Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ssmn hadigözün aydın şimdi biraz daha rahatladın mı ?Aksilik olmazsa benimde yarın akşam alınacak çok acıyor mu?

acı yok tugba acı yok ssmn arkadasım atladım hemen kusura bakma .pandam yeni ameliyat oldu şebeklik yapıyoruz burda naaapalım

teşekkür ederim ama çok acı olmadı. acıdan ziyade biraz garip bi his oluşuyo. ama benim burnum çok fazla şişmiş. hatta "en şiş hasta" ilan edildim :) onun ağırlığı ve ağrısı etkiledi beni...

Ben de şişim ama sanırırm birçok hastaya nazaran daha az şiştim Emre bey daha çok bantlar cıkınca şişersın herkes 6 aysa sen 8 ay bekliyceksin burun hem etlı hemde bıraz yaglı cıldın var dedi.Şişmek sorun değilde şekilli şişsem bari İşallah bende o garip hisle atlatırım:)

yok bişey olmaz geçer gider:) ben 1 yıl beklicem kendi tam şeklini alması için : ) ama en azından 2- 3 haftaya kadar belli olsa eşkil şemal şişik geçse bantalarım çıksa :) henüz 1 hafta oldu daha.

yok bişey olmaz geçer gider:) ben 1 yıl beklicem kendi tam şeklini alması için : ) ama en azından 2- 3 haftaya kadar belli olsa eşkil şemal şişik geçse bantalarım çıksa :) henüz 1 hafta oldu daha.

Olur olur zamanla hepsi olur canım sabredicez artık iş ona kaldı

kızlarrr Tramola bugun ameliyat olucaktı işallah harika geçer.Ağrısız sızısısz ıstedıgı gıbı bır burnu olur.

ah canlar sormayın ya, bende dün bir boğaz ağrısı, öğleden sonra da bir ateş.. akşam acile götürdü ev arkadaşım beni,cayır cayır yanıyodum.iğne ile ayağa kalktım.ameliyat da doğal olarak 2 hafta sonrasına ertelendi dün çok üzüldüm, kendimi de baya hazırlamıştım çünkü ama yapılacak birşey yok ki.. sağlık sonuçta.artık hayırlısı böyleymiş diyorum... iyi dileklerin için çook teşekkürler canım...

geçmiş olsun canım, hayırlısı artık, iyileş bakalım bir an önce :)

çok sağol canım. insan biraz tuhaf oluyor. aynı psikolojiyi tekrar yaşamak falan:) hayırlısı artık dediğin gibi...

gözünüzü karartıp bi anda gireceksiniz ameliyata... anestezi alınınca tamam zaten :) herşey bitiyo, geçmiş olsun :) öncesindeki o cesaret iğnesi ne menem bişeydi yaa. ölüyorum sandım o daha berbartııı. tampon çıkarken o kadar canım yanmadı

tampon ve dikişlerim alındı :) ama burnum çok şiiiiiiiiiiiiişşşşşşşş.. bantlıyım : )
hadi gözün aydin kurtulmusun tamponlardan insallah cabucakta iner sislerin falan

tramola cok gecmis olsun canim bosuna dememisler gec olsun güc olmasin bundada vardir bir hayir istanbuldaysan her tarihte olursun sonucta uzakta olunca biraz sorun olur ama saglik en önemlisi yinede :94:

o iğnede ben de çok zorlandm ama ben iğneden çok korkarım ondan olmuştur kimseyi ürkütmeyim diye bahsetmemiştim :18:

vardır bi hayır sabret 2hafta daha Allahtan dha uzak bi tarihe alınmamş.benim annemler olsaydı seninkilerin yerinde beni o 2hafta vazgeçirmek için ellrinden geleni yaparlardı

aaa
aynısı bana da olmuştu
benim de ameliyatım ertelenmiştii
hatta ben yine de hastaneye gitmiştim , beni eve geri göndermişlerdi

aaa
aynısı bana da olmuştu
benim de ameliyatım ertelenmiştii
hatta ben yine de hastaneye gitmiştim , beni eve geri göndermişlerdi

mrb KafayiYemisDusler, ya ben yeni üye olduğum için sana özel mesaj atamıorum... sen de burun ameliyatı olmuşsun barış beyde sanırım.. albümüne baktım resmin yok... rica etsem bana foto yollayabilirmisin ya çok yardımcı olursun.. karar aşamasındayım hakketen kafayı yiyecem....
şimdiden tşk.ler...

canım sana öm attım
orada resimlerim var
ama sanırım yanlış başlıktayız
arkadaşlardan özür dilerim

vardır bi hayır sabret 2hafta daha Allahtan dha uzak bi tarihe alınmamş.benim annemler olsaydı seninkilerin yerinde beni o 2hafta vazgeçirmek için ellrinden geleni yaparlardı

ben de baya korktum 1-2 ay sonrasına sarkacak diye, çok şükür olmadı:) benimkiler artık ne halin varsa gör modundalar, yıllardır o kadar çok dillendirdim ki isteğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…