Allah Allah, ben bugun gorustum Emre beyin assistaniyla bana 5000 tl dediler:44:
canım belki sana revizyon değil de ilk ameliyat ücretini söylemişlerdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah, ben bugun gorustum Emre beyin assistaniyla bana 5000 tl dediler:44:
Megumu, simdi resimlerine baktimda masallah cok guzel gorunuyosanki bi burun deligin digerinden daha kucuk ama? ameliyat olali nekadar oldu cnm?
Emre Beyın abım dediği bi doktor var bende teklıf edıp rıca edınce Emre Beye kırmadı ne ıstıyorsan yapıcam yeterkı mutlu ol bu burun sıkıntından kurtul orkestra ıste orkestrayla gırerım amelıyata bile diyerek benım psıkolojıme ve gecırdıgım sıkıntılı gunlere aslında yardımcı olmak ıcın tamam ne ıstersen o olsun dedı yanı bunu ben teklıf ettım,Emre Beyle uzun uzun konustuk dun aksam telefonda bu aksamda randevum var,hanı oyle seyler oyle ımkanlar sunuyorkı kendımı ellerıne teslım etmemem mumkun degıl,kızlar benım durumum cok zor kendınızı benle bır tutmayın ınsallah hıcbırınız yasamazsınız bu sıkıntıyı,Emre Bey benle konusmalarında ne kdara uzuntulu oldugumu anlayıp psıkologa beraber gıdelım ıstersen bıle dedı dun aksam,ben doktorumu cok sevıyorum ama burnumuda cok sevıyorum,tabıkı elestrılerım olacak bu farklı bı konu,sunu bılıyorum kı İnsanlıgı Ahlakı doktorlugunun meslek askının bı cok seyın uzerınde,samımıyetıne hayran kaldım umarım benı bu sıkıntıdan kurtarmak ıcınde elınden gelenı yapacak bende tum Saglık programlarına katılık ona tesekkur edecegım..senin burnun çok sıkıntılı olduğu için mi 2.bir doktor daha girecek? sen, ben istedim demiştin, emre bey gerek yok demedi mi peki 2.doktora. senin için rahat olsun diye mi tamam dedi?
Emre bey bana soz verdı senı ıstedıgın burna kavusturucam ne rhatsızlıgın varsa gıderıcem dedı,ben guvenmek ıstıyorum kı guvenıyorum da,cevremdekıler burnumla ılgılı yorum yapmayı bırakırsa yuksek moralle gırıp cıkıcam ameliyattan sende sakın ve huzurlu olmayı deneevet. nefret etmeyi bırak artık bakamıyorum bile aynalara. baktıkça moralim bozuluyor. inşallah kimse bizim yaşadıklarımızı yaşamaz, anlamak zorunda da kalmazlar bizi. Allah dert verip derman aratmasın, cidden insanın psikolojisi altüst oluyor. inşallah bundan sonra herşey yolunda gider de sağlıklı, güzel, içimize sinen burunlara kavuşuruz.
Sız benım yazılarımısıraıyle takıp etmedıgınız ıcın anlamıyorsunuz konuyu ve gıdısatı,ben bı oncekı burnumu suankıne tercıh ettıgımı soyledım bu durumda son ameliyat keske olmasaydı keske amelıyat olmasaydım yazdım tekrar okuyun cevap yazmadan once,sımdı kı duruma gelince ben 3. emliyatı olmus durumdayım bundan oncesı ıcın fıkrım oydu ama bundan sonrası ıcınde fıkrım memnunıyetsızılıgımı gıderecek tesellıyı ve guvenı kendılerının beyanlarıyla ve ısteklılıklerıyle kabul etmıs olmam,dilerım bu defa anlamıssınızdır,kafa karıstırmaya gelınce daha ne kadar net olabılırım bılmıyorum emre Bey cok basarılı son ameliyatımı o yaptı basarısızlıklar yasadım yasadık anlasamadık uyusmadı ıstekler sımdı bana kendı guven asılamıs olmasaydı tekrar ona ameliyat olmayı dusunmezdım..hem burda ilk satirinizda keske ameliyat olmasaydim emre beye diyorsunuz, sonrada tekrar ona olacaginizi söylüyorsunuz, siz böyle yazdikca arkadaslarin kafasi karisiyor...
Eskı goruntumu ıstedıgım noktalar duzelır mı kararsız kaldıgım ıcın ıstedım bı yerde,benımde sımam degıstı bu cok can sıkıcı hatta acı duyuyorum,herkesın gonlunce olur ınsallah bende payımı alırım bu durumdan..cnm benım eger eskı goruntunu arıosan oyle olmasını umuosan omur boyu nefretle bakarsın aynalara yenı olacak burnuna hazırsan ol amelıyatını..20 tane dr gırsede sonuc ıstedıın gıbı olmaz... benım simam coook deıstı ama kabullendım psıkolojık destek al..burun butun ıfadeyı herseyı deıstırıo hazırlıklı ol her seferınde bı oncekını arama..o kadar uzuldum kı baska bı dr.da grcek demene.. kalp amelıyatı bıle olsam emre beyde gırsın derım..o kadar guvenıorum..2 defa plastık cerraha oldum bırı prof.du hıc bırınde bu kadar saglam ve guzel bı burnum olmadı..ne gormek ıstedıını ıı bı sekılde anlat tamamen hazır olduun zaman ol amelıyatını kotu bı psıkolojı cok ıı anlıorum senı umarım dıledıın arzu ettııın buruna sahıp olursun..
cok sevındım memnun olmana memnun kalmana,darısı basıma ınsallah garıp bı pozıtıf enerjı aldım senın sevıncını paylasıyorum umarım bende gunu gelıp cok memnunum duzeldı burnum dıye yazılar yazıcam..cnm benım teskkur ederım..cok doal yuzumle uyumlu bır burun oldu gercekten.1.yılını sabırsızlıkla beklıorum:))
Merhabalar,doktor tercıhınde doktorun el becerısı kadar doktorun yaptıgı ısın arkasında durabılecek guvenıde alman gerek,doktorun sana mukemmel bı burun yapar ama odemler ınıpte bı egılme bı devıasyon olduktan sonra sana sırt donerse yapılan mukemmel burnun hıcbır onemı kalmaz,Emre Beyle tanıstıgımda hem cok urkek hemde temkınlıydım ameliyattan cıktıktan sonra ılk muayenemde bu burnun yarısı benım lutfen ona ıyı bak demesı o kadar hosuma gıtmıstı kı sımdı neden boyle oldu bu asamalar geldı bılmıorum sanırım gercekten sanssızlıktı benım yasadıklarımın adı,ben hala cevreme Emre Beyı tavsıye edıyorum,benım sanssızlıgım baska konu ama sana soyleyebılecegım en onemlı sey doktorunun hasta psıkolojısınden gercekten anlayıp sana para gozuyle bakmaması Allah var Emre Ilhan da zerre kadar boyle bısey gormedım,Emre İlhanın tek mutsuz hastası benım kendı oyle dıyo :) Bu halımle yıne emre Beyden baskasına guvenemem,tavsıyem amelıyat sonrasınıda hesaba kat..merhaba arkadaşlar... ben de burun estetiği ile ilgili doktor araştırması içerisindeyim ve inanın ki psikolojim bozuldu ki eminim siz de bu aşamalardan geçtiğiniz için çok iyi anlıyosunuzdur... ben emre bey ile görüşmüştüm yüz yüze ama tasarım yapmadı bana... karar verildikten sonra yapılomuş...ben de nefes problemi yok... tamami ile estetik neden ile yapmak istiorum... emre bey ile bir başka doktor arasında gidip gidip geliorum... üfff ne zor yaaa.... bu aşamayı bi atlatsam zaten herşey bitmiş olcak...
ya emre beye ameliyat olan arkadaşlardan en son halindeki fotoğraflarını yollayabiilirler mi acaba.. önceki burunları ile beraber... bi de uzun dönem sonra da memnuniyetleri halen devam ediyomu... yani belli bi zaman geçtikten sonnra bi takım sıkıntılar problemler ortaya çıkabiliomuş ta... paylaşabilirermi....ay çok şey mi istedi....
ya çok önemli benim ve benim durumumda olan arkadaşlar için karar vermemiz için...
inşallaahhh herşey çok güzel olcak....
şimdiden teşekkürler....![]()
Emre Beyın abım dediği bi doktor var bende teklıf edıp rıca edınce Emre Beye kırmadı ne ıstıyorsan yapıcam yeterkı mutlu ol bu burun sıkıntından kurtul orkestra ıste orkestrayla gırerım amelıyata bile diyerek benım psıkolojıme ve gecırdıgım sıkıntılı gunlere aslında yardımcı olmak ıcın tamam ne ıstersen o olsun dedı yanı bunu ben teklıf ettım,Emre Beyle uzun uzun konustuk dun aksam telefonda bu aksamda randevum var,hanı oyle seyler oyle ımkanlar sunuyorkı kendımı ellerıne teslım etmemem mumkun degıl,kızlar benım durumum cok zor kendınızı benle bır tutmayın ınsallah hıcbırınız yasamazsınız bu sıkıntıyı,Emre Bey benle konusmalarında ne kdara uzuntulu oldugumu anlayıp psıkologa beraber gıdelım ıstersen bıle dedı dun aksam,ben doktorumu cok sevıyorum ama burnumuda cok sevıyorum,tabıkı elestrılerım olacak bu farklı bı konu,sunu bılıyorum kı İnsanlıgı Ahlakı doktorlugunun meslek askının bı cok seyın uzerınde,samımıyetıne hayran kaldım umarım benı bu sıkıntıdan kurtarmak ıcınde elınden gelenı yapacak bende tum Saglık programlarına katılık ona tesekkur edecegım..
cok sevındım memnun olmana memnun kalmana,darısı basıma ınsallah garıp bı pozıtıf enerjı aldım senın sevıncını paylasıyorum umarım bende gunu gelıp cok memnunum duzeldı burnum dıye yazılar yazıcam..
Emziren arkadaslara söylemek istedigim birseyler var.. bence ameliyat olacaksiniz artik emzirmeyi gözden cikarin valla.. 1 hafta boyunca arkadaslar kendilerine gelemiyorlar tam olarak anlatildigi gibi sonucta nerden bakilsa ciddi bir ameliyat bu .. tansiyondu bünyeydi, vs. vs.
1,5 sene bebegimi emziren bir kisi oldugum icin emzirmenin ne kadar mesakatli olduugnu biliyorum.. bence egerki emzirmeye devam etmek istiyorsaniz birazcik bekleyin sonucta bebekler cok kücükler 5-6 aylik bebekleri bence yalniz birakmayin bu benim tabiki sahsi fikrim yine siz bilirsiniz ama .. sonucta anestezide kullanilan maddeler sizin bünyenizi etkiliyor anne sütüyle cocuga geciyor ,, Ve günlük cocugunu emziren bir annenin 1 -2 hafta mola verince gögüslerinin ne gibi aciyacagini biliyorum.. ve 1-2 hafta aradan sonra bebegin tekrardan emip emmiyecegine garanti vermiyorum..
Umarim hepiniz istediginiz buruna kavusursunuz deyip yorumumu sonluyorum :)
Merhaba,forumda sanırım en arıza olarak ılk cevabı sana ben vermek ıstedım,dogum kadar zor degıl emın ol,kendını grıp olmus gıbı hıssedıyorsun bırde doktorun ıyıyse cok kolay gecıyo anlamıyorsun cok sukur,son ameliyatımı Emre İlhan yaptı morarma sısme fazla olmadı da ıkıncı ameliytımı ısmını ozellikle vermek ıstıyorum Bolge Hastanesı Tayfun Uyar yaptı ısmını duyunca kacın kızlar adam hafrıyat calısması gıbı amelıyat yapıo benım ameliyattan cıkısım kamyon carpmıs gıbıydı 35 gun morluklarım gecmedı emre Ilhan cok temız calısır bu konuda bılıorum,acıkcası sana tavsıyem hıc korkmaman,revızyon neden yapılıra gelınce burun ameliyatlarında sonradan duzeltmelere ıhtıyac duyulabılıyor bunlar ufak olabıldıgı gıbı buyuk mudahelelerde olabılıyor ama en onemlısı ne ıstedıgını doktoruna net olarak aktarabılmak,soylemekten cekınmeyın hokka ıstıyorsan hokka demelısın,gozun korkmasın ameliyattan bak ben 4. olucam,bende dogumdan korkuyorum acıkcası :))
Bana öyle yazmıştı.Ben de anlamadım şimdi fiyatın farklı olmasına, ama siz revizyon fiyatını mı sordunuz?Revizyon daha pahalı oluyor.
canım cok tesekkur ederım guzel dileklerın ıcın,ınan bende o gunu bekleyecegım,sevınc cıglıklarımı sıteye gıırıs yaptıgınızda duyacaksınız :)) umarım...inşallah bu sefer tam istediğin gibi olur canım. mutluluğunu burda hep birlikte paylaşırız.
İnanamıyorum cok guzelsınız cok tesekkur ederım cok sagolun ay terapı oldu burası bana ıyıkı gelmısım,sizi cok sevdım sımdıden ınsallah devamı gelır,benı tanımamanıza ragmen guzel temennınız acıkcası bana moral ve motıvasyon kattı mutlu oldumm :))burdaki en güzel burun seninki olcak:)aklıma geldikce dua edicem senin için:)umarım çook mutlu olursun.
İnanamıyorum cok guzelsınız cok tesekkur ederım cok sagolun ay terapı oldu burası bana ıyıkı gelmısım,sizi cok sevdım sımdıden ınsallah devamı gelır,benı tanımamanıza ragmen guzel temennınız acıkcası bana moral ve motıvasyon kattı mutlu oldumm :))