evet az kaldi , bide ters gitcek yaa grip oldum simdi ilacta dün almayi biraktim ameliyattan 1 ay önce asprin falan alinmamasi gerekiyormus .. burnum falan tikali agizdan nefes aliyorum dudaklarim kuruyor hep demekki yabanci olmuyacak bu durum bana heralde , normalde nefes problemim yoktu ama 2 günden beri cok zorlaniyorum hastalik nedeni ile ... insallah gecer biran önce
Sagol kurapiyem evet allahtan biraz vaktim var iyilesmek icin .. Tamam verdigin oneriyi goz onunde bulunduracagim
Sen kk proyu ameliyat icinmi aldin?? Faydasi oldumu kk pro kartin sana??
Kadınlar kulübü kartı avantajlarında emre beyin adı var %15 indirim diyor ama
tuba81 acaba nasil oldu ??? feverand konustunmu tekrardan kendisiyle ??
zaman hızla akıp çekmekte kurapiyecim:)) dün gibi hatırlarım seni ameliyata ugurladıgımızıallah yardımcısı olsun tugbanın... senden de bolbol resim beklıyoruz kurapiye mesaj sayım yetersız yorumyapamıyorum şişliklerin altından tatlı mı tatlı bı burun cıkacaga benziyoooor
benim oglum iki yasinda canim annem bakacak seninki henüz cok kücükmüs insallah istedigin gibi yapabilirsin.
kurapiye birak kiz keseleme
Merak edenlere 16.saatlık halimi ekledim kıslarrr.pandacık modundayım,sanırım sonra hemster sonrada avatar olucam
kıslarrrrr ben geldim.Dualarınız ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkür ederim.Olacak arkadaşlar sakin panık yapmayın oluyo ve bitiyor.Çok iyi bir ekip ve organizasyonla ameliyat olucaksınız.Ağrım olmadı morardım şiştm sadece.Az önce Emre bey geldı gördü çok güzel herşey dedi.Bol bol mor resim çektim sizlere:)isteyene yollarım albume koymıycam olacak olanlar ürkmesin hehe kadına şiddete hayır modu gibiyim valla.Açılın kk nın pandası olaraktan döndüm aranıza:))))
kıslarrrrr ben geldim.Dualarınız ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkür ederim.Olacak arkadaşlar sakin panık yapmayın oluyo ve bitiyor.Çok iyi bir ekip ve organizasyonla ameliyat olucaksınız.Ağrım olmadı morardım şiştm sadece.Az önce Emre bey geldı gördü çok güzel herşey dedi.Bol bol mor resim çektim sizlere:)isteyene yollarım albume koymıycam olacak olanlar ürkmesin hehe kadına şiddete hayır modu gibiyim valla.Açılın kk nın pandası olaraktan döndüm aranıza:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?