Ssmn hadigözün aydın şimdi biraz daha rahatladın mı ?Aksilik olmazsa benimde yarın akşam alınacak çok acıyor mu?
teşekkür ederim ama çok acı olmadı. acıdan ziyade biraz garip bi his oluşuyo. ama benim burnum çok fazla şişmiş. hatta "en şiş hasta" ilan edildim :) onun ağırlığı ve ağrısı etkiledi beni...
yok bişey olmaz geçer gider:) ben 1 yıl beklicem kendi tam şeklini alması için : ) ama en azından 2- 3 haftaya kadar belli olsa eşkil şemal şişik geçse bantalarım çıksa :) henüz 1 hafta oldu daha.
tampon ve dikişlerim alındı :) ama burnum çok şiiiiiiiiiiiiişşşşşşşş.. bantlıyım : )
ah canlar sormayın ya, bende dün bir boğaz ağrısı, öğleden sonra da bir ateş.. akşam acile götürdü ev arkadaşım beni,cayır cayır yanıyodum.iğne ile ayağa kalktım.ameliyat da doğal olarak 2 hafta sonrasına ertelendidün çok üzüldüm, kendimi de baya hazırlamıştım çünkü ama yapılacak birşey yok ki.. sağlık sonuçta.artık hayırlısı böyleymiş diyorum... iyi dileklerin için çook teşekkürler canım...
çok geçmıs olsun canım gozun aydın bıraz sabır kaldı gerıye:) buaarada tamponlar ve dıkısler alınırken acıdı mı?
geçmiş olsun canım, hayırlısı artık, iyileş bakalım bir an önce :)
çok sağol canım. insan biraz tuhaf oluyor. aynı psikolojiyi tekrar yaşamak falan:) hayırlısı artık dediğin gibi...
hadi gözün aydin kurtulmusun tamponlardan insallah cabucakta iner sislerin falantampon ve dikişlerim alındı :) ama burnum çok şiiiiiiiiiiiiişşşşşşşş.. bantlıyım : )
ah canlar sormayın ya, bende dün bir boğaz ağrısı, öğleden sonra da bir ateş.. akşam acile götürdü ev arkadaşım beni,cayır cayır yanıyodum.iğne ile ayağa kalktım.ameliyat da doğal olarak 2 hafta sonrasına ertelendidün çok üzüldüm, kendimi de baya hazırlamıştım çünkü ama yapılacak birşey yok ki.. sağlık sonuçta.artık hayırlısı böyleymiş diyorum... iyi dileklerin için çook teşekkürler canım...
gözünüzü karartıp bi anda gireceksiniz ameliyata... anestezi alınınca tamam zaten :) herşey bitiyo, geçmiş olsun :) öncesindeki o cesaret iğnesi ne menem bişeydi yaa. ölüyorum sandımo daha berbartııı. tampon çıkarken o kadar canım yanmadı
aaa
aynısı bana da olmuştu
benim de ameliyatım ertelenmiştii
hatta ben yine de hastaneye gitmiştim , beni eve geri göndermişlerdi
mrb KafayiYemisDusler, ya ben yeni üye olduğum için sana özel mesaj atamıorum... sen de burun ameliyatı olmuşsun barış beyde sanırım.. albümüne baktım resmin yok... rica etsem bana foto yollayabilirmisin ya çok yardımcı olursun.. karar aşamasındayım hakketen kafayı yiyecem....
şimdiden tşk.ler...
canım sana öm attım
orada resimlerim var
ama sanırım yanlış başlıktayız
arkadaşlardan özür dilerim
vardır bi hayır sabret 2hafta daha Allahtan dha uzak bi tarihe alınmamş.benim annemler olsaydı seninkilerin yerinde beni o 2hafta vazgeçirmek için ellrinden geleni yaparlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?