• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar buarada tugbayla amelıyata girmeden haberleştim hepinize çok selamı varrr :74:

evet az kaldi , bide ters gitcek yaa grip oldum simdi ilacta dün almayi biraktim ameliyattan 1 ay önce asprin falan alinmamasi gerekiyormus .. burnum falan tikali agizdan nefes aliyorum dudaklarim kuruyor hep demekki yabanci olmuyacak bu durum bana heralde , normalde nefes problemim yoktu ama 2 günden beri cok zorlaniyorum hastalik nedeni ile ... insallah gecer biran önce

evet az kaldi , bide ters gitcek yaa grip oldum simdi ilacta dün almayi biraktim ameliyattan 1 ay önce asprin falan alinmamasi gerekiyormus .. burnum falan tikali agizdan nefes aliyorum dudaklarim kuruyor hep demekki yabanci olmuyacak bu durum bana heralde , normalde nefes problemim yoktu ama 2 günden beri cok zorlaniyorum hastalik nedeni ile ... insallah gecer biran önce

geçmiş olsun çabucak gçer inşallah daha zamanın var.benm de burnum dolu o yüzden ağzımdan nefes alıyorum genelde ameliyat olmadan bol bol sümkür sonra özliceksin :)

Sagol kurapiyem evet allahtan biraz vaktim var iyilesmek icin .. Tamam verdigin oneriyi goz onunde bulunduracagim :1:

Sen kk proyu ameliyat icinmi aldin?? Faydasi oldumu kk pro kartin sana??

Son düzenleme:
Sagol kurapiyem evet allahtan biraz vaktim var iyilesmek icin .. Tamam verdigin oneriyi goz onunde bulunduracagim :1:

Sen kk proyu ameliyat icinmi aldin?? Faydasi oldumu kk pro kartin sana??

ben ilk başta başkasına ameliyat olmayı düşünüodum kk ile anlaşması olan ama sonra vazgeçtim :)
emre beyin indirimi yok kk kartına .

tuba81 acaba nasil oldu ??? feverand konustunmu tekrardan kendisiyle ??

Bende karar verdim kizlar, yarin Emre beyin assistanini randevu icin aricam, olucam artik herhalde :8:

tuba81 acaba nasil oldu ??? feverand konustunmu tekrardan kendisiyle ??

konustum canım daha yeni. çok iyiymiş maskesını takmıslar dinlenıyomuş :1: gelınce daha ayrıntılı aydınlatıcı bilgiler verir zaten :60: :60: bir emre ilhan burnu daha vatana millete hayırlı olsun Diyorum :74:

zaman hızla akıp çekmekte kurapiyecim:)) dün gibi hatırlarım seni ameliyata ugurladıgımızı :1: allah yardımcısı olsun tugbanın... senden de bolbol resim beklıyoruz kurapiye :51: mesaj sayım yetersız yorumyapamıyorum şişliklerin altından tatlı mı tatlı bı burun cıkacaga benziyoooor:64:

feverandcım ekledim foto sen iste yeter ki:D
ordan çekerim burnun ucu çıkmaz burdan çekerim sırf saçım çıkar birinde gözüm kapalı çıkar ama başardım çektim azcık nemrut çıkmışım ama burnum çıkmış fotoda önemli olan bu:52:

benim oglum iki yasinda canim annem bakacak seninki henüz cok kücükmüs insallah istedigin gibi yapabilirsin.

kurapiye birak kiz keseleme :1:

senin cocugun buyukmus cok sanslisin birde annen bakican ne guzel :) benimki cokminik annemde yok esim bakicak esimin annesi var bize yakin ama onda icim rahat etmiyo neden bilmiyorum kadinda alsinda iyi bir kaidn ingiliz tabi biraz farkli :) esime daha cok guveniyorum ama 7 aylik olsun oyle gelicem :(

kıslarrrrr ben geldim.Dualarınız ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkür ederim.Olacak arkadaşlar sakin panık yapmayın oluyo ve bitiyor.Çok iyi bir ekip ve organizasyonla ameliyat olucaksınız.Ağrım olmadı morardım şiştm sadece.Az önce Emre bey geldı gördü çok güzel herşey dedi.Bol bol mor resim çektim sizlere:)isteyene yollarım albume koymıycam olacak olanlar ürkmesin hehe kadına şiddete hayır modu gibiyim valla.Açılın kk nın pandası olaraktan döndüm aranıza:))))

Merak edenlere 16.saatlık halimi ekledim kıslarrr.pandacık modundayım,sanırım sonra hemster sonrada avatar olucam:1:

Merak edenlere 16.saatlık halimi ekledim kıslarrr.pandacık modundayım,sanırım sonra hemster sonrada avatar olucam:1:

çoook geçmiş olsun tugbacım 5.günde filan daha da süper olcaksın inşallah kahvaltın gelmiştir şimdi ya incir ceviz ya tereyağı bal veriyolardı :p
tatlı kaşığı iste istersen öğle yemeğinde senin durumu bilmiorum ama ağzıma kaşık sığmıyodu benim :D

kıslarrrrr ben geldim.Dualarınız ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkür ederim.Olacak arkadaşlar sakin panık yapmayın oluyo ve bitiyor.Çok iyi bir ekip ve organizasyonla ameliyat olucaksınız.Ağrım olmadı morardım şiştm sadece.Az önce Emre bey geldı gördü çok güzel herşey dedi.Bol bol mor resim çektim sizlere:)isteyene yollarım albume koymıycam olacak olanlar ürkmesin hehe kadına şiddete hayır modu gibiyim valla.Açılın kk nın pandası olaraktan döndüm aranıza:))))

cok gecmisler olsun sana canim darisi bizim gibi sirada bekleyenlerin basina.. resmine baktim albümünde morarmamisin fazla .. simdi merakla alcilarinin cikmasini bekliyecegiz.

ben birseyi merak ettim üzerinde kisa kollu tsört var hastane ici cokmu sicak oluyor ben pijama alcamda yeni bitane :1: nasil alsam acaba diye düsündüm bogazinin acik olmasina dikkat edecegim ..

birde kizlar bu pijamalari hangi ara giyiniyorsunuz??? ameliyat elbisesiyle gidiyorsun odaya gelip ayilincami hemen ??

canım çok çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsın ve inşallah ıstedgınden bıle daha guzel bı burna sahıp olursun..

kızlar buarda SEW nasıl oldu ya o da amelıyat olcaktı ya hiç ses çıkmadı S: görüşen var mı umarım onun da guzel gecmıstr hersey

Herkese Merhabalar; ben herhalde Emre Beyin en talıhsız hastasıyım.En basarısız gecen ameliyatta benımkı olmustur herhalde.revızyon amelıyatımı yaptı ama ben yapmadan oncekı burnumu arar oldum.Defalarca gorustuk Emre Beyle suan ıstemedıgım hatta keske olmasaydım eskı halı daha ıyıydı dedıgım bı burunla bı sure daha yasamak zorundayım ve o kadar uzgunum o kadar muzdarıbım kı anlatamam.Anlasılmak ıcın geldim bu platforma daha once baska bı uyelik ısmımle paylasmıstım ameliyat oldugumu sımdı nedense o uyelik bır turlu kullanılamıyor hata verıyor ysnısını aldım bugun.Bundan sonra sızlerleyım takıp edıcem hep burayı.İçimdekileri atamıyorum yeter yoruldum daha ıyısı olacagını beklerken karsılastıgım sey benı aynalara kusturdu.Lutfen cok ıyı karar verın ameliyat olmadan once ne ıstedıgınızı nasıl ıstedıgınızı doktorunuza danısın.Ben sahsen memnun kalmayanlardanım belkı talıhsızlık belkı sans belkıde baska bişey ama sonuc benım ıcın uzucu,sıkıldım burnumla ilgili sıkıntı yasamaktan :84:

Back
X