Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canim zaten iste yazin olurum baska imkanim yok ama asistanla konustum dedi önceden ameliyat tahirisini vermen gerekioki istedigin günde olsun bende ama önce annem babamla gitip görümek istiom ondan sonra ameliyat omak istiorum ama kiz dedi ozaman cok yogun belki istedigin günde olmaz bende diodum hani konusurum bir iki günde sonra hemen ameliyat olurum

En az 15-20 gün evvelden ameliyat randevusu almak gerekiyormuş...Ben de öyle yapıcam..1 ay evvelden ameliyat tarihini ayarlıycam uçak biletimi falan alıcam..Ondan sonra vınnn..alkisalkisalkis

En az 15-20 gün evvelden ameliyat randevusu almak gerekiyormuş...Ben de öyle yapıcam..1 ay evvelden ameliyat tarihini ayarlıycam uçak biletimi falan alıcam..Ondan sonra vınnn..alkisalkisalkis

ben mailde acil oldugunu belirttim.. en gec 5 subata kadar olmam lazim dedim.. ondan sonra aradi beni.. demek ki araya sıkıştırıcak bi şekilde :)

Yazın daha yoğun oluyormuş, yurt dışından gelen hastası çok oluyormuş..Herkes yaza yeni burunla girmek istiyoo herhalde...bayanssulusmile O yüzden ben de 1 ay önce arar alırım artık tarih...Sen de öyle yapabilirsin Kelebeketkisi...Puffcum tam tarih yarın vercek değil mi? Yarın da Kellyr ameliayt olcak ondan sonra senle görüşcek herhalde

him...off be oldum ya simdi annem babam korkio iste onlarda görüsmek istio ilkimde hic alakalari yoktu calistigim yerde gittim görüstüm yaptim ettim ve sonuc berbat simdide gelmek istiolarr,,o yzde deim emre bey anem babamida ikna etsin bu sever gönüleri razi olsun istiorum ben ginede olcam zaten ama onlarin razisi olsun

evet cnm yarın konuşucam ona göre bi ameliyat tarihi belirlicez..

sacma bılıyorum ama yanı telefonla görüsseler olmazmı?.

En azından bır fıkır edınırler.

Bu arada ben Emre beyi bulup, karar vermemde yardımcı olan, resimlerini koyup deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum çoooook....Serenades, Sezoss, Tumena, Derya, Hambospara, Demothy gibi adını hatırlayıp yazdığım ve fotolarını tecrübelerini bizimle paylaşan arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum...zemuszemus Sayenizde Emre beyi buldum...veeee:enbuyukkk:

Son düzenleme:

Annenler bir kere Emre beyle konuşsalar ikna olurlar, emin olabilirsin..Onlarda ne yapsın kötü olmasın istiyorlar ama düzelmesi için de bu ameliyatı olmaktan başka çare yok...

olabilir ama tabi göz göze görüsmek cok farkli yine konusim en isi annem babamlaaa diyim söle böle diye bakalim artik :) herseyin hayirlisi

yarın inşallah ameliyat oluyorum bu akşam kan tahlili yaptırdım. bana şans dileyin :)

cnmm DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN, inş hep neşe, huzur, mutlulukla, istediğin gibi bir yaşamın olur,

opuyorumnanaktan

ayy cnmm çok sevindimm rahatlamış olmana,

ben de önce bir psikologla görüşüp sonra da emre bey'e gidip grşmeye karar verdim, adamı bunaltmayayım durumu anlatırken, kendimi tutamayıp ağlar mağlarım da.

sonuçları da (önce ve sonra) sizlerle paylaşmaya can atıyorum,

iyi haberleriniz bana da umut oluyor, inş hep beraber kutlarız.

cevoocum öpücükler, opuyorumnanaktan

ben yokken neler yazmışsınız ya opuyorumnanaktan
cevooo dğm günün kutlu olsun canım
herkes adına çok seviniyorum
hepiniz için hayırlı olsun burun fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum naniknanik

yarın inşallah ameliyat oluyorum bu akşam kan tahlili yaptırdım. bana şans dileyin :)

Canım ameliyatın çok güzel geçecek ve herşey çok güzel olacak....Kendine iyi bak...Güzel güzel iyileş arkadaşım...İyi haberlerini bekliyoruz...Bizi fazla merakta bırakma...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…