arkadaşlar ben estetiğe girmeyen bir ameliyat yüzünden burnumdan oldum dr a dava açabilir miyim?bilgisi olan var mı
evet lonelly estetik müdahale olmadığı halde ve dr bana ameliyat için 1 saat demişti ve çok kolay olacak demişti bir de baktım ki 4 saat kalmışım ve o gece hayatımın karardığı gece o geceydi 8.5 ay geçte halen bile kendimde değilim 15 kilo verdim ya ben çok kötüyüm nasıl böyle birşey yaşadım inanamıyorum halen rüyada gibiyim ne zaman bu kabus bitecek
lonelly canım yıllardır hep aşırı baş ağrım ve sol gözümde sürekli ağrım varıdı nöroloğa gittim göze gittim hepsine gittim bütün tahliller temizdi ve en sonunda nörolog beni kkbye sevk etti sol burun kanadım içten kırılmış ama dıştan hiç belli etmiyordu sonra dr kolay bir ameliyat oldğnu söyledi ve ben burnuma bir zarar gelir mi dediğimde her ameliyatın riski vardır ama korkma bişey olmaz dedi tabi ben güvendim ve inanırmısın burnumun alçıya falan alınacağını,morlukların şişliklerin olacağını bile bilmiyordum o derece şuanda ise sol burun kanadımdan aşırı kemik aldığı için çökmüş ona bağlı olarak sol burun deliğim genişlemiş onu ve onun gibilerini Allah'a havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?