İlgisi guzel sagolsun yaptıgınında arkasında ama bana farklı ıcraatlarda bulunursa daha memnun olucam,mesela ıstedıgım ıcıme sıne bı burun yaparsa ıstanbulun cesıtlı yerlerıne bilbordunu yaptırım tv programarına bıe cıkarım, yeterkı duzeltsın sunu :)
Canım Emre Ilhan yapacak ameliyatımı ama yanında bırde ek olarak cok sevdıgı bı meslektası gırceek dıye konustuk,yanı ıkı doktorla gırıcem bırı kbb dıgerı plastık cerrahı aslında ıkıncı doktor ısı tamamen psıkolojık :)
merak ettim ben diğer doktoru. ismini söyledi mi sana emre bey? revizyon için emre bey'i düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı.
canim kafan niye karisiyorki? her doktorun memnun olan ve olmuyan hastalari mutlaka vardir, emre bey yüzlerce ameliyat yapmis, simdiye kadar kac tane memnun olmuyan hastasini duydun yada duyduk:) bence önemli olan o..
ameliyata 2. bir doktorla girecek olması kafamı karıştırdı. tek başına yeterli olamıyormu ki 2. bir doktorla giriyor diye.gerçi yazan arkadaşımız tamamen kendi psikolojisi açısından olduğunu belirtmiş. ama yine de insan tereddüte düşüyor. benim ilk ya da 2. ameliyatım değil 3. ameliyatım olacak. o yüzden her yorum benim için çok önemli. 2 ameliyatımı da yapan doktorlar başarılı doktorlardı ama benim ameliyat sonuçlarım kötü oldu. aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum.o yüzden her yorum benim için çok önemli.
anliyorum seni.. benim de 2. ameliyatimi emre bey yapti, suan burnum cok sis, ama diyelimki sisler indikce burnumdan memnun kalmazsam, keske baska doktora gitseydim demem, cünkü yaptigi burunlari gördüm, doktor bey yaptigi revizyonlarin resimlerini zaten gösteriyor, doktor önemli tabi, ama sans da önemli doktor ii yapar ama herkesin dokusu falan farkli belki yanlis iyilesir , tekrar kemik büyüyebiliyor vs.. ben sahsen tekrar revizyon olacak olsam yine emre beye olurum, ilk doktorum felaketti.. adam bana resmen erkek burnu yapti, senin burnunu begenmiyenin aklindan süphe ederim dedi:) herif hatasini asla kabul etmedi...emre bey le onu kiyasliyamam bile, hem okadar ameliyat olanlarin kaci kk ya üyeler, bence emre beyin muayene hanesine git daha net bilgi edinirsin.. sana bol sans insallah bu kez istedign gibi olur hersey, ama bence her yoruma da o kadar takilma..
o iğnede ben de çok zorlandm ama ben iğneden çok korkarım ondan olmuştur kimseyi ürkütmeyim diye bahsetmemiştim :18:
Benımkı ısın psıkolojık boyutu Emre Beyle bı gorus burun cok sıkıntılıysa sende talep edersen evet ıkıncı bı drla gırer amelıyatına ama muhtemelen gerek bıle kalmaz,benım olayım bıraz farklı.
ya arkadaşlar bu ameliyat sonrası duş olayını ne yaptınız.ilk günler vicudumu yıkayıp sacımı kuaförde yıkatmıstı.Ama bgn duş diye ölüyorum alan varmı hiç sıkıntı yaratıyor mu?
Kızlar ben tek miyim bilmiyorum ama ben o iğneden olmadım. Hatta siz yazınca haberim oldu iğneden. Sabah Emre Bey yanıma geldiğinde çok neşeliydim. Ameliyat olacağım için çok mutluydum. Çok şen şakraktım. Hatta Emre Bey rahatlığıma şaşırmıştı. Herhalde o yüzden iğne vurulmadım. Ameliyat odasına da güle oynaya girdim.
Ama ameliyattan çıktığımda çok huysuzdum. Ben de smm gibi fiziksel olarak da çok sıkıntılıydım. 18 saattir açtım, onda da olabilir. Maskeyi falan da sevmemiştim. Bir an önce yataktan çıkmak istiyordum ama maske beni yatağa bağlıyordu. Nasıl durarsam durayım belim mi sırtım mı biryerlerim ağrıyordu. Belki de o iğne ameliyat sonrası evreyi de daha moralli geçirmenizi sağlıyordur. Dolayısıyla neşeli olup iğne olmaktan kurtulun diyemiyorum. Doktor gerekli görüyorsa mutlaka iyi geliyordur.
Bu arada yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Hepinizin burunları çok iyi gidiyor maşallah
canım rahatça duşunu alabilirsin ama saçlarını yine kuaföründe yıkat. burnun alçılıysa ya da bantlıysa suyla temas etmemesi için.
canım rahatça duşunu alabilirsin ama saçlarını yine kuaföründe yıkat. burnun alçılıysa ya da bantlıysa suyla temas etmemesi için.
Sizin yorumlarınıza sasırıyorum gercekten,acaba basınıza gelseydı bu durum bu kadar basıt gecıstırebılecek mıydınız merak edıyorum,sızden benı yada benım durumumda olanları anlamanızı beklemıyorum ama Emre Beyı methedeyım derkende ısın ucu bana dokunursa gercekten rahatsız olurum,buna dıkkat edelım lutfen..canim kafan niye karisiyorki? her doktorun memnun olan ve olmuyan hastalari mutlaka vardir, emre bey yüzlerce ameliyat yapmis, simdiye kadar kac tane memnun olmuyan hastasini duydun yada duyduk:) bence önemli olan o..
Emre Bey yeterlı olmasaydı 4 duzeltmeyı ona yptırmayı dusunuyor olmazdım,benımkı dedıgım gıbı psıkolojı ısı sadece,senın boyle bı seye ıhtıyacın olugunu sanmıyorum en azından su soruyu sor kendıne: benım gıbı aynaya bakmaktan nefret edıyor musun??ameliyata 2. bir doktorla girecek olması kafamı karıştırdı. tek başına yeterli olamıyormu ki 2. bir doktorla giriyor diye.gerçi yazan arkadaşımız tamamen kendi psikolojisi açısından olduğunu belirtmiş. ama yine de insan tereddüte düşüyor. benim ilk ya da 2. ameliyatım değil 3. ameliyatım olacak. o yüzden her yorum benim için çok önemli. 2 ameliyatımı da yapan doktorlar başarılı doktorlardı ama benim ameliyat sonuçlarım kötü oldu. aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum.o yüzden her yorum benim için çok önemli.
Emre Bey yeterlı olmasaydı 4 duzeltmeyı ona yptırmayı dusunuyor olmazdım,benımkı dedıgım gıbı psıkolojı ısı sadece,senın boyle bı seye ıhtıyacın olugunu sanmıyorum en azından su soruyu sor kendıne: benım gıbı aynaya bakmaktan nefret edıyor musun??
allah allah:) ben sizin durumunuzu gayet ii anliyorum, 10 ay önce benim durumumda sizin gibiydi, ben sizin durumunuzla ilgili yazmadimki yazimi, emre beyi meth etmeme zaten gerek yok, siz zaten hem memnun kalmadignizi hemde revizyon ameliyatinizi yine de ona olacaginizi söylüyorsunuz, buda zaten doktorun nekadar güvenilir ii bir doktor oldugunu gösteriyor..Sizin yorumlarınıza sasırıyorum gercekten,acaba basınıza gelseydı bu durum bu kadar basıt gecıstırebılecek mıydınız merak edıyorum,sızden benı yada benım durumumda olanları anlamanızı beklemıyorum ama Emre Beyı methedeyım derkende ısın ucu bana dokunursa gercekten rahatsız olurum,buna dıkkat edelım lutfen..
hem burda ilk satirinizda keske ameliyat olmasaydim emre beye diyorsunuz, sonrada tekrar ona olacaginizi söylüyorsunuz, siz böyle yazdikca arkadaslarin kafasi karisiyor...Keske Emre Beye ameliyat olmasaydım.aslında Emre Bey benı mutlu etmek için her kapıyı acıyor her seyı yapıp arkasında duracagını soyluyor ama hıcbısey bana tesellı olmuyor. 3. ameliyatımı yaptı Emre İlhan zaten ona geldiğimde korkuyordum asılanan o ozguven ve en onemlısı emın ol en kotu ıhtımalle suankınden guzel olacak vaadı ameliyat olmamda karar vermeme cok yardımcı oldu.
Aslında bodoslama daldım anlatayım kısaca ameliyat mazımı;burnum cocukluktan kırılmıstı,ilk ameliyatımı oldum kapalı ameliyat yapıldı rınoplastı degıldı doktorum bana senı fazla zorlamadan dokularına zarar vermeden bı ameliyat yaptım cunku ıkıncı ameliyatta olman gerekebilir dedi nitekım de oyle oldu 1 sene sonra burunda egılme oldu,ıkıncı ameliyatımı maalesef bı tavsıye uzerıne oldum,burnun ucunu guzel kalkık hos bı burun yaptı hatta ucunu cok begenıyordum ama us kısmını cok oymus ve ıcerde duruyordu cok cırkın bı goruntu yoktu ama ben rahatsız oluyordum ta kı emre bey le yıne bı tanıdık vasıtası ıle tanısıncaya kadar,emre bey 3. ameliyatımı yaptı kaburgamdan parca alarak burnuma koydu ama teknıksel o kadar sıkıntılar cıktı kı burunda sırf burun uzerınde 5 problem var kendısınınde kabul ettıgı,aramız ıyıdır Emre Beyı cok severız cokta basarılı buluyoruz bazı noktalarda ama benım burnum olmadı tek seyden rahatsızken farklı seyler cıktı ortaya,tamam o cukur kısmı doldurdu ama gerisi ofsayt,yanı +1 ve -5 durumun ozetı bu,bunu neden burdan paylastıgımı gelincede bılmıyorum belkıde tesellıye ıhtıyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?