Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaslar Emre beye mail attim neredeyse iki hafta önce ama hala cevap alamadim, belki bilen vardir diye soruyorum. Icinizden mail yazipta cevap almayan varmi acaba?

ben 9 gece kaldım orda kendisi gibi sarılı birini görünce koridorda insan direk birbirinin yanına gidiyo

Tugba tesekkurler canim bilgilendirdigin icin. Bende pamuklu 2 pijama alayim cok kalin olmayanindan..

Mfemalelion oncelikle cok gecmis olsun insallah sorununa en kisa zamanda care bulabilirsinz.. Bu 5 problemi ustu kapali yazmisin tam olarak nedir bu gozle gorulur sey ?? Egrilikmi cokmemi??
Asimetrikmi?? Nefesin nasil?? Resimlerini gormemiz mumkunmu ozel album yaparsan eger ??

Kurapiyemm git gide guzellesiyorsun kiz , benim 4 haftam var daha hala grip modluyum ilac almiyordum ama bugun aldim bitaneden bisey olmaz diye .. Yoksa gecmiyecek bu melet

selayhusum ben de fermuarlı eşofman almıştm aynen pamuklu içime de böyle ip askılı atletler almıştm hem giymesi rahat oluyo hem sıcak basınca çıkarabiliyosun hem koridorda gezebiliosun damacana dışarda bi de otur otur darlanıyo insan uzun kalıcaksan biraz fazla al derim mesela benm valizime şampuan dökülmüştü bi de annem ilaç kokuyo bilmem ne deyip değiştirtip durdu pijamalarımı pijamasız kalmak üzereydim

mrb arkadaşlar bende 2.ameliyatımı olmayı düşünüyorum emre beyden ayın 25ine randevu alabildim ama kararsızım yakup avşarda iyi diye duydum ondanda randevu aldım bakalım napcam ama asistanı cok yüksek fiyat söyledi 2.ameliyat olduğu için emre beyin fiyat aralığını bilen varmı

mrb cnm geçmiş olsun işllah güzel olmustur burnun ben 2.ameliyatımı olmak istiyorum da acaba fiyat olara yüksekmi emre bey

merhabalar. ben de geçen hafta emre bey e ameliyat oldum. henüz tamponlarım çıkmadı. emre bey den çok memnunum ama ameliyat çok zormuş bunu anladım...

merhabalar. ben de geçen hafta emre bey e ameliyat oldum. henüz tamponlarım çıkmadı. emre bey den çok memnunum ama ameliyat çok zormuş bunu anladım...

çok geçmiş olsun canım umarım tam ıstedıgın gıbı burnun olur. ılerleyen gunlerde resımlerını paylasırsan sevınrız karar asamasında olan bızler için oldukça etkılı oluyor..

Arkadaşlar ameliyat için randevu almak istesek hemen bir ay içinde bir gün alabiliyor muyuz?? Yani çok yoğunluk var mıdır? Ben mesela mart-nisan gibi düşünüyorum. Ne zamandan görüşmek gerekir ki??

Öncelikle geçmiş olsun. Böyle bir şey olması çok kötü. Peki resim ekleyebiliyor musun? Belki sandığın kadar kötü değildir.

hehh şöyle ya bu burun bir aya nasıl olur düşünmek istemıorum her anının tadını cıkar cnm gülegüle kullan

cokgecmıs olsun cnm. resim koyabilirsen ne iyi olur.bizler için.. ameliyatsonrası ağrıların felan mı oldu :S zor demişsin...

oyyy pandam hoşgeldin:) çokkgeçmiş olsun.bugün maskenden ayrılıyorsun şımarık seniii eve gelmeni 4 gözle bekliyorum :80:

merhaba arkadaşlar. Ben de 15 gün önce Emre beye ameliyat oldum. Dün bantlarım çıktı şiş olduğundan pek yorum yapamıyorum burnum hakkında ama kendimi rahatlatmak için sizin yorumlarınızı okuyorum :) yeni ameliyat olmuş arkadaşlara talep gönderdim kabul ederseniz cok sevinirim. şu anki görüntüm biraz moral bozukluğu yaratsa da bunun geçici bir dönem olduğunu ve herkesin yaşadığını görmek, beni biraz rahatlatıyor açıkcası umarım herkes bir an önce istediği sonuca kavuşur. Hepinize çok geçmiş olsun..

Arkadaşlar ameliyat için randevu almak istesek hemen bir ay içinde bir gün alabiliyor muyuz?? Yani çok yoğunluk var mıdır? Ben mesela mart-nisan gibi düşünüyorum. Ne zamandan görüşmek gerekir ki??

foundacım 2ay öncesinden filan görüş istersen çünkü mesela aralığa kadar hep ddoluyuz demişlerdi ben hastaneden çıkarken
benim de 2-3hafta sonrasına ancak tarih verebildiler görüşmeye başladıktan sonra hani izin durumun filan rahat değilse mümkün olduğunca erken ara derim istediğin tarihe alabilmen açısından

teşekkür ederim. fotoları yakında eklerim ama inanılmaz zorlandım. halen zor duurmdayım henüz tampon vs çıkmadı ama ağrım çok oluyor. yemek yiyeiyorum herşey blenderdan geiyo ve sürekli dinleniyorum. gözü kararıp girio insan ameliyata aksi halde bunu yaşayacağını bilerek kimse cesarete demezdi heralde. moral bozmayayım ama çok zor.öyle anlatıldığı gibi ağrısız ve kolay değil. tvde görüyoruz hergün 2 günlük bişey deyip geçiyorlar. ama asla öyle değil.

Ben toplam 1.5 ay içinde oldum ameliyatımı tüm görüşmeler dahil.

canım çok gecmış olsun umarım ıstedgın gıbı bı burnun olur.ılerleyen gunlerde kendını ıyı hıssetıgıgnde resım paylasrsan sevınrızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…