Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdalinka87, 1filiz, bbd, malteser, misserable ve kurapiyecim çoooookkk teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinn hala daha resimlere yorum yazamıorum malesef ama çok mutlu oluorum yorumları okuyunca. öpüorum hepiniziiii :))))
sismesine baya bir sistim hatta hala sis yusyuvarlak top gibi burnum, 3hafta oldu hic bir sekilde inmedi.. sende de öylemi?
sismesine baya bir sistim hatta hala sis yusyuvarlak top gibi burnum, 3hafta oldu hic bir sekilde inmedi.. sende de öylemi?
handemelek gercektenmasallah sana, seninde burnuna kikirdak eklenmis ama , bastan beri sislik falan yok sende , cok güzel görünüyor burnun
hande melekcim çok güzel gözüküyor burnun çok da yakışmış yüzüne...hem de revizyon sanırım...nazar değmesin..:)
Tesekkur ederım keske gercekten gecse gecse ve gıtse artık bu durum..Nedır o 5 problem aslında burun uzerınde gosterılebılecek seyler bunlar bikaç doktorla da gorustum maalesef onlarda aynı problemlerı gosterdıler bana,ameliyatı Hazıran 2009 da oldum nerdeyse 1,5 senem doldu zaten sıslıklerım cok gec ındı ındıkcede sıkıntılar cıktı ortaya,off ya cok mutsuzum cevremde aılem ve arkadaslarım dahil herkes keske olmasaydın dıger halı daha ıyıydı dıyorlar,ne ben begendım ne cevrem...
tşk ederim cnm :) ben 7 aylıktı revizyon olduğumda 6 ay geçmesi yeterli oluo bir sene beklemek zorunda değilsin. Kaburgadan kıkırdak alınınca deformasyon olmuo sadece gögsün altında hafif bi iz kalıo ama oda zaten tam gögüs çizgisinde olduğu için gözükmüo. Ağrı oldu tabi kaburga kolay değil oturup kalkarken yatarken zorlanıosun ama 10 gün içinde toparlanıo zaten burnunda ancak o zmn toparlanıo. benim daha önce kulağımdan alınmıştı kulak ağrısı bi başka walla uyuyamıodum kaburgada en azından yatabiliosun rahat rahat. Eğer çok büyük bi parça gerekmiosa kulaktan alınıo ama büyük gerekiosa kaburgadan. Ama kulak daha kıvrımlı kaburga düz biliosun o yüzden sağlamlık açısından kaburgayı tercih edio doktor benim anladığım kadaryla.
Kurapiyecim ve handemelek kizlar sizinle ayni sekilde dusunuyorum ... Ve mesajimdada bunu belirttim 2 kere ameliyat olmus birisin sislklerin ne kadar surede gececegini bilmesi gerekir ... Bu 5 hata ustu kapali ogrenemedik ... Ama kimseyi suclamak istemem herkes kendini bilir sonucta
Unicorn bekliyorum canim... Gule gule kullan burnunuda
kimse foto eklemek zorunda değil ama burnumdan şişler inince memnun kalmazsam ve problemler olursa burdan ben de yazarım hem de hiçbir şekilde susacağımı zannetmiyorum ama insanlara memnuniyetsizliğimi anlatırken fotolarımı da eklerim
çünkü burdakileri okuyarak ve fotoları görerek sabrediyor pek çok insan ve doktora karar veriyor .