sen doktorla görüştün mü drla görüşünce ben rahatlamıştım baya. zaten hiç bişey hissetmiosun ki bi iğne yapıyolar ben uyuklayarak indim ameliyata sonra zaten bi uyanıosun küt saçlı bi anestezi dru var şirin bi bayan onu görüosun hobaa odandasın yüzünde soğuk su maskesi
Sanırırm ben eyvahedigeldismile
3.görüşmem kaldı geriye Onuda bilisun ameliyattan 1 gun once yapıyor.Ama ben galiba tasarımla ilgili bi konuda bi daha görüşme talebinde bulunucam hoş zaten Emre beyde aklına ne takılırsa ara hatta gel dedi bu arada sen 3. görüşmeni 16 sındamı yapmıstın
ben hepsini aynı gün yaptımmm ameliyattan bir gün önce 19u akşam :)
ben hepsini aynı gün yaptımmm ameliyattan bir gün önce 19u akşam :)
aynı gün mü..peki kararını vermende tek etken burada okuduklarınmıydı ,başka bi referans varmıydı ?
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile cnm ya ben öyle bir karar almış olsaydım küt saçlı anesteziciye gerek kalmazdı heralde :)))) 41 kere hem cesaretıne hem burnusuna maşallah
kurapiye çok güzel olacak burnun öyle gözüküyor, en önemlisi sabır, aydan aya nasıl güzelleştiğine şahit olacaksın...güzel bir duygu....:)
ayyyy çok teşekkür ederim sevindirik oldumben şimdiden bile sevdim ama geç iyileşcekmiş benim asimetrik şişmesin başka bişi istemiorm
kurapiye ve unicorn benide eklermisiniz resimlerinizi görmek istiyorum
yeni resimler ekledim 5 gün sonra 5 aylik oluyo burnumnekdr komik sanki bebek hahahahaha
eheh evt aynen ya sanki bebek...çok güzel duruyor burnun maşallah, çok yakışmış yüzüne..hem de çok doğal...artık bu doğallığı dememize gerek var mı gerçi bilmiyorum...Emre Beyin yaptığı doğal olmayan burun yok...:)
eheh evt aynen ya sanki bebek...çok güzel duruyor burnun maşallah, çok yakışmış yüzüne..hem de çok doğal...artık bu doğallığı dememize gerek var mı gerçi bilmiyorum...Emre Beyin yaptığı doğal olmayan burun yok...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?