• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merve ve kurapiyecim günden güne o kadar cok deişioki burun iğrençç berbtt dediim buruna şu an nazar değdircem die korkuorum:)..daha çok yeni burunlarınız çooook güzel olck..accık sabır

megumicim burnunla mutluluklar diliorum:nazar: darısı başımıza:D

selam kizlar,bi bakiniyim dedim ne var ne yok diye ve görüyorum ki yeni yeni güzel burunlar yapmis emree beyyy :15:
hepsi birbirinden gzl, kurapiyecim benim burnumda ilk basta önden coook kalin duruyodu simdi 3 bucuk ay oldu halaa biraz sislik var ama resim koyabilcek hale geldi önden...oyüzden iki tane önden cekilmis resim ekledim isteyen bakabilir.. diger arkadaslarada gecmis olsn ve ameliyat olacak arkadaslaradaa boll sanss ve simdidenn gecmis olsn diliyorum...öptm

kuebraacim, burnun cok yakismis güzel olmus :nazar::nazar::nazar:

kuebraa burnun cok güzel olmus iyice oturmus canim zaten yüzünde cok güzel cok yakismis.. eksi halinin önden resmi varmiydi ??

selam kizlar,bi bakiniyim dedim ne var ne yok diye ve görüyorum ki yeni yeni güzel burunlar yapmis emree beyyy :15:
hepsi birbirinden gzl, kurapiyecim benim burnumda ilk basta önden coook kalin duruyodu simdi 3 bucuk ay oldu halaa biraz sislik var ama resim koyabilcek hale geldi önden...oyüzden iki tane önden cekilmis resim ekledim isteyen bakabilir.. diger arkadaslarada gecmis olsn ve ameliyat olacak arkadaslaradaa boll sanss ve simdidenn gecmis olsn diliyorum...öptm

oo kuebraa super gözüküo burnun, çok güzle olmuş ya, çokta yakışmış yazüne...güle güle kullan..:)

tsk ederim cnm benim, senin burnunda cok tatlii duruyoo ve yüzüne cok yakismiss...bendede yamukluk hala mevcut yanliz benimki burunun üstünde sag tarafda bi tepecik ve emre beyy sislik oldugunu söyledi bikac arkadasda da olmuss öyle sislikler ve zamanla gecmiss..bende öyle ümid ediyorum ve bekliyorum gecmesini ama gecmesede sorun etmiyorumm cünkü eski halinden gzl olmasi bile insani mutlu ediyo...bence seninkide gecici bi sislikk hem snn burnun daha cok yeniii oyüzden bence kafana takma vee yepyeni burnunun tadini cikarmaya bak zamanla düzelicek görüceksin :79:

Kızlar günaydınnn :64: bugün tugba81'in ameliyatı var öğlen 1de , umarım iyi geçerrrr :81:

sevgili tugba81 :51: bugünkü amelıyatın süper ötesi gecicek.. hissedıyorum :62: 2de ameliyata ben giricekmişim gibi bi heycan var şuan :46: kalbim seninle dualarım seninle yawrucuğumm (dramatiğe baglıyım azcıkkk) :84:

sevgili tugba81 :51: bugünkü amelıyatın süper ötesi gecicek.. hissedıyorum :62: 2de ameliyata ben giricekmişim gibi bi heycan var şuan :46: kalbim seninle dualarım seninle yawrucuğumm (dramatiğe baglıyım azcıkkk) :84:

uaaaa ben de heyecan yaptım şimdi iki hafta önce de böyle beni yollamıştınız ekşın ekşın ekşınn inşallah çok güzel geçicek ameliyatıı :D

uaaaa ben de heyecan yaptım şimdi iki hafta önce de böyle beni yollamıştınız ekşın ekşın ekşınn inşallah çok güzel geçicek ameliyatıı :D

zaman hızla akıp çekmekte kurapiyecim:)) dün gibi hatırlarım seni ameliyata ugurladıgımızı :1: allah yardımcısı olsun tugbanın... senden de bolbol resim beklıyoruz kurapiye :51: mesaj sayım yetersız yorumyapamıyorum şişliklerin altından tatlı mı tatlı bı burun cıkacaga benziyoooor:64:

zaman hızla akıp çekmekte kurapiyecim:)) dün gibi hatırlarım seni ameliyata ugurladıgımızı :1: allah yardımcısı olsun tugbanın... senden de bolbol resim beklıyoruz kurapiye :51: mesaj sayım yetersız yorumyapamıyorum şişliklerin altından tatlı mı tatlı bı burun cıkacaga benziyoooor:64:

ben veriim sana birazcik mesajsayimdan :37: isterseeen :1:

insallah tugba güzel sonuclar alacak , insallah insallah insallah
benide heycan basti belkide bitmistir ameliyat

feverandcım valla ya ne heyecanlıydım yusufyusuftum:)Allah yardımcısı olsun valla küt saçlı anesteziciyi gördüğünde herşey bitmiş olcak :D
benim şişlerim azcık indi sanki sabah uyandığımda epey şiş oluyo sonra akşama daha azalmış gibi oluyo ya kendi kendime foto çekmeyi sevmiyorum çektirirsem eklerim ama fena durmuyo şöyle=)

feverandcım valla ya ne heyecanlıydım yusufyusuftum:)Allah yardımcısı olsun valla küt saçlı anesteziciyi gördüğünde herşey bitmiş olcak :D
benim şişlerim azcık indi sanki sabah uyandığımda epey şiş oluyo sonra akşama daha azalmış gibi oluyo ya kendi kendime foto çekmeyi sevmiyorum çektirirsem eklerim ama fena durmuyo şöyle=)

benim mesaj sayım yetersiz ulviden yeterliye geçişyapana kadar senınde şişlikler tamamen gecmısolur zatenn :60: :60:

Back
X