Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

burdaki herkesin burnu çok cici =) unicorn senin de çok tatlı olmuş maşallah yaa iyi ki burası var yoksa ben ne dra karar verebilirdim ne de bu kadar ameliyat olmuş kişiyle görüşebilirdim kk'ya teşekkürler

çok teşekkürler kurapiyecim...aynen ya iyi ki varmış bu site...yoksa ben de yaptıramazdım...ne Emre Beyden ne de bu güzel burunlar ve sizlerden haberim olurdu...olumunekankayizsmile

emre beye revizyon olan arkdşlr lütfen beni arkdş listenize ekler misiniz ben de emre beye revizyon olacam bu benim için çok önemli bizi bizden başka kimse iyi anlayamaz bir birimize yardımcı olalım herkese geçmiş olsun şimdiden teşekkürler

Kurapiye resimlerine baktım.. Bandajlıyken bile çok güzel olacağı belli.. Bence kalkıklığı da çok güzel.. Yüzünle uyumlu..

1filizcigim resimlerine baktim.
güzel olmus :)
nekadar cabuk indirdin sisleri, tekrar sisti yazmistin en son ;-))

Son düzenleme:

cnm ben revizyon oldum emre beye hemde 4. ameliyatımdı resimlerime bakabilirsin ekliorum seni

mrb handemelek nasılsın ya cnm ben resimlerini göremedim bir türlü nasıl görebilirim bnm için çok önemli cnm ben de haftaya amlyt olacam çok stresliyim lütfen cnm cvp bklyrm yada özelden msn yollar mısın?

filiz, burnun forumda en beğendiğim burunlardan:) maşallah ya. böyle burnum olsun, milyon borcum olsunkaydirigubbakcemile2

mrb handemelek nasılsın ya cnm ben resimlerini göremedim bir türlü nasıl görebilirim bnm için çok önemli cnm ben de haftaya amlyt olacam çok stresliyim lütfen cnm cvp bklyrm yada özelden msn yollar mısın?

iiyim cnm tşk ederim aslında albümüm herkese açık ama göremedin demek şuan özelden msj atamıorum ama msj atabildiğim zaman özelden yazıcam hiç merak etme

handemelek canım ben sana msn gönderiyorum( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ) lütfen biran önce ekler misin beni çok önemli

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…