Bu arada dün benim doğum günümdü. Bir ay evvel randevu için Emre beyle görüştüğümüzde 21 ocak uygun deyince çok şaşırmıştım ama gerçekten doğum günü hediyesi oldu diyebilirm bana..Boşuna bir tesadüf değildi bence...kaydirigubbakcemile2
kiz puff benimkisinide sorsana niye cevap vermiolar yaaa
Bu arada dün benim doğum günümdü. Bir ay evvel randevu için Emre beyle görüştüğümüzde 21 ocak uygun deyince çok şaşırmıştım ama gerçekten doğum günü hediyesi oldu diyebilirm bana..Boşuna bir tesadüf değildi bence...kaydirigubbakcemile2
evet cevo dogum gününü en icten kutlarim...umarim istedigin burna kavusursun ve cok mutlu olursun..puffcum yazdim hatta iki sever istersen özelden bana nr at ben bi arim yaaa
ciddimi öle msnlerini dagitiolarmi..eklesem sasmaz kizmazmi...himmm
ciddimi öle msnlerini dagitiolarmi..eklesem sasmaz kizmazmi...himmm
him isvicrede kaliorum ozamanda ararmi acebaa?
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. a.s.
COK GÜZEL BIR HEDIYE OLMUS SANA GERCEKTEN.
UMARIM BUNDAN SONRA ARTIK YÜZÜN HEP GÜLER YENI BURNUNLA. opuyorumnanaktan
sitesinde msn adresi yok. Iki site var ya ismini taşıyan sitede msn iletişim var orayı tıkla açılıyo msn penceresi...sen msn ne eklemiyorsun yani..iletişim bölümünde..
bu arada doğum gününn kutluu olsunnnnnnnnn cnm.. inş yeni yaşını yeni burnunla kutlarsinnnn....
evet cevo dogum gününü en icten kutlarim...umarim istedigin burna kavusursun ve cok mutlu olursun..puffcum yazdim hatta iki sever istersen özelden bana nr at ben bi arim yaaa
tamam cevoo en isi aramak konusmak böle maile olmio yaa