Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar ben estetiğe girmeyen bir ameliyat yüzünden burnumdan oldum dr a dava açabilir miyim?bilgisi olan var mı

evet lonelly estetik müdahale olmadığı halde ve dr bana ameliyat için 1 saat demişti ve çok kolay olacak demişti bir de baktım ki 4 saat kalmışım ve o gece hayatımın karardığı gece o geceydi 8.5 ay geçte halen bile kendimde değilim 15 kilo verdim ya ben çok kötüyüm nasıl böyle birşey yaşadım inanamıyorum halen rüyada gibiyim ne zaman bu kabus bitecek

teşekkürler feverand inşallah canım herkes bu sıkıntıdan kurtulur ve verdiğimiz karalar inşllh en iyi karalar olur

intihar etmeyi bile düşündüm o kadar kötüydümkü bütün hayatım hayallerim yıkıldı ve herşeyden önce kusursuz olan burnum nasıl atlatacam ben bunu

Anladım canım.. Eski burnunda bir problem yoktu o zaman şekil açısından.. Ameliyattan sonra ortaya çıkan problemlerin nedir acaba??

lonelly canım yıllardır hep aşırı baş ağrım ve sol gözümde sürekli ağrım varıdı nöroloğa gittim göze gittim hepsine gittim bütün tahliller temizdi ve en sonunda nörolog beni kkbye sevk etti sol burun kanadım içten kırılmış ama dıştan hiç belli etmiyordu sonra dr kolay bir ameliyat oldğnu söyledi ve ben burnuma bir zarar gelir mi dediğimde her ameliyatın riski vardır ama korkma bişey olmaz dedi tabi ben güvendim ve inanırmısın burnumun alçıya falan alınacağını,morlukların şişliklerin olacağını bile bilmiyordum o derece şuanda ise sol burun kanadımdan aşırı kemik aldığı için çökmüş ona bağlı olarak sol burun deliğim genişlemiş onu ve onun gibilerini Allah'a havale ediyorum

ameliyat günüm belli oldğu halde halen bu durumu yaşadığıma inanamıyorum ya ben bu psikolojiden nasıl kurtulacam Allah'ım Sen sabır ver

canım çok gecmış olsun ya çok kotu bı durum umarım hersey gonlunce olur emre bey tekrardan psokolojını duzeltır dualarım ve guzel temennılerım senınle..

sevdalinka87 teşekkürler canım inşallah tek ümidim emre bey olmasına rağmen yine de ne hissetiğimi bilmiyorum keşke diyorum o ağrılarım hep yerinde kalsaydı da o gün o ameliyata girmeseydim kaderimde varmış bu acıyı yaşamak inşallah herşey yoluna girer

sevv,
Yaşadığın olumsuzluklar can sıkıcı ama sen şimdilik sadece ameliyatının olumlu geçeceğini düşünürsen kendin için çok motive edici bir şey yapmış olursun.Bazı şeylere engel olamıyoruz malesef.Allah daha beterinden uzak tutsun.Şimdiden geçmiş olsun.

noname teşekkürler ama inanki o kadar zor bir durumki nasıl biriyken nasıl biri oldum ya biranda insanın tüm hayatı değişebiliyormuş bunu çok iyi yaşadım ben tüm ailem herkes benimle birlikte mahvoldu nette doktor araştırıken kendi kendime diyorum ne yapıyorsun ya hiç aklıma gelmeyen başıma geldi inşllh emre bey beni hayata yeniden bağlar dualarınızı bekliyorum

sevv burada revizyon olup çok mutlu olan arkadaşlarımız çok.. En önemli örnekte cevoo bence.. Çünkü onun çok fazla problemi vardı.. O yüzden hiç canını sıkma..

mrb merve_58 teşekkür ederim bu arada sana da çok geçmiş olsn inşlhh çok iyi olursun resimlerini görebilir miyim lütfen çok önmli bnm için bir de benim kafamda herhangi bir burun tasarımı yok ben eski burnumu istyrm inşllh hallolur

haftaya ameliyat olacam ve inşllh çok başarılı geçer o zaman hayata yeni doğmuş olacam herkesin duasını bklyrm arkdşlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…