Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ohh ohh isin puffcum:)

hadi gözn aydin

ana bizim takip edioooooakannehir

ozaman bunu dyim emre bey fotolarima cvp verin lütfen bekliorummmmm:kedi:

he bide puffcum send benim gibi belli olsun istion hani sevion öle burunlar peki imkanmismi öle bi burun yapmayi sana ne dedi bana bildirisen cok sevinirimmmmm:teytey:

cnm tasarımı carsamba günü yapıcaz.. henüz nasıl bi burun istedigimle ilgili fazla bisey soyleme fırsatım olmadı.. ama laf arasında ben minik burun seviyorum kücücük dedim :KK70: bisey demedi olmaz filan die.. sagliği etkilemedigi sürece ve mümkün cercevelerde zaten istedigin burnu yapıyo emre bey.. yüzyüze görüştüğünde daha iyi anlıcaksın :)

off ben taa yazinda görüsebilcem gecen asistanla konustum fotraflarima cvp vermedi diye dedi yoktu yeni geldi avrupadan....off simdide aricam yarin bakalim....

sende haftaya oliorsun sekerim ayy umarim cok mutl olursun zaten fistik gibi kizsin ice güzelesirsinn.....yakarsin ortaligikaydirigubbakcemile5

sende haftaya oliorsun sekerim ayy umarim cok mutl olursun zaten fistik gibi kizsin ice güzelesirsinn.....yakarsin ortaligikaydirigubbakcemile5

inş cnm bi aksilik olmazsa evet haftaya salı sabah ameliyat oluyorum :) cok heycanlıyım... umarim bi aksilik cikmaz.. cünkü ne zaman biseye bu kadar sevinsem yarım kalıyo :KK43:

arkadaşlar hastanedn daha yeni geldim gözlerm balon gibi şiş çok şükür kulagımdan veya kabrgamdn kkırdk almaya gerk kalmadı burnmn içndkileri kullnmş emre bey çok iyi göremiyorum bir iki gün içinde iyileşirsem size ayrıntılrı yazarım ama şimdiden burnumun düz görndüğünü söylyeblrm. sevgiler...

arkadaşlar hastanedn daha yeni geldim gözlerm balon gibi şiş çok şükür kulagımdan veya kabrgamdn kkırdk almaya gerk kalmadı burnmn içndkileri kullnmş emre bey çok iyi göremiyorum bir iki gün içinde iyileşirsem size ayrıntılrı yazarım ama şimdiden burnumun düz görndüğünü söylyeblrm. sevgiler...

cnm cok gecmiş olsun..

canım benim çok geçmiş olsun Şeniz

Canım ya geçmiş olsun..İyi olmana çok sevindim...Bir an önce iyileş...Seni bekliyoruz..:gitme:

çokkk geçmiş olsun, burun içindeki kıkırdağın yetmesine de çok sevindim,
inş daha ii haberlerini de alıcaz,
sevgiler a.s.

günaydın arkadaşlar size kısaca ameliyat sürecinden bahsedeyim. saat 9 da ameliyata girdim. ameliyathaneye gitmedn önce cesaret iğnesi vurdular sadece kapıdan çıktığımı ve asansöre bindiğimizi hatrlıyorum gerisi karanlık... gözümü açtığımda başımda özgül hemşire vardı ve kaburgandan ve kulağından kıkırdak almadık dedi. ben de tam o sırada elimi kaburgama atmaya çalışıyordum. kuru bir öksürük krizinden sonra hüngür hüngür ağlamaya başladığımı hatırlıyorum. emre bey neden ağladığımı sordu ben de sebebini bilmiyordum ama sanırım aylar süren stresim böyle patlak verdi. sonra odaya çıktık ve tıkalı burunla iki gün geçirdim. ilk gece pek uyuyamasam da dün daha iyi hissettim kendimi. acıbadem hastanesinin hemşireleri gerçektn çoook sabırlı. o kadar çok çağırdım ki onları bıkmadan usanmadan bakımımı yaptılar. şükürler olsun geçti artık. şimdilik bu kadar. biraz daha iyi olunca fotolarımı da koyacağım. herkese sevgiler...

günaydın arkadaşlar size kısaca ameliyat sürecinden bahsedeyim. saat 9 da ameliyata girdim. ameliyathaneye gitmedn önce cesaret iğnesi vurdular sadece kapıdan çıktığımı ve asansöre bindiğimizi hatrlıyorum gerisi karanlık... gözümü açtığımda başımda özgül hemşire vardı ve kaburgandan ve kulağından kıkırdak almadık dedi. ben de tam o sırada elimi kaburgama atmaya çalışıyordum. kuru bir öksürük krizinden sonra hüngür hüngür ağlamaya başladığımı hatırlıyorum. emre bey neden ağladığımı sordu ben de sebebini bilmiyordum ama sanırım aylar süren stresim böyle patlak verdi. sonra odaya çıktık ve tıkalı burunla iki gün geçirdim. ilk gece pek uyuyamasam da dün daha iyi hissettim kendimi. acıbadem hastanesinin hemşireleri gerçektn çoook sabırlı. o kadar çok çağırdım ki onları bıkmadan usanmadan bakımımı yaptılar. şükürler olsun geçti artık. şimdilik bu kadar. biraz daha iyi olunca fotolarımı da koyacağım. herkese sevgiler...

canım benim ya çok şükür atlattın
rahatsın artık
güzel fotoğraflarını da bekliyoruz tatlım opuyorumnanaktan

Zor kısımlarını atlattın canım, bundan sonrası daha kolay olacak ınşallah..Darısı bizim başımıza...Kendine iyi bak...:Gelişmeleri takip ediyoruz...

cevoo'cum cok ama cok tsekkur ederim özel msj atamadıgım için burdan söylüorum tekrardan saoL cevap için ...

slm bayanlar cevo güzel hbrlerine çok sevindim kelly geçmişolsun cnm atlatmışın şükür beni soracak olursanız hala ameliyat olamadım problemler çıktı hayırlısı olsunda neyapalım

slm bayanlar cevo güzel hbrlerine çok sevindim kelly geçmişolsun cnm atlatmışın şükür beni soracak olursanız hala ameliyat olamadım problemler çıktı hayırlısı olsunda neyapalım

canım hayırdır niye olamadın ameliyatını ne oldu bilmiyorumkismile

X