slm bayanlar bende önümüzdeki cmtesi ameliyat olucam emre beye inanılmaz gerginim çok korkuyorum ama nefes problemim beni zorluyo yoksa hiç olacağım yoktu 5 gün o tamponlarla nasıl geçiricem bilemiyorum bana dua edin ameliyat olan arkadaşlar tampon alınana kadar neler yaşadınız neler yaptınız biraz anlatırlarsa çok sevinirim:çok üzgünüm:eyvahedigeldismile
Merhaba,
Bakıyoruz ki uzman yorumları bir süre sonra günaydın nasılsın vb mesajlarla doluyor ve sadece operasyon hakkında yorumları okumak isteyenler bu ek mesajlardan rahatsız oluyor. Defalarca uyarmamıza ceza devreye sokmamıza rağmen sonuç alamadık ve yeni bir alt kategori açtık.
Önerilerinizi bekliyorum...
Uzmanlar ve Fanatikleri... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Emre bey genelde hangi tekniği kullanıyor?
sorumla ilgilendiğin için teşekkürler sersacım..
bir şey daha sormak istiyorum..Emre bey in yaptığı burunlar profilden güzel ve hoş..Emre bey e ameliyat olan arkadaşlarım önden nasıl buluyorsunuz burnunuzu ve burun ucunu ..benim burun ucum da problemli..gene düşük ve büyük dursun istemem.. ve baktım fotolar hep profilden..merak ettim ..
canım benim pek bi fikrim yok ama geçen sene ameliyat olanların arkadaşların dediği 4 küsür milyar ve daha fazlası şeklinde..ama emin değilim..nasip olup ta görüşmeye gidersem ozman öğrenebilirim..
bu arada arkadaşlar dün Emre bey in kilitlenen forumuna baktım..kafam çok karıştı..bazı insanların resmen bizimle oyun oynadığını sahte profiller açtığını düşünüyorum..bu ne kadar önemli bir ameliyat..öncesi zor sonrası zor..neden insanlar bu kadar gaddar anlamıyorum..ameliyat olduğunu söylüyor bir kaçı,güzel diyo herşey yolunda diyo yazıyor da yazıyor ..bir tane fotosunu görelim dediğinde olmıcak bahaneler sıralıyor..bu da kafa karıştırıyor tabii..şu an hassas bir dönem bizim için..olup olmamak arasındayız..olursak kime olalım diyoruz..olduktan sonra ya sonuç istediğimiz gibi olmazsa diye korkular yaşıyor..yapmayın bunu Allah aşkına..
Şimdi de geldik teşekkür kısmına..Emre bey e amleiyat olup ta fotolarını bizimle paylaşan,dürüstçe bizi bilgilendirmeye çalışan,sezoss,deryaa,serenades,sersa,demothy,cerenh,tumena ve şimdilik niki aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar çok teşekkür ediyorum..Umarım sizin için herşey yolunda gider..umarım burunlarınızı güle güle ve sağlıkla kullanırsınız ve hiç bir problem yaşamazsınız...
bişiy diil shirley..
Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum...evet bu siteye çok sahte insanlar da girdi..sadece doktor karalamak ve insanları yanlış yönledirmek için girenler de oldu..kendi doktorunu övmeye ve ona hasta çekmeye çalışan doktor çalışanları sekreterler falan da oldu..ama site yönetmi bu şekilde haksız,yersiz ve taraflı yorumlar yazan herkesi attı siteden şimdiye kadar...bu arada bazı arkadaşlar gerçekten resim koymama konusunda mazeretleri olduğunu söylüyor ki..bazılarının inan ki çok geçerli mazeretleri olabiiyor..mesela erkek arkadaşı ameliyat olduğuu bilmemyebilir veya ...çevresindeki insanlara ameliyat olduğunu söylemeyebilr...:))
mantıklı mazeret demek ısterdım ama sahsen sacma yanı yüzün bır kısmını kesıp koysalar kım ne anlar ve amelıyat olanlar neden saklar amelıyat olduklarını hıc anlamıs degılım.
Estetık amelıyatı olmak cokmu utanc verıcı bırsey ve cevredekıler kör mü anlamazlarmı amelıyat oldugunu.
Kuldan saklarsınız ama allahtan nasıl saklıyacaksınız.
Cok komık duruma düsüyor böylelerı kendını bırak etrafındakı ınsanları kandırıyor aptal yerıne koymaya calısıyorlar.
shirley tşk. canım opuyorumnanaktan
senin korkun niye burnunla ilgili anlamadım niye umutsuzsun
revizyonmu olacak seninde
çok güvendiğim bir cerraha muayane oldum..burun derimin çook ince olduğunu ve bunun sorun çıkarabilceğini söyledii..küçücük bir hatayı bile gösterebilceğini dile getirdi..burnumun tipi işte..hangi doktora gitsem aynı şeyi duyacağım..gerçek o çünkü:) ha bu arada emre beyle de mailleştik dedim böyle böyle..evet doğru dedi ince derili burunlar yaptığımız herşeyi abartılı bir şekilde gösterir dedi..yani kalın deri de ,çok ince deri de dezavantajlı..o bakımdan korkuyorum yanii..kıkırdak eklendiğinde falan o kıkırdak belli olacak..