ne alemde fındık burun? seninde çok güzel olacak? ben anneme demişim ki seni ilk gördükten sonra.. benimki de öyle düzgün öyle güzel duruyo mu :)
çok öperim!!
kızlar selam :)
yine yeniden karşınızdayım. bugün alçım alındı, tamponlarım çıktı. sonuç: tam bir avatar.. :) tüm gün tuzlu yemek yiyip, hiç su içmeyince olacağı buydu zaten. Emre Bey den azarı yedim, tam istirahat verdi bana. pazatesiye kadar yatmam gerekiyor başım dik bir şekilde.
simdi hemen ayrıntılı bi şekilde süreci anlatıyorum size. alçı çıkarken biraz acıyor. ama biraz. tampondan hiç korkmayın. maksimum 5 sn sürdü benim iki tamponun çıkması. sonra bir nefes aldım. Yüce rabbim ben hayatımda öyle güzel bir nefes aldığımı hatırlamıyorum. Beynime kadar gitti oksijen resmen. ya hiçbişi olmasın sırf buna bile değerdi. daha sonra biraz masaj yaptı Emre Bey. bu biraz acıyorama benim 5 gündür gözüm gibi baktığım bi yere değdirmediğim burnumu böyle hamur gibi yoğurunca garip oluyor insanın içi. aman bozuldu bozulucak die.
şişliklerim yüzümdeki hala geçmedi. ve gözlerim hala belirgin şekilde mor. düne kadar hızla gerileme olurken. bugün hiç gerilemedi. ama geçicek yani nihayetinde acelem yok.
burnumun şekline gelince :) ba-yıl-dım!!! Emre Bey bak biraz asimetrik olabilir şimdi korkma zamanla düzelicek daha çok şiş filan diye ben görmeden önce baya bi konuşma yaptı bana. Ama şunu da ekledi ki senin burnun benim içime çok sindi dedi. Hatta dediki göstermiyelim sana şu anda çok farklı moralin bozulmasın. ben tabi dayanamayıp hemen telefonu çektim çantamdan baktım burnuma. ay hangi asimetri ne asimetrisi!! bir milim bi fark ya var ya yok. üstü çok kalın tabi. yani önden baya avatar ama şeklini az çok anlayabiliyor insan. ilk ameliyatımdan biliyorum ben bunu. belki kişiden kişiye farkediyordur kimbilir ama burun şekli pek değişmiyor sonradan biraz ufalıyor sadece. neyse evet tam istediğim gibi olmuş burnum. burdan şunu anladım ki ne istediğinizi çok iyi anlatın. hiç çekinmeden. bıkmadan, yılmadan anlatın. benim tam istediğim gibi görünüyor şu anda. hele ki yandan.. süper süper süper!! yıllarca domuz burnu gibi bir profille gezince bakmaya doyamadım haliyle ben :)
neyse kızlar, yaptırın kurtulun. ben başka doktor kesinlikle bakmayın derim. herkesin istediği gibi olsun herşey inşallah. soru sorucak olanlar varsa benim henüz özel mesaj hakkım yok. fotograf yüklemeyide bi çözemedim!! çözünce ilk günden itibaren önden yandan sağdan soldan yüklicem fotoları.
önemli not: arkadaşlar ameliyat sonrası bandajların yada alçının durumundan dolayı yamuk gelebiliyor burnunuz gözünüze. sakın kafanıza takmayın. ayrıca alçı çıkıktan sonrada böyle olabililiyor. ben baya bi endişelendim nedense ve bugün nedensiz olduğunu gördüm. çok öperim hepinizi. desteğiniz için saolun.
kizlar araligin 23ünde ameliyat oluyorum yani bi kac hafta kaldi yani cok heycanlandim birden ameliyat falan düsündükce migdem bulaniyo :| bi yandan da cok seviniyorum bu gargamel burnundan kurtulacagim icin.. emre bey de cok ilgili ve sefkatli konustu telefonda sevindim ve sasirdim biraz yakup beyle görüstügümde tam tersiydi :)) neyse ya ben cok heycanliyim ya.. off nasi geccek bu 6 hafta ... simdiden yiyecegim ignelerden tirsiyom :))