merve ve kurapiyecim günden güne o kadar cok deişioki burun iğrençç berbtt dediim buruna şu an nazar değdircem die korkuorum:)..daha çok yeni burunlarınız çooook güzel olck..accık sabır
selam kizlar,bi bakiniyim dedim ne var ne yok diye ve görüyorum ki yeni yeni güzel burunlar yapmis emree beyyy
hepsi birbirinden gzl, kurapiyecim benim burnumda ilk basta önden coook kalin duruyodu simdi 3 bucuk ay oldu halaa biraz sislik var ama resim koyabilcek hale geldi önden...oyüzden iki tane önden cekilmis resim ekledim isteyen bakabilir.. diger arkadaslarada gecmis olsn ve ameliyat olacak arkadaslaradaa boll sanss ve simdidenn gecmis olsn diliyorum...öptm
bugün sevv in revizyonu vardı inşallh çok iyi geçmiştir
kuebraa burnun cok güzel olmus iyice oturmus canim zaten yüzünde cok güzel cok yakismis.. eksi halinin önden resmi varmiydi ??
selam kizlar,bi bakiniyim dedim ne var ne yok diye ve görüyorum ki yeni yeni güzel burunlar yapmis emree beyyy
hepsi birbirinden gzl, kurapiyecim benim burnumda ilk basta önden coook kalin duruyodu simdi 3 bucuk ay oldu halaa biraz sislik var ama resim koyabilcek hale geldi önden...oyüzden iki tane önden cekilmis resim ekledim isteyen bakabilir.. diger arkadaslarada gecmis olsn ve ameliyat olacak arkadaslaradaa boll sanss ve simdidenn gecmis olsn diliyorum...öptm
kuebraacim, burnun cok yakismis güzel olmus
off çok heyecanlı ya:) tuğba yerine ben heyecanlandım şimdi:) inşallah çok güzel geçer ameliyatı
sevgili tugba81bugünkü amelıyatın süper ötesi gecicek.. hissedıyorum 2de ameliyata ben giricekmişim gibi bi heycan var şuan kalbim seninle dualarım seninle yawrucuğumm (dramatiğe baglıyım azcıkkk) :84:
uaaaa ben de heyecan yaptım şimdi iki hafta önce de böyle beni yollamıştınız ekşın ekşın ekşınn inşallah çok güzel geçicek ameliyatıı
zaman hızla akıp çekmekte kurapiyecim:)) dün gibi hatırlarım seni ameliyata ugurladıgımızıallah yardımcısı olsun tugbanın... senden de bolbol resim beklıyoruz kurapiye mesaj sayım yetersız yorumyapamıyorum şişliklerin altından tatlı mı tatlı bı burun cıkacaga benziyoooor
ben veriim sana birazcik mesajsayimdanisterseeen
insallah tugba güzel sonuclar alacak , insallah insallah insallah
benide heycan basti belkide bitmistir ameliyat
zaman hızla akıp çekmekte kurapiyecim:)) dün gibi hatırlarım seni ameliyata ugurladıgımızıallah yardımcısı olsun tugbanın... senden de bolbol resim beklıyoruz kurapiye mesaj sayım yetersız yorumyapamıyorum şişliklerin altından tatlı mı tatlı bı burun cıkacaga benziyoooor
ben veriim sana birazcik mesajsayimdanisterseeen
insallah tugba güzel sonuclar alacak , insallah insallah insallah
benide heycan basti belkide bitmistir ameliyat
feverandcım valla ya ne heyecanlıydım yusufyusuftum:)Allah yardımcısı olsun valla küt saçlı anesteziciyi gördüğünde herşey bitmiş olcak
benim şişlerim azcık indi sanki sabah uyandığımda epey şiş oluyo sonra akşama daha azalmış gibi oluyo ya kendi kendime foto çekmeyi sevmiyorum çektirirsem eklerim ama fena durmuyo şöyle=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?