• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar revizyon fiyatlarını bana özelden yazabilir misiniz? emre bey'in fiyatları kaçıncı ameliyat olduğuna bağlıymış diye okumuştum. benim 3. olacak. özelden yazarsanız sevinirim. teşekkürler...

zannedersem suyun alciya bi zarari yok emre beyde rahatca dusunu alabilirsin alcilar suya dayanikli demisdi ve gercektende hicbi sorun olmadi aksine yüzüm ferahladi soguk suyu tutunca :))

Emre bey duru suyla yüzünü yıkayabilirsin alçıya bi zararı olmaz ama sabun ve şampuan gelmemesine dikkat et demişti.

canım geçmiş olsun ben de 2.ameliyatımı olmayı istiyorum ama kararsızım yakup beymi emre beymi aacaba die? bugün yakup beyle görüştüm burnumu muane etti yaparız güzl dedi ama fiyat bana biraz fazla geldi emre beye kaça oldun rica etsem

merhaba arkadaşlar... ben de burun estetiği ile ilgili doktor araştırması içerisindeyim ve inanın ki psikolojim bozuldu ki eminim siz de bu aşamalardan geçtiğiniz için çok iyi anlıyosunuzdur... ben emre bey ile görüşmüştüm yüz yüze ama tasarım yapmadı bana... karar verildikten sonra yapılomuş...ben de nefes problemi yok... tamami ile estetik neden ile yapmak istiorum... emre bey ile bir başka doktor arasında gidip gidip geliorum... üfff ne zor yaaa.... bu aşamayı bi atlatsam zaten herşey bitmiş olcak...
ya emre beye ameliyat olan arkadaşlardan en son halindeki fotoğraflarını yollayabiilirler mi acaba.. önceki burunları ile beraber... bi de uzun dönem sonra da memnuniyetleri halen devam ediyomu... yani belli bi zaman geçtikten sonnra bi takım sıkıntılar problemler ortaya çıkabiliomuş ta... paylaşabilirermi....ay çok şey mi istedi....
ya çok önemli benim ve benim durumumda olan arkadaşlar için karar vermemiz için...
inşallaahhh herşey çok güzel olcak....
şimdiden teşekkürler....:5:

Emre Bey yeterlı olmasaydı 4 duzeltmeyı ona yptırmayı dusunuyor olmazdım,benımkı dedıgım gıbı psıkolojı ısı sadece,senın boyle bı seye ıhtıyacın olugunu sanmıyorum en azından su soruyu sor kendıne: benım gıbı aynaya bakmaktan nefret edıyor musun??

cnm benım eger eskı goruntunu arıosan oyle olmasını umuosan omur boyu nefretle bakarsın aynalara yenı olacak burnuna hazırsan ol amelıyatını..20 tane dr gırsede sonuc ıstedıın gıbı olmaz... benım simam coook deıstı ama kabullendım psıkolojık destek al..burun butun ıfadeyı herseyı deıstırıo hazırlıklı ol her seferınde bı oncekını arama..o kadar uzuldum kı baska bı dr.da grcek demene.. kalp amelıyatı bıle olsam emre beyde gırsın derım..o kadar guvenıorum..2 defa plastık cerraha oldum bırı prof.du hıc bırınde bu kadar saglam ve guzel bı burnum olmadı..ne gormek ıstedıını ıı bı sekılde anlat tamamen hazır olduun zaman ol amelıyatını kotu bı psıkolojı cok ıı anlıorum senı umarım dıledıın arzu ettııın buruna sahıp olursun..

Son düzenleme:
megumi keşke ikinciyi ona olsaydım diyormusun peki şuanki burnun tam senin tarif ettğin bir burunmu oldu

Son düzenleme:
megumi keşke ikinciyi ona olsaydım diyormusun peki şuanki burnun tam senin tarif ettğin bir burunmu oldu

keske ılk amelıyatımı emre beye olsaydım benım problemım farklı ıfadem sımam dıorum 2.amelıyattan sonra yuzum coktu bambaska bısı oldu su an toparlandı masum guzel bı yuzum oldu:)ılk amelıyatımı yapsaydı nasıl olurdu bılemıorum..cok memnunum ıns.sorunsuz ıyılesir.her goren cok doal harıka helal olsun doktoruna dio..gercekten cok guzel :)

Megumu, simdi resimlerine baktimda masallah cok guzel gorunuyo:nazar: sanki bi burun deligin digerinden daha kucuk ama? ameliyat olali nekadar oldu cnm?

Hii dogrudur canim, ben revizyon icin sormamistim. Ilk ameliyat olacagim icin bana o fiyati soylediler ozaman.

Megumu, simdi resimlerine baktimda masallah cok guzel gorunuyo:nazar: sanki bi burun deligin digerinden daha kucuk ama? ameliyat olali nekadar oldu cnm?

5 ay oldu cnm.. benım kendı doal burnumdada bı delıım dıerınden kucuktu o yuzden sorun yok:)bde şişlık var o yuzden sekılden sekıle gırıo indiinde ıkısıde esıt gıbı

keske ılk amelıyatımı emre beye olsaydım benım problemım farklı ıfadem sımam dıorum 2.amelıyattan sonra yuzum coktu bambaska bısı oldu su an toparlandı masum guzel bı yuzum oldu:)ılk amelıyatımı yapsaydı nasıl olurdu bılemıorum..cok memnunum ıns.sorunsuz ıyılesir.her goren cok doal harıka helal olsun doktoruna dio..gercekten cok guzel :)

anlıyorum burundan çok yüz ifadene takıldın ama gerçekten yüzün okadar güzel ki şuanki burnunda bir bütün olmuş ilk yapılmış burnunun resımlerını koymustun ordaki ifadenle ve burnunla hemen hemen aynı tam bir yıl olunca cok dahagüzel olur

anlıyorum burundan çok yüz ifadene takıldın ama gerçekten yüzün okadar güzel ki şuanki burnunda bir bütün olmuş ilk yapılmış burnunun resımlerını koymustun ordaki ifadenle ve burnunla hemen hemen aynı tam bir yıl olunca cok dahagüzel olur

cnm benım teskkur ederım..cok doal yuzumle uyumlu bır burun oldu gercekten.1.yılını sabırsızlıkla beklıorum:))

Back
X