Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ne gibi sorunlar vardı burnunda kıkırdak alındımı kulak yada kaburgadan bu kez içine sindi galiba

hemen anlayatım. şimdi benim ilk ameliyatımdan sonra burnum fena değildi işin açıkçası. ama yani çok beğenmemiştim. hele ilk 5 gün hep ağladım eski burnum daha güzeldi diye. sonra zamanla şişlikler inince bişeye benzedi. ancaaak bir zaman sonra önden yamuldu yani deviasyona dokunmadığı için doktor kıkırdak yine eski halini aldı. ve ucu düştü. fazla kalkık yapmıştı birde doktor. profilden mesela idare eder görünüyordu ama güzel değildi. açıkçası ha yaptırdım ha yaptırmadım bişi anlamadım. ucu düşünce tabi problem ettim kendime kuş gagası gibi oldu. -Emre beyden ameliyat öncesi fotoları aliim koyarım hemen buraya.-

ancak birşey eklemek lazım ki benim ilk ameliyatımdan önce fena bir burnum yoktu. kalkıktı mesela yine. kemeri yoktu. ama önden yamuk görünüyordu. birde büyüktü. ikinci ameliyata karar verince bazı insanlar yok artık ne gerek var bu burnunu mu yaptırıcaksın tekrar dediler mesela. ama işte ben istedim ki bu kadar ızdırap çektim süper görünsün. bu arada kemiği eşit olmayan yani önden yamuk burunlar doktorları en çok uğraştıran ve en zor burunlarmış. bunun dışına ilk doktorum kasaplık yapmamış mesela. içini deşmemiş. birde benim burun derim çok idealmiş. ve ilk ameliyatta hiç yıpranma olmamış. bunlar benim çok avantajıma oldu elbette.

şimdi ise evet ucu için kıkırdak alındı. kulağımdan alınması yetmiş. yoksa Emre Bey kaburgadan almayı düşünüyordu kesin. ben birde endişeleniyordum iz kalıcak göğsümde diye. zaten şu ameliyatın benim için en zor şeyi kulağımdan alınan kıkırdak. üstünde uyuyamıyorum bi kere. sonra dokununca acıyor. birde hissiz baya. geçecekte işte o geçen kadar da bana fenalık gelecek kesin.

şimdiki burnum çok sindi içime. ama dedim ya biraz insanın bakış açısı ile alakalı. şimdi başkası baksa belki beğenmez. bende sürekli baksam illaki kusur bulurum. yüzün tamamına bakmak lazım. böyle hoşluk kattıysa eğer ne ala. benim gözlerim çok meydana çıktı mesela. dudak ve burun mesafen açıldı küçülünce burnum bu nedenle de gülüşüm daha hoş duruyor. önden de düzgün görünüyor. birde ucu düşük değil artık. bana yeter bu kadarı. zaten bunu istemiştim. demiştim ki aman doğal olsun. ilk kriterim bu. daha fazlası beklentimi aşmış olur. yani ona da hayır demem elbette ki :)

sen de Emre beye mi yaptırdın? yoksa yaptırmayı mı düşünüyosun?
 
Değdi değdi panda halinden bile belliydigüzel olacağı senin adınaaa çokkk sevindim.Hadi geçmiş olsun

ah benim hastane arkadaşım :) kaderdaşım :) çok saolasın!! valla moral oldun bana.. sürekli seninde bu kadar morardı mı Tuğba? seninde şişti mi Tuğba? Senin de topukların acıdı mı Tuğba die sorup sorup durdum. sen ayrılırken benim kulağım pansuman yapılıyodu o yüzden gelemedim yanına.

sen nasılsın? ne alemde fındık burun? seninde çok güzel olacak? ben anneme demişim ki seni ilk gördükten sonra.. benimki de öyle düzgün öyle güzel duruyo mu :)

çok öperim!!
 

cnm ya ben tam çıkarken Emre bey pansumanını yapıodu gelemedim bende kusura bakma annene dedim ama ben bulurum onu diye.İçine sinmesine çok sevindim gerçekten kendi içime sinmiş gibi. çok takılmıştın çünkü çok mutlu oldum mutlu olmana .Bende morluk çok değil azaldı bayağı da yanaklar tam dıgıturk mazlum modu Dün çıktı tamponlar benimde koydum bantlı halini albüme bakarsın kocaman öptümmm Anneye selam söyle şeker
 
MISSERABLE cnm ya resim altına yorum yazamıyorum teşekkür ederim.Bundan sonrası sabır işte bekliycez görücez Sen ameliyat olmuşmuydun olacakmısın ?
 
Maltesercim çok teşekkürler.Darısı olmak isteyen arkadaşların başına işallah diyelim.Senin dururmun nasıl?
 


çok çok gecmıs olsun bukadar mutlu olmana sevındım darısı bızlerın basına
 
kizlar araligin 23ünde ameliyat oluyorum yani bi kac hafta kaldi yani cok heycanlandim birden ameliyat falan düsündükce migdem bulaniyo :| bi yandan da cok seviniyorum bu gargamel burnundan kurtulacagim icin.. emre bey de cok ilgili ve sefkatli konustu telefonda sevindim ve sasirdim biraz yakup beyle görüstügümde tam tersiydi :)) neyse ya ben cok heycanliyim ya.. off nasi geccek bu 6 hafta ... simdiden yiyecegim ignelerden tirsiyom :))
 


korkma:) bişeycik olmaz. sabır gerektiriyor sadece
 
yasemincik aralikmi kasimmi canim ?? 1 kac hafta var deyince acaba sasirdimi diye düsündüm
simdiden gecmis olsun
 
selayhuscum bir degil bir kac hafta aralikta tam noel zamaninda hep uslu durdum simdi emre baba bana güzel bir burun hediye etcek :3 tihi.. bisey sorcam kizlar ameliyatdan önce solariuma girmenin sakincasi olabilirmi tenrengi falan leke leke olmasin sonra yüzüm..
 
anladim canim ben aralik basi olacagim banada birkac hafta var
solarium simdi girersin ama sonrasinda gidemezsin diye düsünüyorum ..
cünkü güneslenmeyide önermiyor doktor canim

sunrise1 gecmis olsun güzelim istedigin buruna kavusmusun

ayy benide heycan basiyor artik iyiceeeeeeee iyiceeee cok fena
 
bende listeme yazdim güzel bir burun bakalim emre baba yapacakmi (ama erkenci davrandim )
senin resimlerine baktim simdi masallah cok güzel yüzün var yeni bir burunla kücük bir burunla süper olacaksin yasemincik
 
aa bak seninkine az kalmis insallah istedigimiz sonuca kavusuruz simdiden gemis olsun selayhuscum. nasil bir burun istedigini biliyomusun peki? ben bi türlü karar veremedim nasil olabilecegini de tahmin edemiyorum emre bey tasarlasin tasarlasin da ben beyenim diyorum ama karar vermekte cok zorlanan bir insanim :/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…