Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıvırcık saçlı kızı gördüm sölerim cnm ama temizlikçi teyzeyle karşılaşmadık onu görürsem onda sölerim:)))sen tabi bir haftaya yakın kalınca herkesi tanımışsın burda bugün ameliyat olan bi revizyon hastası daha var Emre beyin ama kk danmı bilmiyorum.
Tugba tesekkurler canim bilgilendirdigin icin. Bende pamuklu 2 pijama alayim cok kalin olmayanindan..
Mfemalelion oncelikle cok gecmis olsun insallah sorununa en kisa zamanda care bulabilirsinz.. Bu 5 problemi ustu kapali yazmisin tam olarak nedir bu gozle gorulur sey ?? Egrilikmi cokmemi??
Asimetrikmi?? Nefesin nasil?? Resimlerini gormemiz mumkunmu ozel album yaparsan eger ??
Kurapiyemm git gide guzellesiyorsun kiz , benim 4 haftam var daha hala grip modluyum ilac almiyordum ama bugun aldim bitaneden bisey olmaz diye .. Yoksa gecmiyecek bu melet
merhabalar. ben de geçen hafta emre bey e ameliyat oldum. henüz tamponlarım çıkmadı. emre bey den çok memnunum ama ameliyat çok zormuş bunu anladım...
Tesekkur ederım keske gercekten gecse gecse ve gıtse artık bu durum..Nedır o 5 problem aslında burun uzerınde gosterılebılecek seyler bunlar bikaç doktorla da gorustum maalesef onlarda aynı problemlerı gosterdıler bana,ameliyatı Hazıran 2009 da oldum nerdeyse 1,5 senem doldu zaten sıslıklerım cok gec ındı ındıkcede sıkıntılar cıktı ortaya,off ya cok mutsuzum cevremde aılem ve arkadaslarım dahil herkes keske olmasaydın dıger halı daha ıyıydı dıyorlar,ne ben begendım ne cevrem...
mrb cnm geçmiş olsun işllah güzel olmustur burnun ben 2.ameliyatımı olmak istiyorum da acaba fiyat olara yüksekmi emre bey
feverandcım ekledim foto sen iste yeter ki![]()
ordan çekerim burnun ucu çıkmaz burdan çekerim sırf saçım çıkar birinde gözüm kapalı çıkar ama başardım çektim azcık nemrut çıkmışım ama burnum çıkmış fotoda önemli olan bu![]()
merhabalar. ben de geçen hafta emre bey e ameliyat oldum. henüz tamponlarım çıkmadı. emre bey den çok memnunum ama ameliyat çok zormuş bunu anladım...
kıslarrrrr ben geldim.Dualarınız ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkür ederim.Olacak arkadaşlar sakin panık yapmayın oluyo ve bitiyor.Çok iyi bir ekip ve organizasyonla ameliyat olucaksınız.Ağrım olmadı morardım şiştm sadece.Az önce Emre bey geldı gördü çok güzel herşey dedi.Bol bol mor resim çektim sizlere:)isteyene yollarım albume koymıycam olacak olanlar ürkmesin hehe kadına şiddete hayır modu gibiyim valla.Açılın kk nın pandası olaraktan döndüm aranıza:))))
Arkadaşlar ameliyat için randevu almak istesek hemen bir ay içinde bir gün alabiliyor muyuz?? Yani çok yoğunluk var mıdır? Ben mesela mart-nisan gibi düşünüyorum. Ne zamandan görüşmek gerekir ki??
mrb cnm geçmiş olsun işllah güzel olmustur burnun ben 2.ameliyatımı olmak istiyorum da acaba fiyat olara yüksekmi emre bey
Arkadaşlar ameliyat için randevu almak istesek hemen bir ay içinde bir gün alabiliyor muyuz?? Yani çok yoğunluk var mıdır? Ben mesela mart-nisan gibi düşünüyorum. Ne zamandan görüşmek gerekir ki??
merhaba arkadaşlar. Ben de 15 gün önce Emre beye ameliyat oldum. Dün bantlarım çıktı şiş olduğundan pek yorum yapamıyorum burnum hakkında ama kendimi rahatlatmak için sizin yorumlarınızı okuyorum :) yeni ameliyat olmuş arkadaşlara talep gönderdim kabul ederseniz cok sevinirim. şu anki görüntüm biraz moral bozukluğu yaratsa da bunun geçici bir dönem olduğunu ve herkesin yaşadığını görmek, beni biraz rahatlatıyor açıkcasıumarım herkes bir an önce istediği sonuca kavuşur. Hepinize çok geçmiş olsun..