• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merve merhaba, rica etsem beni arkadaş olarak ekleyebilir misin?

haftaya benim de ameliyatım var kızlar, dualarınızı esirgemeyin lütfen:)

sevgiler

insallah istedigin gibi olur agrin sisligin morlugun az olur ve biran önce iyilesirsin canim..

Kızlar,
Emre İlhan ilk görüşmede muayene ediyor mu yoksa ameliyata karar verince mi muayene ediyor?

Son düzenleme:
Kızlar,
Emre İlhan ilk görüşmede muayene ediyor mu yoksa ameliyata karar verince mi muayene ediyor?

emre bey ilk görüşmede muayene etmıyor tasarım yapmıor sadece genel olarak burun amelıyatıyla ılgılı bılgılendırme yapıo o kadar. muayeneyı tasarımı falan amelıyata karar verıldıgı taktırde yapıo.

merve merhaba, rica etsem beni arkadaş olarak ekleyebilir misin?

haftaya benim de ameliyatım var kızlar, dualarınızı esirgemeyin lütfen:)

sevgiler

hakkında hayırlısı olur inşallah canım. olayın zor kısmını doktor karar aşamasını falan atlatmışsın günün belli olup kurtulcan. amelıyat surecını de yakından paylasırsan sevınırız doktor karar aşamasında olan bizler için çok önemli oluo.. ne diyelim darısı bizim başımıza...

hakkında hayırlısı olur inşallah canım. olayın zor kısmını doktor karar aşamasını falan atlatmışsın günün belli olup kurtulcan. amelıyat surecını de yakından paylasırsan sevınırız doktor karar aşamasında olan bizler için çok önemli oluo.. ne diyelim darısı bizim başımıza...

sen naptın sevdalinka87 karar aşamasında mısın halen:) ?:1:

çok teşekkürler arkadaşlar, inşallah hepimizin ameliyatları sorunsuz ve başarılı geçer. elimden geldiğince süreci buradan paylaşmaya çalışırım, nitekim paylaşmış olanların tecrübeleri çok faydalı oldu:)

sen naptın sevdalinka87 karar aşamasında mısın halen:) ?:1:

evet canım ya ben hala doktor karar aşamasındayım :26: ve sankı hiç karar veremıycekmısım hıssıne kapılıyorum bazen ama neysekı daha vaktım var ..emre beyle barış beyle görüştüm kesınleştıremedım bır üçüncü kişiyle daha görüşçem ama buyuk olasılık emre bey yada barış bey olcak bakalım hayrlısı işte zaten bi karar versem olayın en zor kısmını atlatmış saycam kendimi derin bi ohhhhhhhh çekcem valla:9:

kurapiyecim banttan sonra burnun hemen sisti mi , ne durumda:)? bana 3 hafta oldu hala avatara benziorum ya , hic bir sekilde sislerim geri gitmiyor:43:

mervecim ekledim foto yandan idare eder de karşıdan daha da şiş duruyo ben de 2hafta oldu aynı durumdayım bi de halen sağ burun deliğim soldan aşağıda duruyo :S:36:

merve ve kurapiyecim günden güne o kadar cok deişioki burun iğrençç berbtt dediim buruna şu an nazar değdircem die korkuorum:)..daha çok yeni burunlarınız çooook güzel olck..accık sabır

merve ve kurapiyecim günden güne o kadar cok deişioki burun iğrençç berbtt dediim buruna şu an nazar değdircem die korkuorum:)..daha çok yeni burunlarınız çooook güzel olck..accık sabır

"sabir" dediginden bende cok az var yada hic yok sayilir ama bile bile girdik bu yola mecbur, yolun sonu nasil olsa happy end :7:

selam kizlar,bi bakiniyim dedim ne var ne yok diye ve görüyorum ki yeni yeni güzel burunlar yapmis emree beyyy :15:
hepsi birbirinden gzl, kurapiyecim benim burnumda ilk basta önden coook kalin duruyodu simdi 3 bucuk ay oldu halaa biraz sislik var ama resim koyabilcek hale geldi önden...oyüzden iki tane önden cekilmis resim ekledim isteyen bakabilir.. diger arkadaslarada gecmis olsn ve ameliyat olacak arkadaslaradaa boll sanss ve simdidenn gecmis olsn diliyorum...öptm

selam kizlar,bi bakiniyim dedim ne var ne yok diye ve görüyorum ki yeni yeni güzel burunlar yapmis emree beyyy :15:
hepsi birbirinden gzl, kurapiyecim benim burnumda ilk basta önden coook kalin duruyodu simdi 3 bucuk ay oldu halaa biraz sislik var ama resim koyabilcek hale geldi önden...oyüzden iki tane önden cekilmis resim ekledim isteyen bakabilir.. diger arkadaslarada gecmis olsn ve ameliyat olacak arkadaslaradaa boll sanss ve simdidenn gecmis olsn diliyorum...öptm

hemen burnuna baktım iyi ki yaptırmışın valla mükemmel olmuş valla çok yakışmış :)
beni yamukluk deli ediyo dr geçicek diyo ama aynaya bakıyorum sol burun deliğim dudağıma daha yakın daha aşağıda duruyo bi garip yamulmadan şişse süper olcak :S asimetri gitse şişliğe o kadar takılmıcam inş çabujk geçer :S

Back
X