Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım bir de avantajın şu, burnunun boyu kısaymış önceki halinde, bu çok önemli, kısa olduğu için şanslısın yani:) aşırı güzel minicik çok güzel olmuş, cümle bile kuramadım yani o derece:p

esocum,duffiecim çok ama çook teşekkürler:) esom darısı başına az kaldı seninde hiç stres yapma hersey çok güzel olucak inşallah.. duffie senin de bandajın yarın çıkıyor değil mi haberlerini bekliyoruz merakla:)

esocum,duffiecim çok ama çook teşekkürler:) esom darısı başına az kaldı seninde hiç stres yapma hersey çok güzel olucak inşallah.. duffie senin de bandajın yarın çıkıyor değil mi haberlerini bekliyoruz merakla:)

ya emeraude..bayildim burnuna valla..cok guzel olmus..cok yakismis...once olmus olsaydin senin burnunu soylerdim dr beye..ama malesef benden sonra oldun:)gule gule kullan canimcik..

kızlar burnumun eski halini ve 11. gün resimlerini ekledim..şuan bandajlı ve şiş..haftaya bandajsız halini de eklerim..:)

Benim birkaç kriterim var, hepsine uyuyor. Önden bakınca boru gibi inmiyor, açıyla iniyor, burun delikleri az görünüyor, burun-dudak arasındaki mesafe ne az ne fazla. En önemlisi yüzüne çok yakışmış. Maşallah çok güzel :nazar:

Burnun şiş olması benim için bir kriter değil. Nasılsa inecek hepsi :)

off benimde bi inse şişlerim içimede sinse koysam çarşaf çarşaf foto ama henuz istediğim gibi değil durum :KK43:

laydyalone,supernose çok sağolun kızlarr çok sevindim beğendiğinize:) opuyorumnanaktan fadeout ekledim cnm bakabilirsin..

asi mesaj sayım yeterli değil burdan çok teşekkür ediyorum sana...ekledim cnm bakabilirsin.

kızlar burnumun eski halini ve 11. gün resimlerini ekledim..şuan bandajlı ve şiş..haftaya bandajsız halini de eklerim..:)

canim süpperr olmus masallahh ayrica sanaa cok yakismis...esocuumun dedigi gibi önceki burnunda kissaymis gercekten gzl avantajj.. güle güle kullan süpersin bayanssulusmile

küebra,misserable ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. ve ve tabiki sihirli ellerin sahibi doktorumuz emre ilhan' a.:) noname bakablrsin tabiki..

emeraude,
Muhteşem olmuş ya, çok beğendim.Ayrıca yüz hatların da çok güzel, güzelliğin iyice ortaya çıkmış.

emeraude,
Muhteşem olmuş ya, çok beğendim.Ayrıca yüz hatların da çok güzel, güzelliğin iyice ortaya çıkmış.

çok mersi canımopuyorumnanaktan

Cherry21 canım buradan cevap yazıyorum sana:) bnde çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ameliyat olmakla..nasıl değişiyor nasıl farklı hissediyor insan.. Emre İlhan BURUNDaŞlarıyız biz ne mutlu bize:-)

herkesin burnu çok güzel olmuş geçmiş olsun güle güle kullansın herkes burnunu-tatlicadiarzu-
bugün ben de iş yerime gittim ve iş arkadaşlarım tanımadı beni buyrun kime bakmıştınız diyen oldu hatta sempatiksalakcinni
eski fotolara bakınca nasıl yaşamışım bu burunla diyorum :KK70::KK70:

Cherry21 canım buradan cevap yazıyorum sana:) bnde çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ameliyat olmakla..nasıl değişiyor nasıl farklı hissediyor insan.. Emre İlhan BURUNDaŞlarıyız biz ne mutlu bize:-)

hoş olmuş gule gule kullan :) zaten ufak bir buruna sahipmişsin sadece şekil bozuklugu var oda gitmiş guzel olmus .... yerimseniben

evet haklisin cnmm insan kendisini daha emin hissediyor.. mesela ben gulerken cok cekinirdim burnum iyice cirkinlesiyordu iyice asagiya inerdi ucu :) Fakat simdi oyle bir dert kalmadi istedigim kadar guluyorum, yan profilimden cekinmiyordum artik.. Herkes bu burnun gercekten daha ayri bir hava verdigini soyluyorlar bendede cok degisim oldu bu degisim sende dahada cok bence :)

X