Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esocum,duffiecim çok ama çook teşekkürler:) esom darısı başına az kaldı seninde hiç stres yapma hersey çok güzel olucak inşallah.. duffie senin de bandajın yarın çıkıyor değil mi haberlerini bekliyoruz merakla:)
kızlar burnumun eski halini ve 11. gün resimlerini ekledim..şuan bandajlı ve şiş..haftaya bandajsız halini de eklerim..:)
kızlar burnumun eski halini ve 11. gün resimlerini ekledim..şuan bandajlı ve şiş..haftaya bandajsız halini de eklerim..:)
küebra,misserable ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. ve ve tabiki sihirli ellerin sahibi doktorumuz emre ilhan' a.:) noname bakablrsin tabiki..
emeraude,
Muhteşem olmuş ya, çok beğendim.Ayrıca yüz hatların da çok güzel, güzelliğin iyice ortaya çıkmış.
çok mersi canımopuyorumnanaktan
Cherry21 canım buradan cevap yazıyorum sana:) bnde çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ameliyat olmakla..nasıl değişiyor nasıl farklı hissediyor insan.. Emre İlhan BURUNDaŞlarıyız biz ne mutlu bize
çok mersi canımopuyorumnanaktan
Cherry21 canım buradan cevap yazıyorum sana:) bnde çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ameliyat olmakla..nasıl değişiyor nasıl farklı hissediyor insan.. Emre İlhan BURUNDaŞlarıyız biz ne mutlu bize