• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sen doktorla görüştün mü drla görüşünce ben rahatlamıştım baya. zaten hiç bişey hissetmiosun ki bi iğne yapıyolar ben uyuklayarak indim ameliyata sonra zaten bi uyanıosun küt saçlı bi anestezi dru var şirin bi bayan onu görüosun hobaa odandasın yüzünde soğuk su maskesi :D

3.görüşmem kaldı geriye Onuda bilisun ameliyattan 1 gun once yapıyor.Ama ben galiba tasarımla ilgili bi konuda bi daha görüşme talebinde bulunucam hoş zaten Emre beyde aklına ne takılırsa ara hatta gel dedi bu arada sen 3. görüşmeni 16 sındamı yapmıstın

3.görüşmem kaldı geriye Onuda bilisun ameliyattan 1 gun once yapıyor.Ama ben galiba tasarımla ilgili bi konuda bi daha görüşme talebinde bulunucam hoş zaten Emre beyde aklına ne takılırsa ara hatta gel dedi bu arada sen 3. görüşmeni 16 sındamı yapmıstın

ben hepsini aynı gün yaptımmm ameliyattan bir gün önce 19u akşam :)

ben hepsini aynı gün yaptımmm ameliyattan bir gün önce 19u akşam :)

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile cnm ya ben öyle bir karar almış olsaydım küt saçlı anesteziciye gerek kalmazdı heralde :)))) 41 kere hem cesaretıne hem burnusuna maşallah:nazar:

Son düzenleme:
aynı gün mü..peki kararını vermende tek etken burada okuduklarınmıydı ,başka bi referans varmıydı ?

evet 3görüşmeyi bi güne toplamış olduk ben şehirdışından geldiğim için.
burda okuduklarım dışında facebookta da rinocenterın sayfasında bi arkadaşn burnu çok hoşuma gitti onu ekledim onla filan da konuştum epey başka da referans filan yoktu :D

coldplay, haletiruh ve tatlı_tuğçe sonsuz teşekkürler güzel yorumlarınız için...herkes istediği burnun daha da güzeline sahip olsun inş... Yeni ameliyat olacak olanlar içiniz rahat olsun, korkmayın, bi bakıyorsunuz 4 ay bitmiş, burada teşekkür yorumları yazıyorsunuz, hepinize iyi şanslar :)

kurapiye çok güzel olacak burnun öyle gözüküyor, en önemlisi sabır, aydan aya nasıl güzelleştiğine şahit olacaksın...güzel bir duygu....:)

ayyyy çok teşekkür ederim sevindirik oldum :D ben şimdiden bile sevdim :D ama geç iyileşcekmiş benim asimetrik şişmesin başka bişi istemiorm

benimkide geç iyileşenlerden :) ilk 2 ay iyi gözükmüyordu mesala ve asimetrik gibiydi :) sonra düzeliyor bir şekilde...:) en güzel yanı bu..:)

yeni resimler ekledim 5 gün sonra 5 aylik oluyo burnum :D nekdr komik sanki bebek hahahahaha

eheh evt aynen ya sanki bebek...çok güzel duruyor burnun maşallah, çok yakışmış yüzüne..hem de çok doğal...artık bu doğallığı dememize gerek var mı gerçi bilmiyorum...Emre Beyin yaptığı doğal olmayan burun yok...:)

eheh evt aynen ya sanki bebek...çok güzel duruyor burnun maşallah, çok yakışmış yüzüne..hem de çok doğal...artık bu doğallığı dememize gerek var mı gerçi bilmiyorum...Emre Beyin yaptığı doğal olmayan burun yok...:)

tskr ederm canim ;)
evt haklisin emre beyin yaptigi bütün burunlar dogal :)

burdaki herkesin burnu çok cici =) unicorn senin de çok tatlı olmuş maşallah yaa iyi ki burası var yoksa ben ne dra karar verebilirdim ne de bu kadar ameliyat olmuş kişiyle görüşebilirdim kk'ya teşekkürler:D

Back
X