Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

:nazar:

ayy cnmm çok sevindimm rahatlamış olmana, :nazar:

ben de önce bir psikologla görüşüp sonra da emre bey'e gidip grşmeye karar verdim, adamı bunaltmayayım durumu anlatırken, kendimi tutamayıp ağlar mağlarım da.

sonuçları da (önce ve sonra) sizlerle paylaşmaya can atıyorum,

iyi haberleriniz bana da umut oluyor, inş hep beraber kutlarız.

cevoocum öpücükler, opuyorumnanaktan

Wishycim sen bilirsin ama psikologa gitmene gerek yok..Emre beyle görüş yeter...Görüşme öyle sıcak samimi bir ortamda geçiyorki ağlayabilirsindee...Emre bey senin bütün sıkıntı yaptığın şeylere tek tek çözüm gösterip seni rahatlatacaktır...Ben de senin gibi düşünüyordum...Ağlarım falan diye...Aksine Emre beyi görüp konuşmaya başlayınca çok rahatladım...Hiç vakit kaybetme..İnan önüme bakıp olmuşa üzülmekten vazgeçip, olabilecekler için mutlu olmaya başladım bile...Senin de rahatlayıp, mutlu olduğunu görmeyi çok istiyorum arkadaşım....olumunekankayizsmile

ben yokken neler yazmışsınız ya opuyorumnanaktan
cevooo dğm günün kutlu olsun canım
herkes adına çok seviniyorum
hepiniz için hayırlı olsun burun fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum naniknanik

Çok teşekkür ederim sersacım...Sen geç geldin bugün:) Ben de herkes için hayırlısını diliyorum...

cevoo mutlu dönmüşsünn :))))) adına çok sevindim canım yaa..inşallah bundan sonra herşey senin için çok daha güzel olur..
Ben de nasip olursa yakın bir zamanda Emre beyle görüşmek istiyorum..Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumm..Senin düşündüklerini,hissettiklerini umarım ben de düşünür ve hissederim Emre bey ve görüşme hakkında..

Doğum Günün Kutlu Olsun..Nice mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllara..

cevoo mutlu dönmüşsünn :))))) adına çok sevindim canım yaa..inşallah bundan sonra herşey senin için çok daha güzel olur..
Ben de nasip olursa yakın bir zamanda Emre beyle görüşmek istiyorum..Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumm..Senin düşündüklerini,hissettiklerini umarım ben de düşünür ve hissederim Emre bey ve görüşme hakkında..

Doğum Günün Kutlu Olsun..Nice mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllara..

Canım çok teşekkür ederim sağol...Aynı şeyleri sende aynı şeyleri hissedeceksin ben eminim...Benim de burun derim çok ince ve her ameliyatta daha da inceldiği için çok kötü durumda yani...Ama ona rağmen Emre bey onu nasıl açıp tamir edeceğini anlattı ve benim aklıma yattı...Bu yüzden üzülme..Emre beyi görmeden karar verme...Antalyada görüştüğün doktorların dediklerinin aynısını bende çok duydum...Önemli olan ne yapılamayacağı değil şimdi ne yapılacağı ve çaresi var....Emin ol var...Ben gittiğimde çok fazlasıyla bilgilendim, hangi tekniklerle yapacağını anlattı bana...İnan hiçbir doktordan duymadığım şeylerdi..Ben çok ilgiliyim bu konuyla ve doktor beyin anlattıkları çok tatminkar...olumunekankayizsmile onu ziyaret edip yapabileceklerini görmelisin..

Wishycim sen bilirsin ama psikologa gitmene gerek yok..Emre beyle görüş yeter...Görüşme öyle sıcak samimi bir ortamda geçiyorki ağlayabilirsindee...Emre bey senin bütün sıkıntı yaptığın şeylere tek tek çözüm gösterip seni rahatlatacaktır...Ben de senin gibi düşünüyordum...Ağlarım falan diye...Aksine Emre beyi görüp konuşmaya başlayınca çok rahatladım...Hiç vakit kaybetme..İnan önüme bakıp olmuşa üzülmekten vazgeçip, olabilecekler için mutlu olmaya başladım bile...Senin de rahatlayıp, mutlu olduğunu görmeyi çok istiyorum arkadaşım....olumunekankayizsmile

cnm bnmmm çokk sevindim bu kadar rahatlamış olmana:nazar:

ayrıca desteğin ve önerilerin için de çokkk teşekkürlerr. yarın ilk iş Emre beyi arıyıp görüşüyorum. hadi bakalım, nefesimi tuttum bile

cnm bnmmm çokk sevindim bu kadar rahatlamış olmana:nazar:

ayrıca desteğin ve önerilerin için de çokkk teşekkürlerr. yarın ilk iş Emre beyi arıyıp görüşüyorum. hadi bakalım, nefesimi tuttum bile

Süperrr...olumunekankayizsmile Bende çok merak ediyorum.. Gelişmeleri paylaş canımkaydirigubbakcemile2

cevoo kendıne guvenınn gelmıs olmasına cok sewındım henuz amlıyatın gercekleşmeden bukadr rhat hısstmen mutlu gunlerın sadece baslangıcı emre beyin yaklaşımı terapi gbi geldı sanırım sana hadı bakalımm gelşmeleri takıp edıyoruz

cevoo kendıne guvenınn gelmıs olmasına cok sewındım henuz amlıyatın gercekleşmeden bukadr rhat hısstmen mutlu gunlerın sadece baslangıcı emre beyin yaklaşımı terapi gbi geldı sanırım sana hadı bakalımm gelşmeleri takıp edıyoruz

Teşekkür ederim canım, kesinlikle gidip görüşmekle doğru bir karar vermişim..Sen naptın? Karar verebildin mi?

ben yıne kendı doktorumu terch edıyorum son ana kadr fıkrım deısmezse kk pro ne ya

Bu arada Kellyr ameliyatdan çıkmıştır şimdilerde herhalde...Çok merak ediyorum...:hulya:

cevoo umarım her şey gönlünce olur. ben de revizyon olmayı bekliyorum doktor konusunda kararsızım hala. sen ne zaman olmayı planlıyorsun canım?

Canım ya geçmiş olsun, ben mümkün olan en kısa zaman da olmak istiyorum..Çünkü artık baş ağrılarım dayanılmaz..HerhSen nalde nefes alamadığım için oluyor..Havalar biraz ısınsın diye bekliyorum...Nisan da doktorum yurt dışındaymış, mayıs olur belki...sen ne zaman ameliyat olmuştun? Sorun neydi canım?

Emre beyin yanından geliyorum kızlarrr :)))) ayhhh ayhh ayhh müthiş bi doktor ya.. insana nasıl güven veriyo bilemezsiniz.. yanına gitmeden zaten kararımı vermiştim kesinlikle ameliyatımı ona olucaktım, yüzyüze görüşüncede daha cok rahatladım.. 2 şubat ameliyat tarihim kızlar.. 27 ve 30 ocakta yine görüşmeye gidicem tasarim filan yapcas.. bu arada kadinlar kulübündeki nickimide sordu, söyledim :))) demek ki takip ediyo .. simdi çok yakışıklı diyemicem cünkü okur :KK66: :ppPppP

Canım ya geçmiş olsun, ben mümkün olan en kısa zaman da olmak istiyorum..Çünkü artık baş ağrılarım dayanılmaz..HerhSen nalde nefes alamadığım için oluyor..Havalar biraz ısınsın diye bekliyorum...Nisan da doktorum yurt dışındaymış, mayıs olur belki...sen ne zaman ameliyat olmuştun? Sorun neydi canım?

canim senden de bahsetti emre bey.. ona cokk güzel bi burun yapıcaz inş dedi :)) bu arada bugun ameliyatı olan bi arkadasimiz vardi burdan.. bayagi zor bi ameliyattı ama cok guzel bi burnu var artik dedi.. onun adınada cokk sevindim :))

Emre beyin yanından geliyorum kızlarrr :)))) ayhhh ayhh ayhh müthiş bi doktor ya.. insana nasıl güven veriyo bilemezsiniz.. yanına gitmeden zaten kararımı vermiştim kesinlikle ameliyatımı ona olucaktım, yüzyüze görüşüncede daha cok rahatladım.. 2 şubat ameliyat tarihim kızlar.. 27 ve 30 ocakta yine görüşmeye gidicem tasarim filan yapcas.. bu arada kadinlar kulübündeki nickimide sordu, söyledim :))) demek ki takip ediyo .. simdi çok yakışıklı diyemicem cünkü okur :KK66: :ppPppP

canım çok sevindim ya
hayırlı olsunopuyorumnanaktan
son dediğine katılıyorumkaydirigubbakcemile3

canim senden de bahsetti emre bey.. ona cokk güzel bi burun yapıcaz inş dedi :)) bu arada bugun ameliyatı olan bi arkadasimiz vardi burdan.. bayagi zor bi ameliyattı ama cok guzel bi burnu var artik dedi.. onun adınada cokk sevindim :))

Canım çok sevindim senin adına...Anladığım kadarıyla Kellyrın ameliyatından bahsediyorsun...Çok sevindim iyi geçtiğine ameliyatının...O zaten bir kaç güne ancak gelir kkya...Çok heyecanlıyım bende...Doktorun yaptığı tasarımdan ve anlattıklarından sonra hemen ameliyat olmak istiyorum ama hem havaların ısınmasını bekliyorum biraz, malum İstanbul'dan dışından geleceğim...Zor oluyor soğukta...Bir de benim tamponlarım ne yazıkki 8 gün falan kalacakmış, burnumun içindeki delikten dolayı, bu yüzden eve gelir tekrar gider tamponlarımı aldırım diye düşünüyorum..Tabii doktor uçmama izin verirse...Ayarlamaya çalışıcam bakalım...Ama en kısa zamanı düşünüyorum ameliyat olmak için...Endişelerimden de arındım. Mutluyum...Şimdi senin ameliyatını ve sonucunu çok merak ediyorum..Allahın izniyle çok güzel bir burnun olacak canım...İlk ameliyatında Emre İlhan gibi bir şansın var...Ne güzel...Senin için en güzelini diliyorum...Öpüyorum seni...olumunekankayizsmile

X