• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Keske Emre Beye ameliyat olmasaydım.aslında Emre Bey benı mutlu etmek için her kapıyı acıyor her seyı yapıp arkasında duracagını soyluyor ama hıcbısey bana tesellı olmuyor. 3. ameliyatımı yaptı Emre İlhan zaten ona geldiğimde korkuyordum asılanan o ozguven ve en onemlısı emın ol en kotu ıhtımalle suankınden guzel olacak vaadı ameliyat olmamda karar vermeme cok yardımcı oldu.
Aslında bodoslama daldım anlatayım kısaca ameliyat mazımı;burnum cocukluktan kırılmıstı,ilk ameliyatımı oldum kapalı ameliyat yapıldı rınoplastı degıldı doktorum bana senı fazla zorlamadan dokularına zarar vermeden bı ameliyat yaptım cunku ıkıncı ameliyatta olman gerekebilir dedi nitekım de oyle oldu 1 sene sonra burunda egılme oldu,ıkıncı ameliyatımı maalesef bı tavsıye uzerıne oldum,burnun ucunu guzel kalkık hos bı burun yaptı hatta ucunu cok begenıyordum ama us kısmını cok oymus ve ıcerde duruyordu cok cırkın bı goruntu yoktu ama ben rahatsız oluyordum ta kı emre bey le yıne bı tanıdık vasıtası ıle tanısıncaya kadar,emre bey 3. ameliyatımı yaptı kaburgamdan parca alarak burnuma koydu ama teknıksel o kadar sıkıntılar cıktı kı burunda sırf burun uzerınde 5 problem var kendısınınde kabul ettıgı,aramız ıyıdır Emre Beyı cok severız cokta basarılı buluyoruz bazı noktalarda ama benım burnum olmadı tek seyden rahatsızken farklı seyler cıktı ortaya,tamam o cukur kısmı doldurdu ama gerisi ofsayt,yanı +1 ve -5 durumun ozetı bu,bunu neden burdan paylastıgımı gelincede bılmıyorum belkıde tesellıye ıhtıyacım var.

çoook geçmiş olsun tugbacım 5.günde filan daha da süper olcaksın inşallah kahvaltın gelmiştir şimdi ya incir ceviz ya tereyağı bal veriyolardı :p
tatlı kaşığı iste istersen öğle yemeğinde senin durumu bilmiorum ama ağzıma kaşık sığmıyodu benim :D

canım benımçok teşekkürler aynen öyle çorbayı pipetle içtim :)) suyu falanda pipetle içiyorum ama bıyıklarım (burun altına koyulan beze taktıgım isim ) kısıtladığı için ondan kurtulunca çatalıma kaşığıma dönücem :)))

Keske Emre Beye ameliyat olmasaydım.aslında Emre Bey benı mutlu etmek için her kapıyı acıyor her seyı yapıp arkasında duracagını soyluyor ama hıcbısey bana tesellı olmuyor. 3. ameliyatımı yaptı Emre İlhan zaten ona geldiğimde korkuyordum asılanan o ozguven ve en onemlısı emın ol en kotu ıhtımalle suankınden guzel olacak vaadı ameliyat olmamda karar vermeme cok yardımcı oldu.
Aslında bodoslama daldım anlatayım kısaca ameliyat mazımı;burnum cocukluktan kırılmıstı,ilk ameliyatımı oldum kapalı ameliyat yapıldı rınoplastı degıldı doktorum bana senı fazla zorlamadan dokularına zarar vermeden bı ameliyat yaptım cunku ıkıncı ameliyatta olman gerekebilir dedi nitekım de oyle oldu 1 sene sonra burunda egılme oldu,ıkıncı ameliyatımı maalesef bı tavsıye uzerıne oldum,burnun ucunu guzel kalkık hos bı burun yaptı hatta ucunu cok begenıyordum ama us kısmını cok oymus ve ıcerde duruyordu cok cırkın bı goruntu yoktu ama ben rahatsız oluyordum ta kı emre bey le yıne bı tanıdık vasıtası ıle tanısıncaya kadar,emre bey 3. ameliyatımı yaptı kaburgamdan parca alarak burnuma koydu ama teknıksel o kadar sıkıntılar cıktı kı burunda sırf burun uzerınde 5 problem var kendısınınde kabul ettıgı,aramız ıyıdır Emre Beyı cok severız cokta basarılı buluyoruz bazı noktalarda ama benım burnum olmadı tek seyden rahatsızken farklı seyler cıktı ortaya,tamam o cukur kısmı doldurdu ama gerisi ofsayt,yanı +1 ve -5 durumun ozetı bu,bunu neden burdan paylastıgımı gelincede bılmıyorum belkıde tesellıye ıhtıyacım var.
öncelikle gecmis olsun.. peki nedir o 5 problem? ve ameliyattan nekadar sonra cikti ortaya problemlerin?

cok gecmisler olsun sana canim darisi bizim gibi sirada bekleyenlerin basina.. resmine baktim albümünde morarmamisin fazla .. simdi merakla alcilarinin cikmasini bekliyecegiz.

ben birseyi merak ettim üzerinde kisa kollu tsört var hastane ici cokmu sicak oluyor ben pijama alcamda yeni bitane :1: nasil alsam acaba diye düsündüm bogazinin acik olmasina dikkat edecegim ..

birde kizlar bu pijamalari hangi ara giyiniyorsunuz??? ameliyat elbisesiyle gidiyorsun odaya gelip ayilincami hemen ??

canım çok teşekkürler.hastane soğuk değil zaten klima var sana kalıo ısıyı ayarlamak ameliyat sonrası ameliyat elbisesiyle getirdiler.Öncelikle kendinde olmama gibibir durum yok anesteici selam boğazın acıomu dıye soruyo yukarı yolluyo senı ben hep kendımdeydım amelıyattan sonra 4 saat 5 saat sonra hemsıre ve ablam yardımcı oldu giyindim.Bide herkeste oluyomu bilmiyorum biraz verilen ilaçların etkisisyle ter basıyo yanına aldığın şey pamuklu yada ter çeken bi kumaştan olursa sen rahat edersin.Daha önce anestezi sıkıntısı yasaynlar varsa hassas olanlar korkmasın sanırım özel bi anestesi midebulantısı kusma yapmadı bende ki ben bıraz hassasımdır.Ameliyathaneden odaya gelen kadar kusucak gıbıydım odaya gırer gırmezılac verdıler anında gectı.2 saat arayla maske takıosun kanamana bağlı burunaltı tamponunu değiştiriyolar sonrada sprey faslı baslıyor.ben bugun taburcu olucaktım ama bir gün fazla kalmak istedim kısmetse yrn cıkıcam öle yani :8:

canım çok çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsın ve inşallah ıstedgınden bıle daha guzel bı burna sahıp olursun..

çoook teşekkür ederim darısı olacak olan arkadaşların başına herkesin gönlüne göre olur işallah sevdalinka cım:71:

çok geçmiş olsun canım ne güzel oldun bitti:) artık bol bol dinlen. inşallah istediğinden de güzel bir burnun olur! öpüyorum seni

canım benımçok teşekkürler aynen öyle çorbayı pipetle içtim :)) suyu falanda pipetle içiyorum ama bıyıklarım (burun altına koyulan beze taktıgım isim ) kısıtladığı için ondan kurtulunca çatalıma kaşığıma dönücem :)))

ya ben pipetle çekmeyi başaramamıştm bi türlü açıyodum bantı yeyip içerken hele sudan ıslanmasından bıkmıştm :)
orda yemekleri getiren kıvırcık siyah saçlı kız çok tatlı bi de temizlikçi teyze var büyk böle topluca biraz slm söyle bolca:D
bi de kantinin profiterolü çok güzel yemek istersen yedikçe mutlu oluyodum ben hem yumuşak :)

Tesekkur ederım keske gercekten gecse gecse ve gıtse artık bu durum..Nedır o 5 problem aslında burun uzerınde gosterılebılecek seyler bunlar bikaç doktorla da gorustum maalesef onlarda aynı problemlerı gosterdıler bana,ameliyatı Hazıran 2009 da oldum nerdeyse 1,5 senem doldu zaten sıslıklerım cok gec ındı ındıkcede sıkıntılar cıktı ortaya,off ya cok mutsuzum cevremde aılem ve arkadaslarım dahil herkes keske olmasaydın dıger halı daha ıyıydı dıyorlar,ne ben begendım ne cevrem...

Tesekkur ederım keske gercekten gecse gecse ve gıtse artık bu durum..Nedır o 5 problem aslında burun uzerınde gosterılebılecek seyler bunlar bikaç doktorla da gorustum maalesef onlarda aynı problemlerı gosterdıler bana,ameliyatı Hazıran 2009 da oldum nerdeyse 1,5 senem doldu zaten sıslıklerım cok gec ındı ındıkcede sıkıntılar cıktı ortaya,off ya cok mutsuzum cevremde aılem ve arkadaslarım dahil herkes keske olmasaydın dıger halı daha ıyıydı dıyorlar,ne ben begendım ne cevrem...
cok üzüldüm gercekten... emre bey tekrar ameliyat eder ama istesen dimi?

Herkese Merhabalar; ben herhalde Emre Beyin en talıhsız hastasıyım.En basarısız gecen ameliyatta benımkı olmustur herhalde.revızyon amelıyatımı yaptı ama ben yapmadan oncekı burnumu arar oldum.Defalarca gorustuk Emre Beyle suan ıstemedıgım hatta keske olmasaydım eskı halı daha ıyıydı dedıgım bı burunla bı sure daha yasamak zorundayım ve o kadar uzgunum o kadar muzdarıbım kı anlatamam.Anlasılmak ıcın geldim bu platforma daha once baska bı uyelik ısmımle paylasmıstım ameliyat oldugumu sımdı nedense o uyelik bır turlu kullanılamıyor hata verıyor ysnısını aldım bugun.Bundan sonra sızlerleyım takıp edıcem hep burayı.İçimdekileri atamıyorum yeter yoruldum daha ıyısı olacagını beklerken karsılastıgım sey benı aynalara kusturdu.Lutfen cok ıyı karar verın ameliyat olmadan once ne ıstedıgınızı nasıl ıstedıgınızı doktorunuza danısın.Ben sahsen memnun kalmayanlardanım belkı talıhsızlık belkı sans belkıde baska bişey ama sonuc benım ıcın uzucu,sıkıldım burnumla ilgili sıkıntı yasamaktan :84:

çok geçmiş olsun :( ne olcak peki şimdi düzelmez miymiş ki ?

Emre beyle o konuda bı sıkıntımız yok,aslına bakarsanız bana butun kapıları actı sınırsız ne ıstıyorsan dıle yapayım yaptırayım dıyor ama olmuyor ıste ne olacak bu burna bıdaha amelıyat masası bı daha duzeltme aklımda dunya kadar soru ısaretı var ?????????

çok geçmiş olsun :( ne olcak peki şimdi düzelmez miymiş ki ?
Duzeltebılır mı konusuna gelince ben bılmıyorum...Ben Emre Beyı cok sevıyorum meslegıne cok asık bırı ama bız farklı frekanslarda ameliyat yasadık tutmadı ısteklerımız ve sonuclarımız.. Ayda bır krızım tutuyor ne olucak bu burun neden boyle oldu eskısını begenmezken buna tahammulum yok off :'(

ya ben pipetle çekmeyi başaramamıştm bi türlü açıyodum bantı yeyip içerken hele sudan ıslanmasından bıkmıştm :)
orda yemekleri getiren kıvırcık siyah saçlı kız çok tatlı bi de temizlikçi teyze var büyk böle topluca biraz slm söyle bolca:D
bi de kantinin profiterolü çok güzel yemek istersen yedikçe mutlu oluyodum ben hem yumuşak :)

kıvırcık saçlı kızı gördüm sölerim cnm ama temizlikçi teyzeyle karşılaşmadık onu görürsem onda sölerim:)))sen tabi bir haftaya yakın kalınca herkesi tanımışsın burda bugün ameliyat olan bi revizyon hastası daha var Emre beyin ama kk danmı bilmiyorum.

kıvırcık saçlı kızı gördüm sölerim cnm ama temizlikçi teyzeyle karşılaşmadık onu görürsem onda sölerim:)))sen tabi bir haftaya yakın kalınca herkesi tanımışsın burda bugün ameliyat olan bi revizyon hastası daha var Emre beyin ama kk danmı bilmiyorum.

sorsana hemen kiz :4:

Duzeltebılır mı konusuna gelince ben bılmıyorum...Ben Emre Beyı cok sevıyorum meslegıne cok asık bırı ama bız farklı frekanslarda ameliyat yasadık tutmadı ısteklerımız ve sonuclarımız.. Ayda bır krızım tutuyor ne olucak bu burun neden boyle oldu eskısını begenmezken buna tahammulum yok off :'(

canim sorsaydin daha iyi olmazmiydi, en azindan düzeltilebilcek biseyse bu kadar belki üzülmezdin

Durumuna çok üzüldüm mfemalelion... Her şeyin illa ki bir çözümü vardır ama... o yüzden gönlünü ferah tutmaya çalış. Bir şekilde her şey yoluna girecektir, böyle düşünmeye çalış..Ne hastalıklar, ne sıkıntılar geçiyor, bitiyor öyle değil mi....Çok çok geçmiş olsun...Umarım tüm sıkıntıların sorunsuzca hallolur...

Back
X