Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

handemelek yeni fotolarını gördüm, dahada güzelleşmiş burnun, maşallah. emre bey revizyon ameliyatı için bir önceki ameliyattan ne kadar süre sonra revizyon ameliyatını uygun görüyor? benim 8 ay oldu, 1 yıl dolmasını beklemem şart mı acaba? bir de kaburgadan kıkırdak alındığında kaburgada deformasyon, ağrı, acı oluyor mu, iz kalıyor mu? ben 2 kez ameliyat oldum burnumdan. ne kulağımdan ne de kaburgamdan kıkırdak alındı. doktorlar öncelikle kulaktan kıkırdak almayı mı tercih ediyorlar?

çok geçmiş olsun benim 5.gün alınmıştı tampon .
tamponlar çıkınca epey rahatlıyo insan ağrı kesici filan kullansan olmaz mıymış ki dra bi sorsan aslında

çok geçmiş olsun benden bir kaç gün sonra ameliyat olmuşsun çift yastıkla sırtüstü uyumayı ve tuzsuz yemeyi sevmiyorum gel beraber sabredelim=) inşallah fındık gibii burunlarımız olur =)

tşk ederim cnm :) ben 7 aylıktı revizyon olduğumda 6 ay geçmesi yeterli oluo bir sene beklemek zorunda değilsin. Kaburgadan kıkırdak alınınca deformasyon olmuo sadece gögsün altında hafif bi iz kalıo ama oda zaten tam gögüs çizgisinde olduğu için gözükmüo. Ağrı oldu tabi kaburga kolay değil oturup kalkarken yatarken zorlanıosun ama 10 gün içinde toparlanıo zaten burnunda ancak o zmn toparlanıo. benim daha önce kulağımdan alınmıştı kulak ağrısı bi başka walla uyuyamıodum kaburgada en azından yatabiliosun rahat rahat. Eğer çok büyük bi parça gerekmiosa kulaktan alınıo ama büyük gerekiosa kaburgadan. Ama kulak daha kıvrımlı kaburga düz biliosun o yüzden sağlamlık açısından kaburgayı tercih edio doktor benim anladığım kadaryla.

çok geçmiş olsun benim 5.gün alınmıştı tampon .
tamponlar çıkınca epey rahatlıyo insan ağrı kesici filan kullansan olmaz mıymış ki dra bi sorsan aslında

ağrı kesici kullanıyrum zaten. benim de yarın alınacak tamponlarım . çok acıyo mu peki? çıkarken..

ağrı kesici kullanıyrum zaten. benim de yarın alınacak tamponlarım . çok acıyo mu peki? çıkarken..

korkma drun gerçekten eli hafif . benm bi taraf acıdı biraz ama beni kan tutar kan aldırırken nöbet tutar elim ayağım titrer vs böyle olduğum halde burnumun bi tarafı kanadı tampon çıkınca ama bayılmadm az başım döndü o sırada dr bekledi devam etmedi .
5dakika bile sürmüyo zaten

of kızlar çok heyecanlıyım.. sabahtan beri kafamı dağıtmak için birsürü şey yaptım ama fayda etmiyor:s

anladım.. peki bu başında bikaç yastıkla yatma olayı ne zamana kadar devame decek. oturarak uyuyorum resmen! uyuyamıyorum gerçi. birde dikişlerim var onlar da haliyle acıyacak alınırken :S

herhalde burnunun nekadar sismis olmasinla ilgilide olabilir ben cok sistim, gerdirmis olmasin dikisler haliyle keserkende belli etmistir sanirim. demekki insanina göre deyisiyor.

anladım.. peki bu başında bikaç yastıkla yatma olayı ne zamana kadar devame decek. oturarak uyuyorum resmen! uyuyamıyorum gerçi. birde dikişlerim var onlar da haliyle acıyacak alınırken :S

valla ben hala çift yastıkla uyuyorum iyice şişcem diye korkudan ki ben yüzüstü uyurdum ama alışırsın yorulunca sızıyo insan

sevdalinka87, 1filiz, BBD, malteser, misserable ve kurapiyecim çoooookkk teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinn hala daha resimlere yorum yazamıorum malesef ama çok mutlu oluorum yorumları okuyunca. öpüorum hepiniziiii :))))

herhalde burnunun nekadar sismis olmasinla ilgilide olabilir ben cok sistim, gerdirmis olmasin dikisler haliyle keserkende belli etmistir sanirim. demekki insanina göre deyisiyor.

sismesine baya bir sistim hatta hala sis yusyuvarlak top gibi burnum, 3hafta oldu hic bir sekilde inmedi.. sende de öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…