Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. a.s.

COK GÜZEL BIR HEDIYE OLMUS SANA GERCEKTEN.
UMARIM BUNDAN SONRA ARTIK YÜZÜN HEP GÜLER YENI BURNUNLA. opuyorumnanaktan

kiz puff benimkisinide sorsana niye cevap vermiolar yaaa

cnm ben mail attım.. ameliyatımın acil olması icin.. cünkü 15inde iş başı yapıcam.. istersen mail at ararlar.. asistanının cep numarası var bende istersen özelden veririm ararsın... bu arada az once askimla konustum.. kalkik olsun askim ucu diyo böle kücük kavisli yapsınlar.. ay bu erkek milleti :))))))))

Son düzenleme:

bu arada doğum gününn kutluu olsunnnnnnnnn cnm.. inş yeni yaşını yeni burnunla kutlarsinnnn....

evet cevo dogum gününü en icten kutlarim...umarim istedigin burna kavusursun ve cok mutlu olursun..puffcum yazdim hatta iki sever istersen özelden bana nr at ben bi arim yaaa

Sitesinde msn adresi yok. ıki site var ya ismini taşıyan sitede msn iletişim var orayı tıkla açılıyo msn penceresi...sen msn ne eklemiyorsun yani..ıletişim bölümünde..

DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. a.s.

COK GÜZEL BIR HEDIYE OLMUS SANA GERCEKTEN.
UMARIM BUNDAN SONRA ARTIK YÜZÜN HEP GÜLER YENI BURNUNLA. opuyorumnanaktan

Canım çok teşekkür ederim...İnşallah...İyiki varsınız.....olumunekankayizsmile

sitesinde msn adresi yok. Iki site var ya ismini taşıyan sitede msn iletişim var orayı tıkla açılıyo msn penceresi...sen msn ne eklemiyorsun yani..iletişim bölümünde..

aaa ozaman degısmıs rınoplastı sıtesınde yazıyor ama msn adresı dıye ben ordan eklemıstım.
özele yazdım ama bıdaha kontrol ettıgımde yıldızlı cıktı yazdıgım. Bılmem sen görürmüsün yazdıklarımı.

bu arada doğum gününn kutluu olsunnnnnnnnn cnm.. inş yeni yaşını yeni burnunla kutlarsinnnn....

Teşekkür ederim arkadaşım...Çok heyecanlıyım şimdiden...Hazırlıklara başladım....BEn yağ enjeksiyonu da yaptırcam...İnşallah güzel olacak....:lepi:

evet cevo dogum gününü en icten kutlarim...umarim istedigin burna kavusursun ve cok mutlu olursun..puffcum yazdim hatta iki sever istersen özelden bana nr at ben bi arim yaaa

Canım çook teşekkür ederim, iyi dileklerin için...Sen telefon açıp konuş kendisiyle...Hiç çekinme...Kırk yıldır tanıyormuş gibi konuşursun...Çok içten bir insan....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…