- 1 Ağustos 2009
- 879
- 0
- 37
canim zaten iste yazin olurum baska imkanim yok ama asistanla konustum dedi önceden ameliyat tahirisini vermen gerekioki istedigin günde olsun bende ama önce annem babamla gitip görümek istiom ondan sonra ameliyat omak istiorum ama kiz dedi ozaman cok yogun belki istedigin günde olmaz bende diodum hani konusurum bir iki günde sonra hemen ameliyat olurum
En az 15-20 gün evvelden ameliyat randevusu almak gerekiyormuş...Ben de öyle yapıcam..1 ay evvelden ameliyat tarihini ayarlıycam uçak biletimi falan alıcam..Ondan sonra vınnn..alkisalkisalkis
Yazın daha yoğun oluyormuş, yurt dışından gelen hastası çok oluyormuş..Herkes yaza yeni burunla girmek istiyoo herhalde...bayanssulusmile O yüzden ben de 1 ay önce arar alırım artık tarih...Sen de öyle yapabilirsin Kelebeketkisi...Puffcum tam tarih yarın vercek değil mi? Yarın da Kellyr ameliayt olcak ondan sonra senle görüşcek herhalde
him...off be oldum ya simdi annem babam korkio iste onlarda görüsmek istio ilkimde hic alakalari yoktu calistigim yerde gittim görüstüm yaptim ettim ve sonuc berbat simdide gelmek istiolarr,,o yzde deim emre bey anem babamida ikna etsin bu sever gönüleri razi olsun istiorum ben ginede olcam zaten ama onlarin razisi olsun
him...off be oldum ya simdi annem babam korkio iste onlarda görüsmek istio ilkimde hic alakalari yoktu calistigim yerde gittim görüstüm yaptim ettim ve sonuc berbat simdide gelmek istiolarr,,o yzde deim emre bey anem babamida ikna etsin bu sever gönüleri razi olsun istiorum ben ginede olcam zaten ama onlarin razisi olsun
Bu arada dün benim doğum günümdü. Bir ay evvel randevu için Emre beyle görüştüğümüzde 21 ocak uygun deyince çok şaşırmıştım ama gerçekten doğum günü hediyesi oldu diyebilirm bana..Boşuna bir tesadüf değildi bence...kaydirigubbakcemile2
yarın inşallah ameliyat oluyorum bu akşam kan tahlili yaptırdım. bana şans dileyin :)
Kızlar çook yorgundum aynı gün uçakla git gel sabahın köründe, zor oldu ama değdi..Bir kere çok rahatladım...Artık olumlu bakabiliyorum...Emre bey antılanların ötesinde bir doktor...Çok iyi niyetli, işini çok seven ve hastasına nasıl yaklaşacağını, psikolojosini ölçebilen bir doktor...Tam aradığım doktor diyebilirim...Pek çok şey öğrendim dün burnumla ve olacaklarla ilgili...2 saati aşkın bir sürede görüştük..Tasarım yaptık..Daha kötü beklediğini söyledi burnumu...Çok komplike ama yapılamıycak bişey yok dedi..Yaptığı tasarıma bayıldım ama tasarımları vermediğini ve açıklamasını yaptı bana...Çok da önemli değil dedim bende...Önemli olan tasarım değil ki onu hayata geçirmek..Neyse benim doğal olsun estetik olduğu belli olmasın gibi düşüncelerim olmadığı için gayet kavisli ucu kalkık nefes alma sorunumun olmayacağı bir burunun planını yaptı doktor bana...Emre bey burunun öncelikle planını yapıyor kağıt üzerinde izleyeceğimiz yolu çiziyor...Kaburgadan nasıl kıkırdak alınacağını resimlerle gösterdi...Öyle olacak benim burnum çünkü...Ama sonuç çok güzel olacak İnşallah arkadaşlar...Diğer doktor öyle çok hasar vermişki Allah onu bildiği gibi yapsın İnşallah...Onları tamir edip yeniden nefes almamı sağlayacak..Yani Emre beyin muayenehanesinde öyle çok rahat ettim ve kafamdakiler aydınlandı ki kuş gibi geldim eve diyebilirim..Sanki 40 yıldır tanıyorum gibi bir his var içimde..Ameliyat için ise ben havaların ısınmasını bekliyorum...Ama doktorumu buldum kızlar...Ve çoook mutluyum...sositososito İçim çok rahat.
yarın inşallah ameliyat oluyorum bu akşam kan tahlili yaptırdım. bana şans dileyin :)
cnmm DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN, inş hep neşe, huzur, mutlulukla, istediğin gibi bir yaşamın olur,
opuyorumnanaktan