• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

selam arkadaslar.) nihayet evime geldim.. 12 ekim bende ameliyatimi oldum, benimki revizyon ameliyatti, burnumun ici berbat durumdaymis , kaburgamdan kikirdak alindi, ameliyatim 5 saate yakin sürmüs, ben asiriderecede sisip morardim, suan burnum da bantlar var ama coook sis, benden herkese tavsiye doktorunuzu ii secin , keske ilk ameliyatimi emre beye olsaymisim:( da bukadar cekmeseymisim diyorum, hastane , personel, emre bey , asistani hersey superdi..

Son düzenleme:
selam kizlar !
bende sizlerle birkaç resim paylasmak istedim, albümü profilimden görebilirsiniz (özel albüm oldugu için arkadaslik talebi göndermeniz gerekiyor).
bu forumdaki yorumlarin sayesinde, yaklasik 3 ay önce bende Emre Ilhan'a septorinoplasti ameliyati oldum ve hersey yolunda çok sükür. doktorumu kesinlikle herkese tavsiye ediyorum !

çok çok güzel olmuş...çok doğal gözüküyor burnunuz...geçmiş olsun..:) alkisalkisalkis

cilocum çok güzel burnun iyi günlerde kullan.eski burunlarımız benziyormuş birazcık seninle..şimdikine diyecek yok zaten maşallahtan başka bişey diyemiyorum:)

malteser ve kurapiye çook çok geçmiş olsun.. Emre İlhan burun kardeşliğine hoşgeldiniz :)

kurapiye burnundaki kalkıklığı hiç dert etme sonradan keşke biraz daha kalkık mı isteseydim diyeb,lirsin bile:) alçıyla tampon çıkınca değişiyor şekli..zor olanı atlattınız şimdi sabırla bekleme zamanı..iyi günlerde kullanın burnuşlarınızı:)opuyorumnanaktan

cilocum çok güzel burnun iyi günlerde kullan.eski burunlarımız benziyormuş birazcık seninle..şimdikine diyecek yok zaten maşallahtan başka bişey diyemiyorum:)

malteser ve kurapiye çook çok geçmiş olsun.. Emre İlhan burun kardeşliğine hoşgeldiniz :)

kurapiye burnundaki kalkıklığı hiç dert etme sonradan keşke biraz daha kalkık mı isteseydim diyeb,lirsin bile:) alçıyla tampon çıkınca değişiyor şekli..zor olanı atlattınız şimdi sabırla bekleme zamanı..iyi günlerde kullanın burnuşlarınızı:)opuyorumnanaktan

hoşbulduuk =) yarın çıkcak tampon çok merak ediyorum ama burnumdan itibaren yüzüm bi yağlandı iğrenç, tonikle silip duruyorum bana mısın demiyo :S
senin burnun çoook güzel olmuş kavisi filan çok cici duruyo :nazar:

hoşbulduuk =) yarın çıkcak tampon çok merak ediyorum ama burnumdan itibaren yüzüm bi yağlandı iğrenç, tonikle silip duruyorum bana mısın demiyo :S
senin burnun çoook güzel olmuş kavisi filan çok cici duruyo :nazar:

teşekkür ederim canım:) o yağlanma bende de vardı..özellkle bantlar çıktıntan sonra burnum çok yağlanıyordu pütür pütür gibiydi üstü.. ama zamanla azalıyor..yine de cilt temizliğine dikkat etmek lazım tabiki..

tesekkürler cnm, olumunekankayizsmile

Yeni ameliyat olan tüm arkadaşlar beni de eklerseniz burunlarınızı görmek isterim.. Umarım hepinizin burnu birbirinden güzel olur.. Darısı da başıma..

emeraude canım burun eskı fotolara agore baya farketmıs çok hoş olmus ya demmekı ılerleyen zamanlarda harıka olcak gule gule guzel gunlrde kullan canım

mrb kazen nasılsın ben yeni üye oldum sen de revizyon oldun mu benim için çok önemli

mrb arkadaşlar emer beye revizyon olan arkadaşlar lütfen beni ekleyin ben de kasımda revizyon olacam bu benim için çok önemli lütfen bekliyorum hepimiz birbirimize yardımcı olalım

ya kizlar benim kafam biraz karisti, bandajlar 14 gün kaliyormu burnumuzda yoksa ameliyattan 14 gun sonra mi cikiyor, ya bir 14 gün var ama hangisi :kedi:

Back
X