canım benim pek bi fikrim yok ama geçen sene ameliyat olanların arkadaşların dediği 4 küsür milyar ve daha fazlası şeklinde..ama emin değilim..nasip olup ta görüşmeye gidersem ozman öğrenebilirim..
bu arada arkadaşlar dün Emre bey in kilitlenen forumuna baktım..kafam çok karıştı..bazı insanların resmen bizimle oyun oynadığını sahte profiller açtığını düşünüyorum..bu ne kadar önemli bir ameliyat..öncesi zor sonrası zor..neden insanlar bu kadar gaddar anlamıyorum..ameliyat olduğunu söylüyor bir kaçı,güzel diyo herşey yolunda diyo yazıyor da yazıyor ..bir tane fotosunu görelim dediğinde olmıcak bahaneler sıralıyor..bu da kafa karıştırıyor tabii..şu an hassas bir dönem bizim için..olup olmamak arasındayız..olursak kime olalım diyoruz..olduktan sonra ya sonuç istediğimiz gibi olmazsa diye korkular yaşıyor..yapmayın bunu Allah aşkına..
Şimdi de geldik teşekkür kısmına..Emre bey e amleiyat olup ta fotolarını bizimle paylaşan,dürüstçe bizi bilgilendirmeye çalışan,sezoss,deryaa,serenades,sersa,demothy,cerenh,tumena ve şimdilik niki aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar çok teşekkür ediyorum..Umarım sizin için herşey yolunda gider..umarım burunlarınızı güle güle ve sağlıkla kullanırsınız ve hiç bir problem yaşamazsınız...