Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selayhuscum bir degil bir kac haftaaralikta tam noel zamaninda
hep uslu durdum simdi emre baba bana güzel bir burun hediye etcek :3 tihi.. bisey sorcam kizlar ameliyatdan önce solariuma girmenin sakincasi olabilirmi tenrengi falan leke leke olmasin sonra yüzüm..
merhabalar,doktor tercıhınde doktorun el becerısı kadar doktorun yaptıgı ısın arkasında durabılecek guvenıde alman gerek,doktorun sana mukemmel bı burun yapar ama odemler ınıpte bı egılme bı devıasyon olduktan sonra sana sırt donerse yapılan mukemmel burnun hıcbır onemı kalmaz,emre beyle tanıstıgımda hem cok urkek hemde temkınlıydım ameliyattan cıktıktan sonra ılk muayenemde bu burnun yarısı benım lutfen ona ıyı bak demesı o kadar hosuma gıtmıstı kı sımdı neden boyle oldu bu asamalar geldı bılmıorum sanırım gercekten sanssızlıktı benım yasadıklarımın adı,ben hala cevreme emre beyı tavsıye edıyorum,benım sanssızlıgım baska konu ama sana soyleyebılecegım en onemlı sey doktorunun hasta psıkolojısınden gercekten anlayıp sana para gozuyle bakmaması allah var emre ılhan da zerre kadar boyle bısey gormedım,emre ilhanın tek mutsuz hastası benım kendı oyle dıyo :) bu halımle yıne emre beyden baskasına guvenemem,tavsıyem amelıyat sonrasınıda hesaba kat..
aa bak seninkine az kalmisinsallah istedigimiz sonuca kavusuruz simdiden gemis olsun selayhuscum. nasil bir burun istedigini biliyomusun peki? ben bi türlü karar veremedim nasil olabilecegini de tahmin edemiyorum emre bey tasarlasin tasarlasin da ben beyenim diyorum ama karar vermekte cok zorlanan bir insanim :/
merak etmeyin yapılan tasarımdan bile daha güzel oluyo:)![]()
kızlarrr profildende resim ekledim bi bakın ii mi:)
.Merhaba canim 61'gordum yazayim dedimSende Emre Ilhana olmussun, baktim resimlerine cok gecmis olsun..simdiden iyi gorunuyor
Bende Emre bey'e olacam sanirim..Bakalim yarina kadar vazgecmesem kendisinden yilbasi icin randevu almayi dusunuyorum
![]()
tuğba81 fotolarına baktım, bantlı hali bile güzel görünüyor. inşallah bantlar çıkınca daha da güzel olur canım.Maşallah.
yesilzeytin sen nezamana gün aldın
canım ben daha gün almadım. daha zamanı var![]()
2. ameliyatımın üzerinden henüz 8 ay geçti. aslında param olsa hemen olurum ama daha para biriktirmem lazım. ücretler biraz fazla bana. bir de ankara'dayım ben. bilmiyorum ne yapıcaminşallah günler çabuk geçer ve ben de istediğim burna kavuşurum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
3.yü olucaksın yani hiçmi memnun değilsin şuanki halinden ne zor işler ya allh yardımcısı olsun herkesin bu kez güzel olur umarım