nasıl bişi bı iğne ya neyı zorluo kı dıger zamanlarda hasta oldugumuzda vurdurdugumz iğnelerden daha farklı bı acı mı verıo :18:
ben yıllardır iğne vurdurmadım kan aldırırken filan da ya bayılırım ya bayılmanın eşiğine varırım hemşireler filan çok tatlı çok iyi davranıyolar ama iğneden korkuyorum ben ondan oldu belki çok uzun sürdü gibi geldi ayaklarımı filan vurdum yatağa sürekli derin nefesler aldım vs ama iğneden korkmayan bi insan ben kadar sıkıntı yaşamaz heralde :S
hmm anladım canım senın asırı hassasıyetın var ondan ole gelmıstr .. yanı bende ıgne vurdurmayı sevmem ama hasta olunca mecburen vurdurdugum oluo tabı ole bıseyse dayanılır :26:
Selayhus çok teşekkürler :)
Emre Bey bana uzun telefon konuşması yapma ve çok mimik kullanma birde gülme fazla dedi. zaten gülemiyorum canım yanıyor. birde ilginçtir ön dişlerim sızlıyor :) neyse işte bu nedenden dolayı bende olabildiğince yüzümde herhangi bir yeri oynatmamaya çalışıyorum.
yoksa elbetteki ilk ameliyattan çıkınca bile bıcır bıcır konuşabiliyorsun merak etme.
ben ameliyattan çıktım kuzenimle konuştum ilk sonra cevo aradı saolsun onla konuştum sonra canımın istdikleriyle konuştm çünkü ilk gün boğazım çoook acıyodu.
ama ikinci günden sonra konuşabiliodum ama dr konuşma dedi diye pek konuşmuyodum annem filan güldürüyodu gülmek zor oluyo burnum geriliyodu
dr bana da geçen hafta uzun telefon konuşmaları yapma dedi ama mümkün olmadı pek sus sus nereye kadar herkes arıyo naptın nasıl geçti anlat da anlat diye inşallah artık konuşmak serbsttir çünkü raporum bitti derslere girmeye başladm bile yani :26:
valla dayanılır bişeydir normalde sanırım çünkü herkes ben gibi zorlansa kesin birileri yazardı buraya iğne beni mahvettti die arıza bende canım bence don't worry
bu igne herkese mi veriliyor ?? heyecan ignesi
ne cok soru sorar oldum :)
bilmiyorum ben 1gün önce söyledim hemşireye sakinleştirin beni ağlamak filan istemiyorum diye
valla dayanılır bişeydir normalde sanırım çünkü herkes ben gibi zorlansa kesin birileri yazardı buraya iğne beni mahvettti die arıza bende canım bence don't worry
benim iğneyle bi soğukluğum ya da sorunu yok. korkmam da asla. alışkınım. ama o iğnenin ilacı çok fena. soğuk soğuk terletiyor, bacağını kasıyo, vucut dengen değişiyo, kalpte bi hızlanma oluyor, istek dışı ağladım. canım çok yandı.. ama kısa sürdü 5 dk içinde kuzu gibi oluyorsun. sadece iğnenin acısı kalıyo. zaten hemen ameliyathaneye indiriyorlar, anestezi başlıyor.
bu igne herkese mi veriliyor ?? heyecan ignesi
ne cok soru sorar oldum :)
Kizlar formda gecmisi okuyorum moramlar ,sismeler, agrilar revizyon hele en korktugum sey neler var korkmaya basladim cidden ama sonra kendime dedimki kizim sen dogum yaptin 2 ay once bak geldi gecti neler duydun agrin sancin vardi gecti gitti buda boyle bir sey doguma dayandin bir burun ameliyatinami dayanmican deidm kendime teselli verim ama korkuyorum galiba heleki revizyon ameliyati allah korusun ya neden bir cok burun ameliyati geciren kisi revizoyn oluyor nedeni nedir tam olarak ?bir diger korkumda ya istedigim gibi olmazsa zaten turkiyeye gelince annem buyuk ihtimal konusacak allah vermis ne istiyosun ne var burnunda bidi bidi onu asicam ben kalkik hos bir burun istiyorum ya artistik olsun biraz yoksa cok derdim yok burnumla beni degistirsin biraz istedigim gibi olmazsa ne yapicam birde o var insallah pisman olmam ya
ameliyat olan tum arkadaslara gecmis olsun kizlar ins istediginiz burunlara kavusursunuz gecmis olsun hepinize yeniden...
saadetcim emziriyo musun? emzirme işi varken nasıl olucaz ben de onu düşünüyorum, benim kız öyle düşkün ki memeye, görüşünce sorucam doktora bakalım ne diyecek.:26:
Bende cok gidip geliyordum emre beymi yoksa yakup beymi gercekten ikiside cok basarili doktorlar. Ben hangisini Karar vericegimi bilmiyordum ve ikisinlede gorusmek istedim. Burda guvenmek cok buyuk bir rol oynuyor ve iletisim tabikide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?