aaa
aynısı bana da olmuştu
benim de ameliyatım ertelenmiştii
hatta ben yine de hastaneye gitmiştim , beni eve geri göndermişlerdi![]()
ciddi misin? süpersin! nasıl bir azim geliyo insana, değil mi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa
aynısı bana da olmuştu
benim de ameliyatım ertelenmiştii
hatta ben yine de hastaneye gitmiştim , beni eve geri göndermişlerdi![]()
ciddi misin? süpersin! nasıl bir azim geliyo insana, değil mi:)
Tesekkür ederim beni anladıgın için. Aslına bakarsan karma karısıgım,eskı bundan bı oncekı burnumla cekılmıs fotolarım vardı onları gordum sımdı bı kız arkadasımın facebookunda moralım hepten bozuldu,ben yasadıklarıma ınanamıyorum yıkılmıs durumdayım,en yakın zamanda gıdp ameliyat olucam buna karar verdım cunku yuzum cok degısmıs cok hata etmısım offfgeçmiş olsun canım. ben de 2 kez ameliyat oldum, eski burnum kötüydü ama şimdi daha kötü oldu diye üzülüp duruyorum. burda okuduklarımdan ve gördüğüm fotoğraflardan, revizyon ameliyatlarında başarılı diye emre ilhan'ı düşünüyorum 3. ve inşallah son olacak ameliyat için. çok detaycı biriyim, 1 hata olsa bile düzelttirmek isterim. sen 5 hata dan sözediyorsun bu hatalar neler yazabilir misin? inan seni çok iyi anlıyorum. 2. ameliyatımı olduğum doktorumun çok başarılı ameliyatlarına şahit oldum, benim burnum için de yaparız, zor değil dedi ama eskisinden beter etti.zaten çökmüş olan psikolojimi hepten altüst etti. evet gördüğüm burunlar güzeldi ama benim burnumu yapamadı işte. burdaki arkadaşların da durumuna anlayış göstermeleri gerekir. kendileri memnun olabilir ama sen fotoğraf eklemiyorsun diye seni eleştirmelerini yanlış buldum. içinde bulunduğun ruh halini anlamaları lazım. emre bey'in tavrı, yaptığı işin arkasında durması ve düzeltiriz demesi gerçekten takdir edilir, her doktor böyle değil malesef. ümidini kaybetme, inşallah herşey güzelleşir senin için.
ya ısın aslı su kı guven kalamdı hemde hıcbıseye ne ameliyata ne basarılı gececegıne,baktım sımdı bı oncekı ameliyatlı resımlerıme onu arar durumdayım,yazık gercekten yazık cok sınırlerım bozuldu resımlerı gorunce oturup glasam gerı gelmeyecek bılıorum,Allah kımseye vermesın boyle bı talıhsızlık.teşhis fln yok:)akademik eğitimden deilde 2 berbat bir iyi ameliyattan geçtim. o yüzden az cok ne yasadıını anlayabilirim.ileri teknikle:) yapılan 2.ameliyatımın sonucunu görseydin acır oturur benımle aglardın.2 kerede duzeltılemeyen bi burnun 3.de mukemmel olmasının mümkün olmadıınıı ben anladım..bilmiorum profesyonel destek alıomusun ben uzun bı süre aldım halada alıorum..öneririm.. eğer dr yapılabilcek bıseydır diosa daha fazla üzülme hazır olduun anda ol ameliyatını..bende eskı burnumu severdim halada özlüorum ama yenisiyle ii kötü yasamaya basladım.Allah caresız dert vermesın..sıkma canını
Bendeki moral bozuklugu sahıp oldugum hıc begenmedıgım burun farkında oldugum arıza ve rahatsızlıkları bır araya gelınce bunu afıse etmek ınsan utancla karısık bı guvensızlık verıyor,burnum duzelsın soz 1. ameliyattan ıtıbaren burda album yapıcam album :) ama sımdı bunu kaldıracak durumda degılım,pısmanlık cekıyorum bı taraftan uzuntu cekıyorum bı taraftan.Allah yardımcın olsun canım anlıyorum o zaman acil şifa versin problemlerin ne dedik burun üzerinde görebilirsiniz dedin burnu görsek dedik ona da olmaz deyince e malum benim gibi burnu şiş yeni ameliyat olmuş olanlar ve ameliyat tarihini bekleyenler gerildi haliyle.
yoksa ters davranmak istememiştim inşallah problemlerin bi an önce çözülür de kurtulursun sabretmek zor :/![]()
İlgisi guzel sagolsun yaptıgınında arkasında ama bana farklı ıcraatlarda bulunursa daha memnun olucam,mesela ıstedıgım ıcıme sıne bı burun yaparsa ıstanbulun cesıtlı yerlerıne bilbordunu yaptırım tv programarına bıe cıkarım, yeterkı duzeltsın sunu :)Öncelikle çok geçmiş olsun.. Umarım sorunların en kısa zamanda düzelir.. Bende 2 kez ameliyat oldum ve memnun değilim.. Emre beyi düşünüyorum.. Bu arada bir çok arkadaşımız gibi Emre beyin çok ilgili olduğundan bahsetmişsin.. Bu çok güzel.. Çünkü ben aynı ilgiyi kendi doktorumdan göremedim..
Selayhus çok teşekkürler :)
Emre Bey bana uzun telefon konuşması yapma ve çok mimik kullanma birde gülme fazla dedi. zaten gülemiyorum canım yanıyor. birde ilginçtir ön dişlerim sızlıyor :) neyse işte bu nedenden dolayı bende olabildiğince yüzümde herhangi bir yeri oynatmamaya çalışıyorum.
yoksa elbetteki ilk ameliyattan çıkınca bile bıcır bıcır konuşabiliyorsun merak etme.
o iğnede ben de çok zorlandm ama ben iğneden çok korkarım ondan olmuştur kimseyi ürkütmeyim diye bahsetmemiştim :18:
tramola tskler canim verdigin cevap icin ozaman bende asprin disinda paresetomol iceren bir ilac var onu iceyim bari iyice düzelmek icin daha tam gecmis degil benim hastaligimda , yarin doktora bende soracagim gercii..
sunrise1 öyle güzel detayli sekilde anlatmisinki bu halinde yazmisin sagol valla yaa..
alcili konusulmuyormu yoksa sen cok sis oldugun icinmi konusamadin??
insallah biran önce iyilesirsin istedigin burunada kavusursun canim
kizlar sizde nasildi alcili refakatcinizle normal sohbet edebildiniz degilmi ?
Canım Emre Ilhan yapacak ameliyatımı ama yanında bırde ek olarak cok sevdıgı bı meslektası gırceek dıye konustuk,yanı ıkı doktorla gırıcem bırı kbb dıgerı plastık cerrahı aslında ıkıncı doktor ısı tamamen psıkolojık :)mfemalelion yine doktorunamı olucaksın başka doktormu arıyorusun