Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ameliyat olalı 40 gün oldu... sadece burundan oluşan eski ve yeni resimlerimi albume koydum, herkese açık.

valla eski burnumu unuttum bile, iyiki eski halinin fotosunu çekmiştim ameliyattan onceki gece, yoksa doktoruma benim burnum hep boyleydi, siz bişi yapmadınız diye iddia edebilirimdim. heralde emre bey de çıldırır :)

öncelikle geçmiş olsun..Yeni burnunuzu güle güle sağlıkla kullanın..
ama son yazmış olduğunuz şeyi iyiyemi çekeyim kötüyemi anlayamadım..

Batı dilleri çok geçmiş olsun, yeni burnuna bu kadar çabuk alışmana çok sevindim. Darısı isteyen herkesin başına.

[/b]

öncelikle geçmiş olsun..yeni burnunuzu güle güle sağlıkla kullanın..
Ama son yazmış olduğunuz şeyi iyiyemi çekeyim kötüyemi anlayamadım..

bence bunu ıye cekebılırsın. :-)
yenı burun eskı burun gıbı gelıyor ona ama pozıtıf sekılde.

ameliyat olalı 40 gün oldu... sadece burundan oluşan eski ve yeni resimlerimi albume koydum, herkese açık.

valla eski burnumu unuttum bile, iyiki eski halinin fotosunu çekmiştim ameliyattan onceki gece, yoksa doktoruma benim burnum hep boyleydi, siz bişi yapmadınız diye iddia edebilirimdim. heralde emre bey de çıldırır :)

canım çok geçmiş olsun
40 günlük olduğu halde burnun çok güzel gözüküyor :nazar:
aylar sonra muhteşem olur herhalde opuyorumnanaktan

iyi bişi yazmıştım:) ama ters anlama da gelebilir haklisiniz

benim en çok istediğim şey estetik olduğu belli olmamasıydı, mukemmel ama estetik oldugu belli olan bi burun beni çok uzerdi, eskisinden de çok takardım kafayı !

hiç korktugum gibi olmadı, tabi 40gunluk haliyle...

Kızlar ben yarın Emre beye muayeneye gidiyorum...Batı dilleri geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş bu arada...Öpüyorum herkesiii....kaydirigubbakcemile2

hadi cevoo hayırlı olsun, haberlerini bekliyoruz. ben emre beyle gorusmeye gittigimde bir suru revizyon ameliyatı resmi gostermisti bana, revbizyon konusunda uzmanlasmıs bir doktor bence

canim cevo sevindim adinaaa bisi sorcam ya ben emre beye yazdim ya geri yazdi iste foto yolla yolladim bi hafta cevap alamadim sonra yine yazdim dedi malesef fotolarin gelmedi...peki yine yolladim sonra sordum geldimi resimlerim halen cevap yok bilmem herkez dio cok ilgili ama ben öle bisi görmedim malesef

Kızlar ben yarın Emre beye muayeneye gidiyorum...Batı dilleri geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş bu arada...Öpüyorum herkesiii....kaydirigubbakcemile2

CEVOO SENIN GÖRÜSMEYI DÖRT GÖZLE BEKLIYORUM.
COK MERAK EDIYORUM EMRE BEY NE DIYECEK eyvahedigeldismile

canim cevo sevindim adinaaa bisi sorcam ya ben emre beye yazdim ya geri yazdi iste foto yolla yolladim bi hafta cevap alamadim sonra yine yazdim dedi malesef fotolarin gelmedi...peki yine yolladim sonra sordum geldimi resimlerim halen cevap yok bilmem herkez dio cok ilgili ama ben öle bisi görmedim malesef

BELKI ASISTAN HATASIDIR.
YANILMIYORSAM MAILLER ASISTANLARA GELIR ONLARDA DOKTORA ILETIRLER VS.
COGU DOKTORDA BÖYLE GALIBA.
DOKTORA HENÜZ BIRSEY ILETILMEDIYSE ONUN SUCU DEGILDIR ASISTANINDIR SAHSEN.
BENDE RESIM GÖNDERMISTIM AYLAR SONRA CVP GELMISTI BANA CVP GELENE KADAR ZATEN BEN GÖNDERDIGIMI BILE UNUTMUSTUM.
akannehir

hadi cevoo hayırlı olsun, haberlerini bekliyoruz. ben emre beyle gorusmeye gittigimde bir suru revizyon ameliyatı resmi gostermisti bana, revbizyon konusunda uzmanlasmıs bir doktor bence

Çok teşekkür ederim canım..İnşallah bende rahatlayıp gelirim hayırlısıyla...Çok merak ediyorum...eyvahedigeldismile

Canım mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır...Valla kasti bişey yoktur sanmıyorum..Neden olsun...Bazen aksalıklar olabiliyor...Bir daha dene, istersen bende sorarım kendisine...Aç telefonu kendisiyle konuş, ben öyle yaptım...Öpüyorumm...kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım cevoo hayırlısı olsun akşam 5 te ben de ordayım. rahat ol sakın stresli gitme oraya ve aklına gelen herşeyi sor emre beye. kafanda hiç bir soru işareti bırakmayacak kadar ayrıntılı cevaplayacaktır zaten sorularını. inşallah güzel bir şeyin başlangıcı olur bu. iyi şanslar diliyorum sana.

CEVOO SENIN GÖRÜSMEYI DÖRT GÖZLE BEKLIYORUM.
COK MERAK EDIYORUM EMRE BEY NE DIYECEK eyvahedigeldismile

Canım benim gelince ayrıntıları anlatrımmm...Yarın gece burda olurum..Herkese desteği için çooooooooook teşekkür ediyorum...zemuszemus

hadi bakalım cevoo hayırlısı olsun akşam 5 te ben de ordayım. rahat ol sakın stresli gitme oraya ve aklına gelen herşeyi sor emre beye. kafanda hiç bir soru işareti bırakmayacak kadar ayrıntılı cevaplayacaktır zaten sorularını. inşallah güzel bir şeyin başlangıcı olur bu. iyi şanslar diliyorum sana.

Canım ya çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...Seninle ne yazk ki karşılaşamayacağız...Nasip bakalım...Herşeyi soracağımdan emin olabilirsin....Ben de çook merak ediyorum...opuyorumnanaktan

cevo canım senin adına çok seviniyorum Emre beye bu konuda güvenim sonsuz
iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

iyi bişi yazmıştım:) ama ters anlama da gelebilir haklisiniz

benim en çok istediğim şey estetik olduğu belli olmamasıydı, mukemmel ama estetik oldugu belli olan bi burun beni çok uzerdi, eskisinden de çok takardım kafayı !

hiç korktugum gibi olmadı, tabi 40gunluk haliyle...

Batıdilleri , gerçekten çok hoş olmuş ...çok doğal.. emre beyin yaptığı bütün burunlar birbirinden farklı , gerçekten kişiye özel çalışma ..burun ameliyatında çok önemli bence..doğal isteyene doğal..bende biraz belli olsun demiştim...zemuszemus..öle yaptı...çok güzel güle güle kullan...kırkıncı gün daha erken ..daha çook oturur...alkisalkisalkis

Cevoo inşallah her şey gönlüne olur..emre bey sana çook güzel bir burun yapar inşallah ...dualarımız seninle canım..

Son düzenleme:
Kelebeketksi, eğer istanbulda oturuyorsan görüşmeye de gidebilirisn Emre beyin görüşmeleri ücretsiz oluyor..resim konusunda opitipiti haklı asistanlarla ilgili vs.bir problem vardır..emre beye iletilse asla boş geçmezdi diye düşünüyorum..

X