Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kurapiyecim çok gemiş olsun hakten şuanda bıle guzel görunuo burnuşun daha yeni doğdu büyüyüp olgunlaşcak guzelleşcek suanda bebek halı bıle guzelll ne mutlu sana..

kurapiyecim çok gemiş olsun hakten şuanda bıle guzel görunuo burnuşun daha yeni doğdu büyüyüp olgunlaşcak guzelleşcek suanda bebek halı bıle guzelll ne mutlu sana..

teşekkür ederim çok havada olması dışında sevdim ben de daha cicileri sizin olsun inşallah =)

mrb arkadaşlar emer beye revizyon olan arkadaşlar lütfen beni ekleyin ben de kasımda revizyon olacam bu benim için çok önemli lütfen bekliyorum hepimiz birbirimize yardımcı olalım

Geçmiş olsun Sevv ameliyat tarihin belli oldumu?

Feverand nazarın değdi ya ay bişe oldu böle bi yusuf yususf dururmu var :sinifsinif:

carpediem83 ben haftaya ameliyat olacam inşlhh iyi olr bu kara inşllh hepimiz bu sıkıntıdan kurtuluruz

geçmiş olsun kurapiye sen de revizyon mu olldun resimlerine bakabilir miyim ben de revizyon olacam çok zor bir süreç gerçekten inşallah hepimiz bu süreci en iyi şekilde atlatırız atlatırız

baktim simdi albümüne cok güzel duruyor canim yaa daha kac günlük masallah tüüü nazar degmesin .. dur bide boncuk takayim

çok teşekkür ederimm annemler filan da beğendi çok sevindirik oldum valla =) herkesten alıntı yapmayı bilemiorum foto altına da yorum yapamıorum o yüzden herkeşlere burdan teşekkürler darısı başınıza kaydirigubbakcemile2

Feverand nazarın değdi ya ay bişe oldu böle bi yusuf yususf dururmu var :sinifsinif:

korkma korkma geçen hafta buzamanlar ben de yusuf yusuftum.
zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır tamponlar çıktığı anda iyi ki olmuşum diceksin inşallah

korkma korkma geçen hafta buzamanlar ben de yusuf yusuftum.
zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır tamponlar çıktığı anda iyi ki olmuşum diceksin inşallah

Amin canım ya işallahhh kidaha haftaya ben birgün öncesini falan düşünemiyorum eyvahedigeldismile

geçmiş olsun kurapiye sen de revizyon mu olldun resimlerine bakabilir miyim ben de revizyon olacam çok zor bir süreç gerçekten inşallah hepimiz bu süreci en iyi şekilde atlatırız atlatırız

arkadaş listemdekiler görebiliyo fotoları revizyon değil benim ilk ameliyattı çok teşekkür ederim =)

Amin canım ya işallahhh kidaha haftaya ben birgün öncesini falan düşünemiyorum eyvahedigeldismile

sen doktorla görüştün mü drla görüşünce ben rahatlamıştım baya. zaten hiç bişey hissetmiosun ki bi iğne yapıyolar ben uyuklayarak indim ameliyata sonra zaten bi uyanıosun küt saçlı bi anestezi dru var şirin bi bayan onu görüosun hobaa odandasın yüzünde soğuk su maskesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…