• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cok tesekkür ederim canim benim :70: resimdeki seker cocuk seninmi? cok tatli gercekten masallah :)

sence kücük burun yakisirmi... halamgil senin yüzüne barbie gibi burun yakismaz diyorlardi ama ben uzun ve ya büyük burun da istemiyorum :( neyse..

evet canim o cocuk benim oglusum.. tabi canim cok kücük olmamali diye dsünüyorum..
benim burnumda kemer yok ben genisliginden sikayetciyim en cok etli durmasindan o yüzden ilk diyecegim ince zarif bir burun :) sonra hafif kavis öyle cok yukardada istemiyorum hafif yukariya dogru ..
bende senin dedigin gibi düsünüyorum emre beye ben tarif ederim o cizer .. ama simdiki büyüklügünün tam karsiti bisey istiyorum

korkmayın korkmayın...:))) desem de insan çok stres yapıyor biliyorum ama sonucunda herkes istediği burunlara kavuşacak, hiç sıkıntı yapmayın arkadaşlar, sonu güzel olan bir ameliyat bu...:))

selayhuscum bir degil bir kac hafta :D aralikta tam noel zamaninda :D hep uslu durdum simdi emre baba bana güzel bir burun hediye etcek :3 tihi.. bisey sorcam kizlar ameliyatdan önce solariuma girmenin sakincasi olabilirmi tenrengi falan leke leke olmasin sonra yüzüm..

bende girmeden bi ay önce solaryumda yatmıştım desem yeri var sakıncası olmuyo

merhabalar,doktor tercıhınde doktorun el becerısı kadar doktorun yaptıgı ısın arkasında durabılecek guvenıde alman gerek,doktorun sana mukemmel bı burun yapar ama odemler ınıpte bı egılme bı devıasyon olduktan sonra sana sırt donerse yapılan mukemmel burnun hıcbır onemı kalmaz,emre beyle tanıstıgımda hem cok urkek hemde temkınlıydım ameliyattan cıktıktan sonra ılk muayenemde bu burnun yarısı benım lutfen ona ıyı bak demesı o kadar hosuma gıtmıstı kı sımdı neden boyle oldu bu asamalar geldı bılmıorum sanırım gercekten sanssızlıktı benım yasadıklarımın adı,ben hala cevreme emre beyı tavsıye edıyorum,benım sanssızlıgım baska konu ama sana soyleyebılecegım en onemlı sey doktorunun hasta psıkolojısınden gercekten anlayıp sana para gozuyle bakmaması allah var emre ılhan da zerre kadar boyle bısey gormedım,emre ilhanın tek mutsuz hastası benım kendı oyle dıyo :) bu halımle yıne emre beyden baskasına guvenemem,tavsıyem amelıyat sonrasınıda hesaba kat..

teşekkürler cnmm.. Ewet gerçekten de öylee...
Ama gerçekten de zor bi dönem şu doktor aşaması... şöle herşeyiyle güveneceğin içine sinen ve o frekansı yakalayabileceğin doktoru buldun mu zaten gerisi kolat-y...
Inşallah sen de bu günleri atlatır... Gönlünce bi buruna kavuşursun... Pozitif bak hayata... Bol şanslar..:)

aa bak seninkine az kalmis :D insallah istedigimiz sonuca kavusuruz simdiden gemis olsun selayhuscum. nasil bir burun istedigini biliyomusun peki? ben bi türlü karar veremedim nasil olabilecegini de tahmin edemiyorum emre bey tasarlasin tasarlasin da ben beyenim diyorum ama karar vermekte cok zorlanan bir insanim :/

merak etmeyin yapılan tasarımdan bile daha güzel oluyo:) :23:

tuğba81 fotolarına baktım, bantlı hali bile güzel görünüyor. inşallah bantlar çıkınca daha da güzel olur canım.Maşallah.

Merhaba canim 61'gordum yazayim dedim :8: Sende Emre Ilhana olmussun, baktim resimlerine cok gecmis olsun..simdiden iyi gorunuyor:nazar: Bende Emre bey'e olacam sanirim..Bakalim yarina kadar vazgecmesem kendisinden yilbasi icin randevu almayi dusunuyorum :39:
.

Evet bende trabzonluyum :):) tsk ederim Canim artik darisi senin basina:) kendinden ve gercekten istediginden emin ol Canim. Ben cok mutluyum emre beyde ameliyat oldugum icin. Insallah sende olursun ;):39:

yesilzeytin sen nezamana gün aldın

canım ben daha gün almadım. daha zamanı var :(
2. ameliyatımın üzerinden henüz 8 ay geçti. aslında param olsa hemen olurum ama daha para biriktirmem lazım. ücretler biraz fazla bana. bir de ankara'dayım ben. bilmiyorum ne yapıcam:( inşallah günler çabuk geçer ve ben de istediğim burna kavuşurum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım ben daha gün almadım. daha zamanı var :(
2. ameliyatımın üzerinden henüz 8 ay geçti. aslında param olsa hemen olurum ama daha para biriktirmem lazım. ücretler biraz fazla bana. bir de ankara'dayım ben. bilmiyorum ne yapıcam:( inşallah günler çabuk geçer ve ben de istediğim burna kavuşurum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

3.yü olucaksın yani hiçmi memnun değilsin şuanki halinden ne zor işler ya allh yardımcısı olsun herkesin bu kez güzel olur umarım

ben internetteki araştırmamdan ve buradaki güzel yorumlardan dolayı emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum kendisini aradım ve kısa bir bilgi aldım ücret 5000 tl dedi paket fiyatı yani fiyat gayet makul geldi fakat merak ettiğim paket fiyatı derken hastanedeki bir gece dahil ve ameliyat öncesi tetkiklerde buna dahil mi yoksa hastaneden çıktığımda ayrı olarak ödeme yapacakmyım yazımızda refakatçi kalıyormu yoksa tekmi kalıyoruz odada refakatçi kalıyorsa ek bir ücret ödeniyormu merak ettim eğer beni bilgilendirirseniz çok memnum olucam arkadaşlar ona göre kararımı verip muayene olmayı düşünüyorum çünkü ekstra bir fiyat beni aşabilir şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.:61::61:

Bugün cokkk güzeldi kocaman frankfurtda (almanyada) kübracimiiii gördüm ve cok sevindim fotorafdan daha Güzel burnusuuu ;)

Back
X