Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biraz öksürdüm onla ilgili mi bilmiyorum ama burnumun ucu az daha şişti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabır![]()
ben internetteki araştırmamdan ve buradaki güzel yorumlardan dolayı emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum kendisini aradım ve kısa bir bilgi aldım ücret 5000 tl dedi paket fiyatı yani fiyat gayet makul geldi fakat merak ettiğim paket fiyatı derken hastanedeki bir gece dahil ve ameliyat öncesi tetkiklerde buna dahil mi yoksa hastaneden çıktığımda ayrı olarak ödeme yapacakmyım yazımızda refakatçi kalıyormu yoksa tekmi kalıyoruz odada refakatçi kalıyorsa ek bir ücret ödeniyormu merak ettim eğer beni bilgilendirirseniz çok memnum olucam arkadaşlar ona göre kararımı verip muayene olmayı düşünüyorum çünkü ekstra bir fiyat beni aşabilir şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.![]()
kızlar biraz öksürdüm onla ilgili mi bilmiyorum ama burnumun ucu az daha şişti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabır![]()
öksürsek şişer..sabahları şişer...nezle olsak kesin şişer....hakikaten sabır :))) korkma ama geçicidir...
valla ben de şiştim bu ne ya böyle üstünden sağolsun böyle kemerimtrak bişekilde şişti elimle yokluodum şok yaşadm![]()
biraz bekle bakalım geçecek mi...geçmezse -büyük ihtimalle geçecektir ama korkma- Emre Bey'e sorarsın kurapiyecim...
incek diye düşünürken daha da büyüyünce sinirlerim bozuldu çok saol unicornum
gecmis olsun kurapiye umarim sislerin yakinda tamamen gecer :)
ya kizlar benim ameliyatim gelecek ay yilbasina dogru yani tam kisin ortasinda.. soguk havada etkilenme olur eminim ama burun o zama ne hale geliyo merak ediyorum normalde kizarir ya peki ameliyatdan sonra ? cok mu sacma bi soru sordum bilmiyorum ama merak iste :))
şişlerin inmesi çok uzun sürüyor maalesef...ama kurapiyecim çok güzel burnun, hiç bozulmasın sinirlerin, geçicek o şişlikler ve çok daha güzel olacak...:)
Bugün cokkk güzeldi kocaman frankfurtda (almanyada) kübracimiiii gördüm ve cok sevindim fotorafdan daha Güzel burnusuuu![]()
Kurapiye gecmis olsun canim ustune titredikce bisey cikiyor .. Cok yeni senin burnun . Kemik falan cok iyi diyorsun oyuzden iyi olmamasi icin bir neden yok canim .. Olan arkadaslarinda dedigi gibi..
bugün burun aldı başını gitti selayhusum incek sabır derken .sabıır sabıır yaa sabırr :)
ahh canim..., bakma sende aynaya, ben bugün öyle yaptim
elimle yoklarken farkettim sonrası aynaya koştum sonra kıyaslamak için foto çektim ve hakkaten şiştiğinden emin oldum sonrasını zaten biliyosunuzşu mutlu son gelsin de maltesercim başka ihsan istemem :)
Merhaba canim 61'gordum yazayim dedimSende Emre Ilhana olmussun, baktim resimlerine cok gecmis olsun..simdiden iyi gorunuyor
Bende Emre bey'e olacam sanirim..Bakalim yarina kadar vazgecmesem kendisinden yilbasi icin randevu almayi dusunuyorum
![]()
...bizsizmi bulustunuz kiz???