zannedersem suyun alciya bi zarari yok emre beyde rahatca dusunu alabilirsin alcilar suya dayanikli demisdi ve gercektende hicbi sorun olmadi aksine yüzüm ferahladi soguk suyu tutunca :))
Emre Bey yeterlı olmasaydı 4 duzeltmeyı ona yptırmayı dusunuyor olmazdım,benımkı dedıgım gıbı psıkolojı ısı sadece,senın boyle bı seye ıhtıyacın olugunu sanmıyorum en azından su soruyu sor kendıne: benım gıbı aynaya bakmaktan nefret edıyor musun??
megumi keşke ikinciyi ona olsaydım diyormusun peki şuanki burnun tam senin tarif ettğin bir burunmu oldu
Emre Bey'e revizyon fiyatlarını maille sormuştum, 7.500 den başlıyor demişti.
Megumu, simdi resimlerine baktimda masallah cok guzel gorunuyosanki bi burun deligin digerinden daha kucuk ama? ameliyat olali nekadar oldu cnm?
keske ılk amelıyatımı emre beye olsaydım benım problemım farklı ıfadem sımam dıorum 2.amelıyattan sonra yuzum coktu bambaska bısı oldu su an toparlandı masum guzel bı yuzum oldu:)ılk amelıyatımı yapsaydı nasıl olurdu bılemıorum..cok memnunum ıns.sorunsuz ıyılesir.her goren cok doal harıka helal olsun doktoruna dio..gercekten cok guzel :)
anlıyorum burundan çok yüz ifadene takıldın ama gerçekten yüzün okadar güzel ki şuanki burnunda bir bütün olmuş ilk yapılmış burnunun resımlerını koymustun ordaki ifadenle ve burnunla hemen hemen aynı tam bir yıl olunca cok dahagüzel olur
Emre Bey'e revizyon fiyatlarını maille sormuştum, 7.500 den başlıyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?