merhabalar hanımlar ben bugun emre beyden 28 ocaga amelıyat tarıhı aldım sorum su kı tamponlar ve dıkısler cıkarken ne hıssettınız??? Benı en cok korkutan kısmı bu cunku, bırde tamponlar varken nasıl nefes alabıldınız elımle burnumu kapatıyorumda olecekmısım gıbı gelıyor bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım tesekkurlera.s.
merhabalar hanımlar ben bugun emre beyden 28 ocaga amelıyat tarıhı aldım sorum su kı tamponlar ve dıkısler cıkarken ne hıssettınız??? benı en cok korkutan kısmı bu cunku, bırde tamponlar varken nasıl nefes alabıldınız elımle burnumu kapatıyorumda olecekmısım gıbı gelıyor bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım tesekkurlera.s.
Kızlar geldim ve çook daha iyi hissediyorum...Anlatıldığı kadar varmış gerçekten Emre bey..Çok ilgili ve işini çok sevdiği her halinden belli oluyor...Artık güzel bir burnum olacağına inancım tam..
cevoo bgn emre beyle konuştuk senin hakkında, fotoğrafta göründüğünden daha iyi durumda olduğunu söyledi. senin için tasarladığı burun da muhteşem. herşey çok güzel olacak ikimiz için de :)
evet ctesi sabahı inşallah
kellyr senn revızyonmu yoksa ılk amlıytınmı cevoo neler konustunuz nezamn oluyosun anlatsan merk ettık
cevoo gerçekten senin adına sevindim burun tasarımını da gördüm ve bayıldım. ama daha da iyisi olur ordakinden göreceksin. revizyon zor ama güzel olmayacak diye bir şey yok.
emre beyle randevum pazartesineydi .. asistanı aradı yarına alındı randevum .. süper.. yarın görüşmeye gdiyorum kızlarrr :)