• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

slm arkadaşlar ben bi site buldum orda istanbulun en iyi 10ları seçilio ben oyumu tabiki doktorumuzdan kullandım şimdi 10 uncu sırada bence birinci olabilir üye olun oy verin derim:)))

link veremiorum msj sayımdan dolayı (msj sayısı olayı darlandırdı beni Karadeniz damarım çıkacak hiç bi şe yapamıorum aaaa:))) ama 10iyi diye yazılınca google da çıkar bence...

Ben ameliyat olalı 1 seneyi geçti.. Önceden çok takılırdık bu foruma sonra elimizi eteğimizi çektik:)
Fakat benim şikayetim var , nefes alamıyorum ne yazıkki:( Emre Beye acilen gitmem gerek ama hep erteliyorum korkudan:S

Ben ameliyat olalı 1 seneyi geçti.. Önceden çok takılırdık bu foruma sonra elimizi eteğimizi çektik:)
Fakat benim şikayetim var , nefes alamıyorum ne yazıkki:( Emre Beye acilen gitmem gerek ama hep erteliyorum korkudan:S

korkma bence git nie korkuosunki eğer bi problem varsa çözeceğinden eminim...

Şikayetleriniz 1 yıl sonra mı ortaya çıktı? Ameliyattan önce nefes probleminiz var mıydı?

Merhaba kizlar,

Bende Emre bey'e ameliyat olmayi dusunuyorum ancak acayip kararsizim, doktordan yana degil yani estetik yaptirip yapdirmama konusunda. Yaptirirsam Emre beyi dusunuyorum ancak tam emin degilim iste.. Babam burnunda ne var diyip duruyo, ama bana gore burnum kemerli ve gulunce dusuyo gibi..

Yurtdisindan gelenlere sonraki gun hemen ameliyat icin gun veriyolar ancak, diyelim ben gorusmeye gittim ve ameliyat olmakdan vazgectim, neolcak o zaman :25:
Yilbasinda Turkiyeye gelmeyi dusunuyorum 2haftaligina, olursam o zaman olucam ama okadar kararsizimki yaa..

Geçmiş olsun tabu, nefes çok önemli, bir an önce git bence...bir de korkmanı gerektirecek durum nedir? Bilirsin zaten, Emre Bey, hastalarını 2 yıl boyunca kontrol ediyor, bence gönül rahatlığıyla gidip, sorununu anlat...Belki kolay bir çözümü vardır...:)Tekrar geçmiş olsun...

canimcik,bende yurt disindan giden biri olarak,tum gorusmeler tek gunde toplaniyo ve bu gorusme tanisma,tasarim,hemsire bilgilendirmeside dahil 3 saat falan suruyo...ben aksam 7 den 10 kadar gorustum gece 12 i gibide hastaneye yattim..sabah 11 gibi de ameliyat oldum...kisiden kisiye degisiyodur tabi ama ortalama boyle....bide tasarim sadece yan taraftan oluyo,onden olmuyo..zaten gidince gorceksindir sende ama tasarim hic onemli olmuyo..cunku tam anlasilmiyo....bence sen tam ne istedigini cok acik vede net anlat ki sonra pisman olma,,bu tasarimdan inan daha onemli..mesela kavislimi istiyosun.duzmu insin istiyosun..bunun gibi seyler emre bey icin cok onemli kistaslar...
canim tesekkür ederim benimkide ayni hizla gelisecek demekki insallah iyi olur hersey..

benim görüşmem 2buçuk saat filan sürdü.öncelikle sana puf burnu olmaz dedi :)
burnunu beğendğim başka bi arkadaşı söyledim onunki gibi istiyorum diye. yan profilden yaptı tasarımı ama benim çok gözüm alışamadı tasarıma yüzüme en çok nasıl yakışcaksa öyle olsun dedim .
dr zaten soruyo sana notlar alıo nası istiosan biraz kalkık biraz kavisli doğal olsun filan dedim ben mesela onları yazdı.nezaman geliyosun ameliyata :)
canim eminimki banada puff burnu olmaz (puffcugum seninde kulaklarini cinlatiyoruz burdan :1: ) burnun tipine bakiyor birazda puff un burnu zaten ufacikti ameliyat öncesindede kemer vardi biraz benim gördügüm kadariyla .. tutupta puff burnu diye tutturamam olamiyacagini biliyorum :1:
daha 1 ay var canim heycanla sabirsizlikla bekliyorum o günü

Selayhus benim ameliyatim cok zor gecmis cunku kalin derili bir hastaydim. Burnum cok kemikliydi kemerliydi buyuktu.. ayrica burnumda ic sorunlarida vardi sagolsun dr onlarida halletti. Senuzit problemim vardi burnum surekli tikanirdi bas agrisi yapardi fakat artik boyle bir sorunum kalmadi :) Emre bey ozellikle burun ucumla cok ugrasmis oyle dedi bana.

insallah sislerin biran önce iner canim... bende cok ugrastircam emre beyi eminim :1:

bantı çektim burnumu kirden arındıramıorum neyle silsem ki bu kir nasıl çıkcak keseleseyim filan geldi :28:

canim tesekkür ederim benimkide ayni hizla gelisecek demekki insallah iyi olur hersey..

canim eminimki banada puff burnu olmaz (puffcugum seninde kulaklarini cinlatiyoruz burdan :1: ) burnun tipine bakiyor birazda puff un burnu zaten ufacikti ameliyat öncesindede kemer vardi biraz benim gördügüm kadariyla .. tutupta puff burnu diye tutturamam olamiyacagini biliyorum :1:
daha 1 ay var canim heycanla sabirsizlikla bekliyorum o günü

insallah sislerin biran önce iner canim... bende cok ugrastircam emre beyi eminim :1:

Bir aymi kaldi cnm senin ameliyatina? ayy ne guzel benim bebisimde buyusede bende olsam ameliyatimi bir kac ay beklemek zorundayim bu sebebten senin bebegin kac aylik yadakac yaisnda ?:) biliyorum ozlicez ikimizde bir hafta sikicaz ama disimizi guzel anneelr olarak doncez bebekelrimizin yanina insallah burnun gonulunce olur saglikla kullanirisn cnm simdiden senin yerine ben heyecan yaptim :)

Bir aymi kaldi cnm senin ameliyatina? ayy ne guzel benim bebisimde buyusede bende olsam ameliyatimi bir kac ay beklemek zorundayim bu sebebten senin bebegin kac aylik yadakac yaisnda ?:) biliyorum ozlicez ikimizde bir hafta sikicaz ama disimizi guzel anneelr olarak doncez bebekelrimizin yanina insallah burnun gonulunce olur saglikla kullanirisn cnm simdiden senin yerine ben heyecan yaptim :)

benim oglum iki yasinda canim annem bakacak seninki henüz cok kücükmüs insallah istedigin gibi yapabilirsin.

kurapiye birak kiz keseleme :1:

Son düzenleme:
bantı çektim burnumu kirden arındıramıorum neyle silsem ki bu kir nasıl çıkcak keseleseyim filan geldi :28:
kurapiyecim banttan sonra burnun hemen sisti mi , ne durumda:)? bana 3 hafta oldu hala avatara benziorum ya , hic bir sekilde sislerim geri gitmiyor:43:

Son düzenleme:
merve merhaba, rica etsem beni arkadaş olarak ekleyebilir misin?

haftaya benim de ameliyatım var kızlar, dualarınızı esirgemeyin lütfen:)

sevgiler

Back
X